Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(pelytė @ 2009 03 23, 11:08)
As turiu ir gi garpuodi patenkinta nerealiai,labai skanus maistas gaunasi as labai megstu saldytas darzoves tai labai  thumbup.gif gaunasi,o jau kotletu skanumas mmm.

Vat kotletų kažkaip nebandžiau. O juos gaminat iš karto garų puode ar prieš tai apkepat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 23, 14:14)
Vat kotletų kažkaip nebandžiau. O juos gaminat iš karto garų puode ar prieš tai apkepat g.gif

Tai jau jei noris garinto, tai garu puode mirksiukas.gif niekad pries tai nekepu ir labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 03 23, 12:52)
Tai jau jei noris garinto, tai garu puode mirksiukas.gif niekad pries tai nekepu ir labai skanu thumbup.gif

Oi mane suerzinot tikslaiu sakant mano skrandi siandien tikrai darysiu kukulaicius mesos su daug ryziu mesoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Niam niam
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 23, 14:14)

Nea apkepti nieko nereikia padarai kotletukus apvolioji dziuveseliuose ar nevolioji cia jau tavo reikalas,ir dedi tiesiai i garu puodą,o jau kalakutienos maltiniai kaip skaniai gaunasi ir baltuciai ir minkstuciai. Vienu zodziu skanumėlis user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 03 23, 16:51)
Nea apkepti nieko nereikia padarai kotletukus apvolioji dziuveseliuose ar nevolioji cia jau tavo reikalas,ir dedi tiesiai i garu puodą,o jau kalakutienos maltiniai kaip skaniai gaunasi ir baltuciai ir minkstuciai.

Super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajel: 23 kovo 2009 - 17:28
QUOTE(pelytė @ 2009 03 23, 15:51)
Nea apkepti nieko nereikia padarai kotletukus apvolioji dziuveseliuose ar nevolioji cia jau tavo reikalas,ir dedi tiesiai i garu puodą,o jau kalakutienos maltiniai kaip skaniai gaunasi ir baltuciai ir minkstuciai. Vienu zodziu skanumėlis user posted image

Na reiks būtinai išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu Zepfer gelezini , ant virykles dedama garu puoda. Tik karta dar gaminau - garinau darzoves, man tai skanu - pirmam aukste bulves viriau, antram garinau, mesyte sildziau. Idomu labai kaip su tais kotleciukais butu - reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 23, 10:00)
Sveika as turiu daug metu garpuodi,jei pirkciau dabar tai pirkciau ta kur du apvalus atskiri indai ir vienas bendras uzsideda. Dizainas patinka .O tu issiaiskink ju visu struktura ir visas programas ir zinoma kaina.

Tai jau aiškinausi. kaina mums ne problema, gal vieta problemiškaiu- vis norisi, kad mažiau vietos užimtų ir galima būtų kažkur paviršiuj virtuvės laikyti. Galvoju, jei į spintukę nukišu, tai tiek ir naudosim..... Pvz. kombainą philips iškart išsirinkau, o vat su garpuodžiu kažkaip komplikuota- akis vis neužkabinato "pačio pačiausio" modelio- tai tas netinka, tai kitas.... Gal ne taip ir reikia.... g.gif
Dar galvoju, kad reikėtų iš ko nors išsinuomoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 22:38)
Tai jau aiškinausi. kaina mums ne problema, gal vieta problemiškaiu- vis norisi, kad mažiau vietos užimtų ir galima būtų kažkur paviršiuj virtuvės laikyti. Galvoju, jei į spintukę nukišu, tai tiek ir naudosim..... Pvz. kombainą philips iškart išsirinkau, o vat su garpuodžiu kažkaip komplikuota- akis vis neužkabinato "pačio pačiausio" modelio- tai tas netinka, tai kitas.... Gal ne taip ir reikia....  g.gif
Dar galvoju, kad reikėtų iš ko nors išsinuomoti  bigsmile.gif

mes kai rinkomes, tai ir vienas is kriteriju buvo, kad butu kompaktiskas, ir kad daug vietos neuzimtu ax.gif tai visi apvalus automatiskai man atkrito, nedidele musu virtuve.. unsure.gif
tai apziurejus, apsidairius, mes issirinkome panasu i toki
user posted image
user posted image
labai fainai viskas susideda, ir tampa, kaip maza dezute, ir i betkokia spintele ar ant spinteles pasistato, ir svarbiausia daug vietos neuzima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 23, 12:14)

