Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

19 biggrin.gif
Atsakyti
20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 10, 16:43)
spejau issilaikyt dar besibaigiant 28-iesiems  thumbup.gif

Kaip as tau pavydziu... Gal taip ir man pavyks iki 27 gimtadienio issilaikyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 20, 10:57)
Kaip as tau pavydziu... Gal taip ir man pavyks iki 27 gimtadienio issilaikyti...  blush2.gif

pavyks,tikrai ... mirksiukas.gif jei busi tokia uzsispyrus kaip as buvau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 07 20, 11:10)
pavyks,tikrai ... mirksiukas.gif jei busi tokia uzsispyrus kaip as buvau  doh.gif  lotuliukas.gif

Kad zinok labai nepasitikiu savimi, o ir gimtadienis ne uz kalnu, nespeciau net noredama, jei perlaikyti reikes smile.gif Bet aciu uz paskatinima vis tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 20, 11:34)
Kad zinok labai nepasitikiu savimi, o ir gimtadienis ne uz kalnu, nespeciau net noredama, jei perlaikyti reikes smile.gif Bet aciu uz paskatinima vis tiek  4u.gif

o tu manai as labai pasitikejau ax.gif tik uzsispyriau labai... smile.gif
as iki kol nuejau laikyt teisias nei karto prie vairo nebuvau,ir vairuot mokytis labai prastai sekesi.man po valanda isejo 20 vaziavimu,tai zinok tik likus 4 pamokom iki pabaigos persilauziau,paskui dar emiau kelias papildomas pamokeles,o siaip net ir instruktorius abejojo ar is manes kas nors iseis...
egzamino kas be ko neislaikiau is pirmojo karto,susimoviau ant estakados,bet kita diena vel ejau...ir issilaikiau smile.gif
teorija man sekesi geriau,ismokau savarankiskai,nuejau ir issilaikiau is pirmo karto padariusi viena klaida... smile.gif

va tokia mano istorija,jei tau ji kiek nors pades ir suteiks padrasinimo... 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
31 metu ax.gif
Atsakyti
18.
Atsakyti
18 4u.gif
Atsakyti
19 mirksiukas.gif
Atsakyti
24.
Atsakyti
19 smile.gif