QUOTE(Valisa Vasilisa @ 2009 01 04, 16:33)
Turim garų puodą jau kokius 3 metus, o naudojom tik keletą kartų. Mėsos trošk
inti nedrįstu, nes atrodo, kad bus žalia, daržovės gavosi beskonės, kruopų virti nebandžiau. Dabar galvoju vertėtų jį pradėti naudoti, gal po kiek laiko atsiras daugiau įgūdžių ir gausis skaniau.
Prieskonių daugiau dėkit marinuojant ir verdant ir bus

Aš tai ir kukulius garinu, ypač skanu su bulvėm ir morkom... Ir šiaip krūtinėlę (kai užeina sveikatingumo perriodas man ..), brokoliai, kalafiorai l.skanūs, tik aišku reik paprieskoniuot. O bulvės jei gavos beskonės, tai pati kalta tsakant druskos ar prieskonių nedadėjai
Man tai visai skanu ir patinka.
Būkit geros ir parašykit nuo iki sriubos gaminimo procesą, ką kaip ir kur dėti, nes aš neįsivaizduoju...Ačiū.