Siandien kotletus dariau kukuliu pavidalu.As vietoj dziuvesiu dejau aviziniu drybsniu(gerkuleso),karta ant pakuotes pakaiciau kad sveikiau naudoti vietoj dziuvesiu ,maltai mesai ar paukstienai ir i sriubas ,i padazus vietoj miltu.Mano kukuliai skaniai gavos ir nesijaucia ,kad drybsniai .As sau neapkepu ,bet jei darau vyrui,tai butinai po to kisu i orkaite ant oro kad apskrustu.Oi tiesa ir bulves skanios gavos.Nepanziau niekada pyragiukus ar cipakus virt garpuody reiks pabandyt.gal kuri bandet kugeli kept ryziu indeli???Gal irgi iseitu ,jei pyragas gaunas g.gif
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 20:38)
Tai jau aiškinausi. kaina mums ne problema, gal vieta problemiškaiu- vis norisi, kad mažiau vietos užimtų ir galima būtų kažkur paviršiuj virtuvės laikyti. Galvoju, jei į spintukę nukišu, tai tiek ir naudosim..... Pvz. kombainą philips iškart išsirinkau, o vat su garpuodžiu kažkaip komplikuota- akis vis neužkabinato "pačio pačiausio" modelio- tai tas netinka, tai kitas.... Gal ne taip ir reikia....  g.gif

Zinai gali ir "durslike"pasigamint daug ka.Pvz ryziai pagal Oliveri :ryzius paverdi apie 10 min ir supili juos i durslika (makaronams) vandeni ta pati supili i puoda ir ant mazos ugnies paverdi uzdejus ant puodo ta kiaurapuodi (durslika) tik uzdeng ji su folga nes dangtis nera sandarus.O darzoves ir visa kita kuo puikiausiai issigarina ir ne paverdant pries tai.Pabandyk gal tau visai nepatiks skonis ,nes jei pripratus prie kepto,ar tusinto maisto tai tas garintas gali ir nepatikt .Mano vyras nei uz ka tokio maisto nevalgo,sako as ne ligonis ir ne ligoninej esu doh.gif Man skanu thumbup.gif .O garpoudzius nereikia kist i spinteles ,o geriausia kur ant stalo laikyt ,nes taip dazniau naudosies juo.
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 20:38)

Jei kaina nesvarbu tai pirk termomixsa ten ir garpuodis ir kombainas,tau rankas virtuvej atris.Paliksi super seimininke netik duona iskepsi ,bet visko,visko ir daug... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 24, 00:01)
Jei kaina nesvarbu tai pirk termomixsa ten ir garpuodis ir kombainas,tau rankas virtuvej atris.Paliksi super seimininke netik duona iskepsi ,bet visko,visko ir daug... thumbup.gif

Aparačiukas thumbup.gif , įdomu kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 03 23, 23:08)
mes kai rinkomes, tai ir vienas is kriteriju buvo, kad butu kompaktiskas, ir kad daug vietos neuzimtu  ax.gif tai visi apvalus automatiskai man atkrito, nedidele musu virtuve..  unsure.gif
tai apziurejus, apsidairius, mes issirinkome panasu i toki
user posted image
user posted image
labai fainai viskas susideda, ir tampa, kaip maza dezute, ir i betkokia spintele ar ant spinteles pasistato, ir svarbiausia daug vietos neuzima  smile.gif

Pas mane ir gi panasus mirksiukas.gif

QUOTE(Magira @ 2009 03 24, 00:01)
Siandien kotletus dariau kukuliu pavidalu.As vietoj dziuvesiu dejau aviziniu drybsniu(gerkuleso),karta ant pakuotes  pakaiciau kad sveikiau naudoti vietoj dziuvesiu ,maltai mesai ar paukstienai ir i sriubas ,i padazus vietoj miltu.Mano kukuliai skaniai gavos ir nesijaucia ,kad drybsniai .As sau neapkepu ,bet jei darau vyrui,tai butinai po to kisu i orkaite ant oro kad apskrustu.Oi tiesa ir bulves skanios gavos.Nepanziau niekada pyragiukus ar cipakus virt garpuody reiks pabandyt.gal kuri bandet kugeli kept ryziu indeli???Gal irgi iseitu ,jei pyragas gaunas g.gif

Ne nebandziau nei bulviu ,nei cepaku ,nei kugelio net nezinojau ,kad galima.O su dribsnaiai nebloga mintis reiks isbandyti. smile.gif
Atsakyti