Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 06 29, 01:39)
as ilgai norejau garu puodo, o kai ji nusipirkau dziaugsmas greit dingo  verysad.gif  is tos dalies, i kuria pilasi vanduo pribego tiek vandens ant stalo, kad atrodo tiek net i ta talpykla netelpa. o vandeni pyliau iki max ribos, net maziau truputi, ir taip buvo kelis kartus  doh.gif tai dabar stovi puse metu nenaudojamas  verysad.gif  gal kuriai is jusu taip yra buve? Tai dabar galvoju, ar cia su puodu kazkas negerai  g.gif  p.s. troskinau siektiek pamarinuota mesyte, gal negalima?

Miela TARSKALIUKE wink.gif

aš nežinau, koks pas Jus garų puodas. Manasis - TefalVC7001; tikrai kartais randu nemažą balutę ant stalo, kai puodą palieku visiškai be priežiūros valandėlei kokiai... jau kažkur supermamos diskutavo apie šįtą reiškinį biggrin.gif vandenukas pradeda bėgti ant stalo tuomet, kai nesužiūriu, kad persipildė kondensatui skirtas toks mažas indelis, esantis užpakalinėje prietaiso pusėje, apačioje (toks mažiukas stalčiukas, net nežinau, kaip kitaip paaiškinti blush2.gif ) Pasirodo, tą mažą kondensato indelį karts nuo karto reikia patikrinti ir išpilti vandenuką, jei ten jo yra daug. Gal čia ir yra Jūsų bėda? Jei taip, dėl to neverta nerimauti smile.gif Ar pastebėjote iš kur sunkiasi vanduo? To vandes tikrai esu mačiusi ir laaaaabai daug biggrin.gif čia priklauso ir nuo gaminamo maisto rūšies tikriausiai.... kartais to kondensato būna ir labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 07 01, 16:01)
Miela TARSKALIUKE wink.gif

aš nežinau, koks pas Jus garų puodas. Manasis - TefalVC7001; tikrai kartais randu nemažą balutę ant stalo, kai puodą palieku visiškai be priežiūros valandėlei kokiai... jau kažkur supermamos diskutavo apie šįtą reiškinį  biggrin.gif vandenukas pradeda bėgti ant stalo tuomet, kai nesužiūriu, kad persipildė kondensatui skirtas toks mažas indelis, esantis užpakalinėje prietaiso pusėje, apačioje (toks mažiukas stalčiukas, net nežinau, kaip kitaip paaiškinti  blush2.gif ) Pasirodo, tą mažą kondensato indelį karts nuo karto reikia patikrinti ir išpilti vandenuką, jei ten jo yra daug. Gal čia ir yra Jūsų bėda? Jei taip, dėl to neverta nerimauti  smile.gif Ar pastebėjote iš kur sunkiasi vanduo? To vandes tikrai esu mačiusi ir laaaaabai daug  biggrin.gif  čia priklauso ir nuo gaminamo maisto rūšies tikriausiai.... kartais to kondensato būna ir labai nedaug.

dekui uz ats. 4u.gif nu bet pas mane nera jokio stalciuko, kur kauptusi viskas, yra tik ta talpa kur vandeni reikia ipilt ir ant jos jau dedasi tas indas ant kurio reikia deti troskinama maista. o pribege buvo tai labai daug doh.gif net baisu buvo valyt po tuo puodu kad nenutrenktu biggrin.gif gal viskas kas nuvarva nuo maisto bega i ta inda kuriame vanduo ir bega per virsu? g.gif bet tai jei maziau vandens pilciau tai irgi pradetu manau spirale svilt g.gif nu net neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 07 01, 18:18)
dekui uz ats.  4u.gif  nu bet pas mane nera jokio stalciuko, kur kauptusi viskas, yra tik ta talpa kur vandeni reikia ipilt ir ant jos jau dedasi tas indas ant kurio reikia deti troskinama maista. o pribege buvo tai labai daug  doh.gif net baisu buvo valyt po tuo puodu kad nenutrenktu  biggrin.gif  gal viskas kas nuvarva nuo maisto bega i ta inda kuriame vanduo ir bega per virsu?  g.gif  bet tai jei maziau vandens pilciau tai irgi pradetu manau spirale svilt  g.gif  nu net neisivaizduoju  unsure.gif

g.gif Tikrai sunku kažką ir sakyti nepamačius... pas mane yra tas stalčiukas ir nuolatos pribėga kondensato. Va ir šiandien troškinau žuvį su bulvėmis, tai tą stalčiuką tris kartus teko išpilti. Ir vandens ant stalo neišvengiau smile.gif Galbūt atidžiau pasiskaitykite instrukciją? Turėtų būti gal paminėta kažkas panašaus.
Atsakyti
Aš ir noriu pirkti garų puodą, bet niekaip neapsiprendžiu doh.gif Vyras sako, nesinaudosii, o aš manau, kad naudosiuos doh.gif gal kas turit ir nenaudojate? jei tiktū modelis ir kaina, paimčiau ax.gif
Atsakyti
Turiu garų puodą gal jau pusantrų metų, bet vis dar dažnai naudoju. Dažniausiai žuviai + ryžiams +šaldytoms daržovėms. Man jis patogus tuo, kad sudedi viską ir gali sau eiti, nereikia sėdėti šalia ir prižiūrėti. Nepatinka tik jo plovimas, labai daug dalių gaunasi, ilgokai užtrunka ax.gif
Atsakyti
Turiu garu puoda, bet niekaip nesiryžtu pradėti naudotis doh.gif . Man atrodo, kad maistas nebus labai skanus ir mano vyrai nevalgys. o man bus per daug.
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 06 04, 18:22)
mes tai tokį turim
user posted image

