Įkraunama...
Įkraunama...

Pravardės šunims...

Anglų buldogą Mocartą pravardžiuoju Sarte, Mocarte, Startuku, Gardūnyte (kai ko nors prisivalgęs "kvepia" blush2.gif ), Močiute ax.gif , Močiute - Sardele.
Bokseriuką Tobį - Tapašinsku, Trobše (nes nori būti tik troboje), Triūbeliuku ( pasakoje apie skruzdėliuką Ferdą buvo toks netikėlis skruzdėliukas Triūbeliukas), Juju biggrin.gif.
Bokseriuką Tigrį - Tigriašu, Piranija doh.gif , Kliuškiu.
Atsakyti
Bulmastife vadinu bobute,mastife,batonyte biggrin.gif pekinuke vadinu: juodyte,velniukas,panike biggrin.gif cia man,kaip uzeina svelnumo bangos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai geras suo-papushkeli. cool.gif
o kai ka prisirba senas pirda.... smile.gif
Atsakyti
Dažnai savo haskį vadinu bepročiu ir kvaiša, nes toks ir yra. Dar visokiais angliškais žodžiais vadinu, pvz., "sweet lips" (lūpytės jo tokios rožinės, megsta laižytis ir kai kaukia, suraukia fainai).
Atsakyti
Mano šuo yra Bondis, tai būna ir Bondikas, o kai gera labai nuotaika tai būna Bondžiulis Džiulis biggrin.gif čia nesenai sugalvojau ir kažkaip prilipo laugh.gif
Atsakyti
Korsiuką Gralį dažnai vadinu Kugeliu, Klecku, želium, žiopliu ir šiaip įvairiais jaunam didelės veislės šuniukui tinkančiais vardais biggrin.gif
Pepę vadinam kvakse, miarga, o labiausiai jai tinka vardas Lapė arba Šakalka lotuliukas.gif vien dėl charakterio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai saviškes vadinu dičke, gera teta, o kaip bloga, bloga teta. ;D
O meže tai kirstuku. ;D biggrin.gif
Atsakyti
Reksuti keksuti smile.gif
Atsakyti
Susmirdęs grobiukas. blush2.gif biggrin.gif Čia švelniai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hrista*: 18 birželio 2010 - 21:42
Aš savo lygiaplaukę retriverę pavadinu ŠLAPIANOSE ir ULĖ-ŠPULĖ, kai baru, o kai gera- ULYTĖ--ŠPULYTĖ, nes vardas Ūla. ax.gif , dar vadinu PADRAIKA, nes kai duodasi po kiema, tai labai jau linksmai draikosi biggrin.gif
Atsakyti
o mano smelio spalvos anglu spaniele turi visiskai balta sruoga ant pakausio, tai mes ja pradzioj blonde vadinom, dabar sode nukirstus medzius griauzia tai besijuokdami bebru pavadinam biggrin.gif
Atsakyti
O aš savo cvergiukę ZARAZILKA vadinu, nes ji tikra zaraza biggrin.gif ji dar mažytė, tai daug zbitkų prikrečia biggrin.gif
Atsakyti