Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(Valisa Vasilisa @ 2009 01 04, 17:33)
Turim garų puodą jau kokius 3 metus, o naudojom tik keletą kartų. Mėsos trošk
inti nedrįstu, nes atrodo, kad bus žalia, daržovės gavosi beskonės, kruopų virti nebandžiau. Dabar galvoju vertėtų jį pradėti naudoti, gal po kiek laiko atsiras daugiau įgūdžių ir gausis skaniau.

Aš taip pat turiu garų puodą bet naudoti nedrįstu.
Atsakyti
QUOTE(Alantė @ 2009 01 04, 18:58)
Aš taip pat turiu garų puodą bet naudoti nedrįstu.

Tai kodel isigijote jeigu nenaudojate?
Atsakyti
Nuo Kalėdų Senio gavau Tefal garų puodus, čia paskaitinėjus abi temeles - norisi kuo greičiau jį išmėginti smile.gif O ir net negalvojau, kad juose galima tiek daug visko prigaminti smile.gif Na, teks bandyti kokį vieną kitą receptuką... Manau, kad jie bus dažnai naudojami
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Klausimukas, turincioms kenwood fs620 - noriu pajungti, kad man virtu, o jis sau cypia, blykciodamas lempute, kad jam vandens truksta. Nors pilnas to vandens, ir viskas sudeta kas priklauso.. Ir jau ne pirma karta taip jis man doh.gif Anksciau viska is naujo perrinkdavau ir toliau pajunkdavau viskas veikdavo, o dabar nieko neiseina, vistiek cypia.. biesas ima.. o valgyt tai visi norim... doh.gif

Tikiuosi atsiras patarimu, ka daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2009 01 04, 22:18)
Sveikos visos smile.gif
Klausimukas, turincioms kenwood fs620 - noriu pajungti, kad man virtu, o jis sau cypia, blykciodamas lempute, kad jam vandens truksta. Nors pilnas to vandens, ir viskas sudeta kas priklauso.. Ir jau ne pirma karta taip jis man  doh.gif  Anksciau viska is naujo perrinkdavau ir toliau pajunkdavau viskas veikdavo, o dabar nieko neiseina, vistiek cypia.. biesas ima.. o valgyt tai visi norim...  doh.gif

Tikiuosi atsiras patarimu, ka daryt...  unsure.gif

Patikrinkite ar yra garantinis ir neskite priduoti
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 01 04, 22:29)
Patikrinkite ar yra garantinis ir neskite priduoti

Garantinis yra, neseniai garantiniam pabuvojo,nes MB taimeri nulauzes buvo smile.gif
Na jei nepasitaisys-reiks ryt skambint, gal telefonu pataisoma... uch..

YES, valgyti bus thumbup.gif
Is kokio niolikto karto visko sudejimo - veikia... thumbup.gif
Hmm, gal as negerai darau, kad viska islasinu is to pado (pagrindo).. Jau buvau issigandus, kad neteksiu vieninteles maisto gaminimo masinos.... bigsmile.gif

Prie to pacio galiu isvardinti minusus sio garpuodzio:
1. Lasu surinkimo indas per mazas, ypac kai ka is farso gamini-labai daug isvarva ir netelpa;
2. Tie visi trys indai galetu buti vienodo dydzio, nes kartais nori isimti is pirmo auksto maista, ir antro auskto maista palikti-tai arba turi palikti kaitintis abu aukstus, arba turi viska is pirmo auksto issimti ir perdeti is antro auksto esanti maista. O tai labai nepatogu. (tikiuosi suprantamai parasiau:)

O pliusai - cia daug jau prirasyta smile.gif Viska jame gaminu, tik dar miltiniu blynu nebandziau smile.gif Ir mesa, ir sriuba, ir darzoves ir.... liuks dalykas. Palikau garintis, ir sedziu cia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 04 sausio 2009 - 21:48
QUOTE(mazgis @ 2009 01 04, 23:18)
Sveikos visos smile.gif
Klausimukas, turincioms kenwood fs620 - noriu pajungti, kad man virtu, o jis sau cypia, blykciodamas lempute, kad jam vandens truksta. Nors pilnas to vandens, ir viskas sudeta kas priklauso.. Ir jau ne pirma karta taip jis man  doh.gif  Anksciau viska is naujo perrinkdavau ir toliau pajunkdavau viskas veikdavo, o dabar nieko neiseina, vistiek cypia.. biesas ima.. o valgyt tai visi norim...  doh.gif

