Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie Kelionių organizatorius

QUOTE(ziuzytea @ 2012 04 17, 15:20)
sveikijavascript:emoticon(':4u:')noreciau pasiteirauti apie kelioniu agentura Guliverio keliones?ar verta su jais vaziuoti i Paryziu?javascript:emoticon(':ax:')

i Paryziu su jais nevaziavau, bet esu vaziavus su Gruda ir su Guliveriu. Grudoj man viskas profesionaliau atrodo - ir autobusai ir gidai. Kita karta vaziuosiu su Gruda.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 04 17, 16:57)
i Paryziu su jais nevaziavau, bet esu vaziavus su Gruda ir su Guliveriu. Grudoj man viskas profesionaliau atrodo - ir autobusai ir gidai. Kita karta vaziuosiu su Gruda.

Aš taip pat esu važiavusi su Grūda ir su Guliveriu, negalėčiau vienų ar kitų išskirti, man jų paslaugos lygiavertės.
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 02 24, 10:12)
Niekur nerandu jokios info - nei geros, nei blogos - apie "Baneliturą". Ar jie patikimi? Turi tik vieną ofisą "Oze", ir turbūt yra ką tik įsikūrę g.gif

pažįstų žmogų, kuris su jais važiuoja jau ne vieni metai, dabar kiti pažįstami susigundė jų siūlomais viešbučiais Ispanijoje (čia veiksmas vyko iki naujų metų, o kelionės šią vasarą), bet jie kažkaip per tą agentūra tik viešbučius ima, o skrenda su ryanair ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu savo mamai padaryti dovanele. Padovanoti dovanu ceki kelionei smile.gif Bet mastau kokioj agenturoj ji pirkti, kad neprasauciau ax.gif kadangi jei pirkciau novature buciau tik prie prisirisusi, o agenturoje mn pateiktu daug daugiau pasiulymu, tad gal galetumete kokia agentura butu patikimesne, gerene Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
http://www.kelioniuk...p...&kaid=35461

gal kas čia keliavot? 4u.gif
Atsakyti
ar kas pirkotes keliones per tarpininka: ww.kelionesis.lt??? kokie atsiliepimai?
Atsakyti

Ar pirkot keliones per Horizont Travel Worldwide?Kaip vyksta internetinis kelionės užsakymas?
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 05 02, 13:24)

Apie Grūda kelionių agentūrą mano atsiliepimai tik teigiami. Puiki kelionė! Rekomenduoju kas nebuvot.
Atsakyti
na va pirmasis mano nusivylimas guliverio kelionem.nesurinko grupes i paryziu-beneliuksa. teks vaziuotii i trumpesne kelione ir nepabuvoti briuselyje.tik gerai kad pinigeliu skirtuma grazino.
Atsakyti
gal kas vaziavote per Top tura ar kita organizatoriu i pazintine kelione
KLASIKINĖ ITALIJA su KAPRIO SALA (8 d.) ar ISPANIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA - SAN REMAS (Monakas, Nica, Kanai) ? kokie ispudziai? 4u.gif
Atsakyti
mes siemet skridom ilsetis su Teztour bilietais, nustebau, kai kai kuriuos lektuve maitino, sake,kad reikejo is anksto uzsisakyti. Bet kai pirkom kelione, niekas net neuzsimine, kad galima pirkti maitinima lektuve isanksto. Patariu, jei yra galimybe tai tikrai daryti is anksto, nes is vaikisko valgiariascio viskas jau buvo nupirkta.
Atsakyti
gal kas vaziavote per Top tura ar kita organizatoriu i pazintine kelione
KLASIKINĖ ITALIJA su KAPRIO SALA (8 d.) ar ISPANIJA - PRANCŪZIJOS RIVJERA - SAN REMAS (Monakas, Nica, Kanai) ? kokie ispudziai? ax.gif

beje, o kelione galima pirkti ir is kelioniu organizatoriaus ar tik is konkreciu agenturu, kuriu keliones jis platina? konkreciai idomu ar galima is paties Topturo pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 21 birželio 2012 - 17:51