Įkraunama...
Įkraunama...

Pravardės šunims...

Savo kurtsharų veislės kalytę dažniausiai vadinu Ožka, dar kurtsharine, o šiaip tai ji pas mus yra merga smile.gif Sūnus sesyte vadina, nes jam dabar toks metas, kad labai jau nori jos blush2.gif Dabar ji po rujos pirmos, tai formos pasikeitė. Tai dar kartais pavadinu apvaliašikne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnePagne: 27 vasario 2009 - 17:32
Mano suns vardas Amigo, bet kartais vadinu Amigausku, Amiu wub.gif
Atsakyti
Mūsų Mika turi begalę vardų. Tai ir Mikute, ir Mikošius, ir Mikas, ir Mikoliukas, ir Mikolas... biggrin.gif
Atsakyti
Šunį įprastai Aiva šaukiu, bet dažniau Vaiva, Aivaru, miarga, pukeliu, kai užsispiria - blonde smile.gif
Atsakyti
Mūsų kaukaziukės vardas Berta.O vadinam ją Bertusia,Bertusyte,kartais meškute smile.gif Ir dar pavadinam ją katinu biggrin.gif na ji su mumis,šeimininkais,labai meili,glaustosi,meilinasi, nors šiaip pikta.
Atsakyti
Savo malinua pravardziuojame arba krokodilu arba ciukciuku cool.gif
Atsakyti
Savo beveisliukę vadinam Blusa. Ir toliau seka visokie dariniai: Blusita , Syta, Šunyta, Nyta, Yta, Rudoji (dėl spalvos).
Atsakyti
Auginu sarpyte Dora. Ja daznai meiliai vadinu Teshlyte arba Teshlaine blush2.gif
Atsakyti
Tegu neužpyksta Prancūzijos prezidentas, bet aš savo Niką vadinu Nicola Sarcozy, kai jinai elegantišką savo subinę ant mano lovos įtaiso. Arba kai prie stalo ant kėdės atsisėda - tik duok jai porceliano ir sidabro smile.gif
Atsakyti
Mes savo Bliuza, vadinam zaibu arba kulka, nes laksto, kaip uzsuktas biggrin.gif
Atsakyti
As savo vyresniji ciauciu vadinu kiaule,nes senoveje buvo auginami maistui (is pradziu buvo vartojami kaip paprastas patiekalas,o veliau-kaip delikatesas bigsmile.gif ),o mazaja vadinu voveriena....Abu atsisaukia kaip ir i tikruosius vardus biggrin.gif
Atsakyti
Aš savąjį vadinu kandžiu, nes kai glostau stovi išsižiojęs kaip krokodilas ir sekioja mano ranką, kad galėtų įkąst (aišku nepiktybiškai, čia jam toks įdomus žaidimas gaunas) biggrin.gif
Atsakyti