Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(foox @ 2008 10 16, 15:47)
aš esu patenkinta garų puodu, maistas tikrai skanus ir sveikas gaunasi, bet labai nusibosta jį plauti, kadangi neturiu indaploves tai kiekvieną aukštą išplauti  doh.gif

Nu negi taip sunku isplauti biggrin.gif Turiu indaplove, bet plaunu as ji rankomis. Nusipirkau sepeteli su kuriuo pabruzinu tas skylutes ir jokio vargo thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes lb patenkinti garu puodu 4u.gif Ypac skanios kruopos garuose virtos- tiek grikiai, tiek ryziai ir t.t. Be to, lb patogu, nes keliolika minuciu ir visas patiekalas su garnyru gatavas (i viena auksta sumetu zuvi ar mesytes gabaliukus, i kita ryzius, i trecia darzoves, pabarstau prieskoninem zolelem ir prieskoniukai ir super patiekaliukas) smile.gif Mums jis taip patiko, kad kai reikia dovanos artimiesiems nesukam galvos ir perkam garu puoda, visi iki siol lb patenkinti.
Atsakyti
ar gaminant mesyte tokiam puode ji neisdziusta? ax.gif
ar labai daznai juo naudojates? bijau, kad jis netaptu vienu is tu prietaisu, kurie naudojami karta per menesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 12 22, 20:07)
ar gaminant mesyte tokiam puode ji neisdziusta? ax.gif
ar labai daznai juo naudojates? bijau, kad jis netaptu vienu is tu prietaisu, kurie naudojami karta per menesi blush2.gif

Nea, priesingai ji gana sultinga, nes garai eina per visus aukstus (tokio sultingumo kaip ir troskinta) smile.gif Ir darzoves sultingos. Man tai lb paprasta gaminti garu puodu ir sunaudojama daug maziau energijos. Per kokiu 15-20 min, ir ryziai, ir mesyte ir darzoves gatavi. Net ir desreles ar grikiu kose, daug skaniau gaminant garpuodyje. Kaip tik ir seneliam kaledine dovana padovanojom garpuodi, tai topo centre pirkom viena is pigesniu variantu (kad nebutu taip gaila, jei nenaudos rolleyes.gif ) bomann firmos rodos, 79 Lt kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 29 gruodžio 2008 - 20:34
norejau patarimo,gavau ceki 100topo centre,noriu labai garu puodu,planuoju dasidet dar 100lt,kokios firmos mazdaug siulytumet isigyti garu puoda?nes kiek ziurejau is pigesniu nelabai ka issirinksi,arba firma negirdeta ,arba jau geresni virs 300kainuoja.kiek geriausiai kad butu watu ar woltu kaip jie ten?600manau mazai?i ka dar atkreipt demesi reiktu?
Papildyta:
as bijau kad man pinigai i bala neiseitu,nes mes valgom su daug prieskoniu,padazais,o cia kaip suprantu maistas be nieko,o kaip reik jame maista ruosti?mesos gabala idedat ir viskas?kaip darzoves?supjaustos gabaliukais ir dedat?nereik nei vandens nieko?kaip tie omletai iskepa?nu nedaeina man
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 02, 11:26)
Skonis kaip virtų daržovių, tik skaniau laugh.gif Traškios jos, nesausos.
Daržoves tik ir troškinu. Reikėtų gal ir pačiai ką nors įdomesnio pasigamint. Mačiau, žmonės ir pyragus kepa  thumbup.gif
http://www.blogas.lt/forelle/425591/

as nelabai suprantu kaip galima iskepti pyraga ,indelyje skirtame ryziams?juk jis toks mazas,tai kokio dydzio tas pyragas,vieno kasnio?
Atsakyti
Kristina 29 lotuliukas.gif ne pas mane jis yra 20*30. be to galima ir kita indeli nebijanti karscio ideti, svarbu kad liktu vietos garams praeiti.
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
na va ir mes pries kaledas tevus paprasem dovanu garu puodo smile.gif buvo maximoj akcija 20 % tai nusipirkom, o jie mums pinigelius grazino smile.gif tefal gavosi 50lt pigiau smile.gif triju aukstu su ideliu biriems indams smile.gif nedaug gaminu jame, bet karts nuo karto visai smagu smile.gif lb patiko brangiajam kotletukai smile.gif darau kaip ir iprastus, kartais ryziukus imetu, kartais grubu viska ismaisau, pakepu siek tiek ant keptuves ir saunu i garu puoda, gaunasi sultingi, kvapnus ir ne presni smile.gif dar lb skanu turetu buti "manty"nzn kaip lietuviskai bus, kazkas panasaus kaip kloldunai bet ne visai, viskas gaminama kaip ir koldunus tik gale daromas nes gumulas, kaip koldunas, o rozyte( ant teslos kvadrato mesyte ir suspaudiam krastus ir i grau puoda am... pissrtukus aplaizyti galima :)po eksperimentu dar ka nors pasausiu jums, nes ner niekur receptu.. keli tik knygoje kaip nusipirkau puoda.. doh.gif
Atsakyti
Turiu garu puoda daugiau kaip puse metu, vis dar patenkinta ir daznai naudoju. Dazniausiai zuviai, ryziams, darzovems virti, kartais vistos slaunelems. Kiauliena man sausoka gaunasi, tai nebegaminu jame. Ryziu indelyje kepiau omleta, tai irgi puikiai thumbup.gif
Indelis nedidelis, pyrago mazoka butu musu seimai ax.gif
Atsakyti
As mamai gimtadienio proga pirkau garų puoda philips, stai toki http://www.p4c.phili..._90_pss_lit.pdf senukuose. Panaudojom tik karta kol kas, kepem vista ir bulves, tai vista tikrai labai skani bigsmile.gif o bulves tokios truputi vandeningos, prieskoniu truko man... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 22:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif  Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai).  ax.gif

Garu puodas mano namuose papuola i naudingiausiu trejetuka thumbup.gif
Atsakyti
Turim garų puodą jau kokius 3 metus, o naudojom tik keletą kartų. Mėsos trošk
inti nedrįstu, nes atrodo, kad bus žalia, daržovės gavosi beskonės, kruopų virti nebandžiau. Dabar galvoju vertėtų jį pradėti naudoti, gal po kiek laiko atsiras daugiau įgūdžių ir gausis skaniau.
Atsakyti