Tikiuosi atsiras patarimu, ka daryt...  unsure.gif

man panasiai buvo, tai kartais ta vandens inda reikia paspausti smarkiau. ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 05, 14:53)
man panasiai buvo, tai kartais ta vandens inda reikia paspausti smarkiau.  ir viskas  mirksiukas.gif

Kartais buna vienas kampas to balto indo toks neprisispaudes, bet sita sutvarkau smile.gif
Kazkaip manau, kad kai pripili vandens reikia kazkiek palaukti ir tada tik ijungti. O jei is karto jungi, tai gal nespeja vanduo tuos vamzdukus pripildyti ir tada cypia.. g.gif
Atsakyti

O pliusai - cia daug jau prirasyta smile.gif Viska jame gaminu, tik dar miltiniu blynu nebandziau smile.gif Ir mesa, ir sriuba, ir darzoves ir.... liuks dalykas. Palikau garintis, ir sedziu cia thumbup.gif
[/quote]
Labai esu patenkinta siuo puodu, bet neisivaizduoju kaip jame virti sriuba g.gif . Gal pasidalintumet kaip isvirti sriuba garpuody 4u.gif
Atsakyti
sveikos! Gal būtų nesunku, kas daugiau gamina, parašyti bent keletą populiariausių receptų....
Ir dar noriu paklausti - kiek vandens pilti, jei gaminsiu 20min, o galingumas -900? Pripiliau 2 stiklines, tai išsijungė po 18 min su skambučiu - tipo perspėja, kad nėra vandens.

PAMOKYKIT, BŪKIT GEROS!!!
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2009 01 05, 16:15)
sveikos! Gal būtų nesunku, kas daugiau gamina, parašyti bent keletą populiariausių receptų....
Ir dar noriu paklausti - kiek vandens pilti, jei gaminsiu 20min, o galingumas -900?  Pripiliau 2 stiklines, tai išsijungė po 18 min su skambučiu - tipo perspėja, kad nėra vandens.
PAMOKYKIT, BŪKIT GEROS!!!

Vandens dazniausiai pripilu iki maximumo. Nepriklausomai nuo to ka ir kiek garinsiu.
Pvz. Burokeliu sriuba verdu kaip ir tikrame puode smile.gif I ta ryziu arba kita didesni pripilu vandens, tada bulvikes, morkikes. Veliau ipjaustau desros gabaliukus (cia vietoj mesytes). Ir sudedu burokelius. Ir dar pasigarina man ten viskas.. Ir tiek nieko stebuklingo smile.gif
Tarkim vistiena irgi taip pat. Itrini visokiais prieskoniukais galima dar biski majonezu pamarinuoti. Tada i garpuodi, antram auskte itaisau ryzius ir palieku garintis.
Dar galima tuos pusfabrikacius garinti, vakar bandziau bulviu kukulaicius, puse sudejau i vandeni, o kita puse tiesiog ant tu padekliuku garpuodi. Abu variantai buvo liuks, tik man skanesni kai ne vandeni buvo.
Ir kiausiniene isplaku ir tame ryziu indeli ji geriausiai iskepa:) Tik gaunasi tokia koreta... ar kaip ten jis vadinas.
Tik gal viskas uztrunka siek tiek ilgiau nei paprastam puode. Aisku as naudoju tris ar du aukstus vienu metu.. Bant jau man kolkas tai yra issigelbejimas smile.gif
Atsakyti
jus sriuba verdat i ryziu indeli?o tai kokia ten talpa kad jum uztenka?as nelabai isivaizduoju,kur ten sriuba verdama,nes indai tai ne dideli ir dar su skylem
Atsakyti