Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų išsilaikėt teises?

Kursus pradėjau lankyti 17 smile.gif ir sekančią savaitę po pilnametystės jau turėjau teises biggrin.gif
Atsakyti
Tik sulaukusi 18 jau turejau teises. ax.gif
Atsakyti
pradejau mokintis 21 metu,o tikiuosi issilaikyti 22 smile.gif gyvenu uk tai nezinau ar angliskos teises galioja lt g.gif
Atsakyti
tai aisku, kad galioja biggrin.gif
as irgi uk, va jau puse metu mokausi, tai jau kita menesi tureciau tureti teises rankoj. tikiuosi smile.gif O man preita savaite 28 suejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 07 26, 17:49)
tai aisku, kad galioja biggrin.gif
as irgi uk, va jau puse metu mokausi, tai jau kita menesi tureciau tureti teises rankoj. tikiuosi smile.gif O man preita savaite 28 suejo smile.gif

taip ilgai vazineji? blink.gif as naiviai tikiuos iki kaledu teises turet blush2.gif pazistami kazka minejo,kad lt reikes viska perlaikyt.pagal viska tai europos sajungos teises turi visur galiot.
Atsakyti
man kai sukako 18m jau turejau teises ir pradejau vairuot,dabar be masynos kaip be ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2009 07 27, 21:22)
taip ilgai vazineji? blink.gif as naiviai tikiuos iki kaledu teises turet blush2.gif pazistami kazka minejo,kad lt reikes viska perlaikyt.pagal viska tai europos sajungos teises turi visur galiot.

na, jei mokinsies intensyviai, tai gali ir turet iki kaledu mirksiukas.gif as kai pradejau nuo nulio, ir tik 1 karta i savaite (o kartais ir dar reciau), tai man taip ir issitempe. o kada pradejai? kaip sekasi? smile.gif
O tu maziau klausyk tu pazystamu biggrin.gif galioja tikrai mirksiukas.gif jei paziuresi atidziau i teises tikras angliskas, tai fone mazom raidytem israsyta "vairuotojo pazymejimas" visom europos sajungos kalbom, tarp ju ir lietuviskai. Be to juk ir lietuviskos teises visur galioja, ne tik lietuvoj biggrin.gif Taip kad nesvarbu kur tas teises gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif man liko tik praktine dalis smile.gif tai baisu man smile.gif gal rudeni jau turesiu teises, dar noriu menesiuka pasipraktikuoti smile.gif beja, man 21 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 07 28, 09:35)
na, jei mokinsies intensyviai, tai gali ir turet iki kaledu mirksiukas.gif as kai pradejau nuo nulio, ir tik 1 karta i savaite (o kartais ir dar reciau), tai man taip ir issitempe. o kada pradejai? kaip sekasi? smile.gif
O tu maziau klausyk tu pazystamu biggrin.gif galioja tikrai mirksiukas.gif jei paziuresi atidziau i teises tikras angliskas, tai fone mazom raidytem israsyta "vairuotojo pazymejimas" visom europos sajungos kalbom, tarp ju ir lietuviskai. Be to juk ir lietuviskos teises visur galioja, ne tik lietuvoj biggrin.gif Taip kad nesvarbu kur tas teises gausi  mirksiukas.gif

pradesiu vairuot tik kita savaite,mazdaug po 2-3 pamokas.didele marmalyne buvo su provisinal licence,laukiau 3 menesius.dabar tik teorija kalu blush2.gif
labai bijau pirma syki sest prie vairo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikusia21 @ 2009 07 28, 16:54)
pradesiu vairuot tik kita savaite,mazdaug po 2-3 pamokas.didele marmalyne buvo su provisinal licence,laukiau 3 menesius.dabar tik teorija kalu blush2.gif
labai bijau pirma syki sest prie vairo doh.gif

jei ne paslaptis ar daug moki uz vairavimo pamoka? g.gif
Atsakyti
nebijok, ismoksi mirksiukas.gif oi, as teorija dar kovo menesi islaikiau smile.gif jau i pabaiga ir praktika, jau tik "slifuojam" igudzius kaip sakant smile.gif
2-3 val i savaite tai gana intensyvu, o jei dar po 2 valandas pamoka, tai greitai ismoksi.
pas mus valanda 20, bet perkant po 5 ar 10 is karto pigiau, gaunasi 18 svaru valanda, bet as ne sostinej, tai todel pigiau.
bet kad nebutumem mes cia ne i tema, tai va cia geriau uzsuk http://www.supermama...;#entry28894730 mirksiukas.gif sekmes ir papasakok ispudzius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 28 liepos 2009 - 18:37
QUOTE(akacija123 @ 2009 07 23, 10:55)
Kursus pradėjau lankyti 17  smile.gif  ir sekančią savaitę po pilnametystės jau turėjau teises  biggrin.gif

ir as sitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 07 28, 17:36)
nebijok, ismoksi mirksiukas.gif oi, as teorija dar kovo menesi islaikiau smile.gif jau i pabaiga ir praktika, jau tik "slifuojam" igudzius kaip sakant smile.gif
2-3 val i savaite tai gana intensyvu, o jei dar po 2 valandas pamoka, tai greitai ismoksi.
pas mus valanda 20, bet perkant po 5 ar 10 is karto pigiau, gaunasi 18 svaru valanda, bet as ne sostinej, tai todel pigiau.
bet kad nebutumem mes cia ne i tema, tai va cia geriau uzsuk http://www.supermama...;#entry28894730 mirksiukas.gif sekmes ir papasakok ispudzius 4u.gif

aciu,butinai ten uzsuksiu thumbup.gif
Atsakyti