Mes turim paprastuti triauksti Bomann ir labai juo patenkinti, bijojom daugiau investuoti ( o jei daznai negaminsim ir pan.). Pradzioje taip ir buvo...dezeje dulkes rinko. Bet kai pasisveciavom pas draugus ir drauge pasigyre, jog naudojantis garu puodu maisto gaminimas teikia malonuma ir nereikia palei puodus tupineti, tai ir buvo paskata

Dabar negaliu atsidziaugti,ir ekonomine prasme (taupant elektra) ir laiko prasme - sudedi produktus, uzsuki laikmati ir ramu. Kasdien su juo gaminu

Is pradziu maistas garuose kiek prieskokas atrodydavo, daugiau prieskoniuku ir liux
Papildyta:
QUOTE(Rinesa @ 2010 01 13, 16:06)
Labai mėgstu garuose virtas daržoves, tai pamąsčiau, kad reiktų įsigyti tokį. Norėčiau patarimų, koks geriau, kokios funkcijos turėtų būti, galingumas... 2 ar 3 dalių? Būsiu dėkinga už visus patarimus.
O gal kas nors turit ir nenaudojat? pvz., nusibodo, nepatiko.... nupirkčiau.

...
Na dabar ju vis daugiau ir ivairesniu atsiranda, su mechaniniais, elektroniniais laikmaciais. Jei leidzia pinigine, galima ir imantresni isigyti. Bet man kiek teko gaminti su mamos pazangesniu Tefal`u ir su savuoju Bomann`u, tai garinto maisto skonis ir kokybe ta pati.
Del daliu kiekio, velgi priklauso nuo to, kaip ir ka gaminsite. Man patogu, kai 3 aukstai, ypac, kai garinu zuvi(mesa), ryzius ir darzoves.