Elektrinis, yra ir taimeris, įjungimas/išjungimas, aromatizatorius  thumbup.gif  va pastarasis tai man labai svarbu kad būtų  mirksiukas.gif yra mygtukai su daržovių, vištienos, žuvies ir t.t. simboliais... pvz verdi daržoves, nereikia pačiai galvoti, kokį laiką nustatyti  smile.gif
dar yra skylutės kiaušiniams virti, yra dubenėlis sriubai, grikiams ir pan  mirksiukas.gif
na, nepigus jis (269lt mokėjom), bet verta  drinks_cheers.gif
ai, dar yra šilto maisto išlaikymo funkcija...išverdi ir įjungi, kad karštas išliktų, pvz.kol vyras grįš iš darbo  biggrin.gif  4u.gif

kai mes rinkomės, priėjo viena poniutė, sako dar žiūrėkit, kad būtų + mygtukas... jis reiškia, kad verdant išlieka daugiau vitaminų  g.gif pas mus lyg tokio mygtuko nėra  g.gif  schmoll.gif

yra ir kalkių mygtukas, rodo, kada valyti...

yra vandens mygtukas, supypsi, kada reikia vandens dapilti  smile.gif

super! ačiū smile.gif na įdomu kaip su tuo "+" mygtuku g.gif nes ką tu išvardijai mums labai tinka!!! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

išsirinkom šitą thumbup.gif

Garų puodas su mygtuku Vitamin+, šilumos palaikymo funkcija, virimo atidėjimo funkcija, sudedami krepšiai, bendras tūris - 11 l, nuimamos krepšių grotelės, įmontuota kiaušinių lentynėlė, šoninės paėmimo rankenos, pritvirtinama rankena, indas ryžiams, įjungimo/išjungimo lemputė, vandens lygio indikatorius.
Atsakyti
garu puoda nupirkau mamai po tulzies operacijos,kad sveikai maitintusi...ir ka jus galvojat?mama valgydama maista paruosta garpuodyje numete 8 kilogramus.nieko nelaukus ir as pradejau ruosti maista tame puode,pasaka...labai patiko ir esu labai patenkinta viskas labai skamu,mesyte gaunasi labai minksta,darzoves skanios nepavandenevusios,kaip paprastame puose o ir spalvyte ju super gaunasi thumbup.gif jau du menesiai kaip as kas diena naudoji si puoda ir vis neatsibosta,keptu karbonadu su dziuveseliais ir dar keptu aliejuje net i burna nebeideciau, kiek ten nereikalingu kaloriju.mamaytes,visoms rekomenduoju si daru puoda kuri nors kiek rupinasi savo ir seimos sveikata.ir dar viskas labai greita ir svarbiausia kaip jau mamos rase kad gali padaryti is karto tris patiekalus nebunant prie virykles,pats puoda issijungia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusela @ 2009 08 05, 14:59)
garu puoda nupirkau mamai po tulzies operacijos,kad sveikai maitintusi...ir ka jus galvojat?mama valgydama maista paruosta garpuodyje  numete 8 kilogramus.nieko nelaukus ir as pradejau ruosti maista tame puode,pasaka...labai patiko ir esu labai patenkinta viskas labai skamu,mesyte gaunasi labai minksta,darzoves skanios nepavandenevusios,kaip paprastame puose o ir spalvyte ju super gaunasi thumbup.gif jau du menesiai kaip as kas diena naudoji si puoda ir vis neatsibosta,keptu karbonadu su dziuveseliais ir dar keptu aliejuje net i burna nebeideciau, kiek ten nereikalingu kaloriju.mamaytes,visoms rekomenduoju si daru puoda kuri nors kiek rupinasi savo ir seimos sveikata.ir dar viskas labai greita ir svarbiausia kaip jau mamos rase kad gali padaryti is karto tris patiekalus nebunant prie virykles,pats puoda issijungia drinks_cheers.gif

labai atsiprasau uz padarytas rasybos klaidas,klavetura durniuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2009 05 19, 20:22)
Jei patinka šiaip garuose ruoštas maistas, tai ir garų puode ruoštas turėtų patikt smile.gif

tikrai neverta moketi 300 litu uz si puoda,yra uz 200 tefal kuris labai geras ir dar duoda 5 metams garantija,jei primoki20litu,nes galia tai tik 800 o tefalio 900 ir kaina 100 litu mazesne.
Atsakyti
Kad ta galia ne tokia ir svarbi. Aš visad arbatinuke užvirinu vandenį, tada pilu jį į garų puodą. Nereikia laukt kol užkaista ir greičiau pasigamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2009 08 05, 21:28)
Kad ta galia ne tokia ir svarbi. Aš visad arbatinuke užvirinu vandenį, tada pilu jį į garų puodą. Nereikia laukt kol užkaista ir greičiau pasigamina  smile.gif

Ir as taip pat tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2009 08 05, 22:28)
Kad ta galia ne tokia ir svarbi. Aš visad arbatinuke užvirinu vandenį, tada pilu jį į garų puodą. Nereikia laukt kol užkaista ir greičiau pasigamina  smile.gif

Jei labai norisi greitai isvirti irgi taip darau (dazniausiai kai grysta seimyna labai alkana) smile.gif
Atsakyti