QUOTE(Ingėnas @ 2009 03 23, 12:14)
Vat kotletų kažkaip nebandžiau. O juos gaminat iš karto garų puode ar prieš tai apkepat
Siandien kotletus dariau kukuliu pavidalu.As vietoj dziuvesiu dejau aviziniu drybsniu(gerkuleso),karta ant pakuotes pakaiciau kad sveikiau naudoti vietoj dziuvesiu ,maltai mesai ar paukstienai ir i sriubas ,i padazus vietoj miltu.Mano kukuliai skaniai gavos ir nesijaucia ,kad drybsniai .As sau neapkepu ,bet jei darau vyrui,tai butinai po to kisu i orkaite ant oro kad apskrustu.Oi tiesa ir bulves skanios gavos.Nepanziau niekada pyragiukus ar cipakus virt garpuody reiks pabandyt.gal kuri bandet kugeli kept ryziu indeli???Gal irgi iseitu ,jei pyragas gaunas
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 20:38)
Tai jau aiškinausi. kaina mums ne problema, gal vieta problemiškaiu- vis norisi, kad mažiau vietos užimtų ir galima būtų kažkur paviršiuj virtuvės laikyti. Galvoju, jei į spintukę nukišu, tai tiek ir naudosim..... Pvz. kombainą philips iškart išsirinkau, o vat su garpuodžiu kažkaip komplikuota- akis vis neužkabinato "pačio pačiausio" modelio- tai tas netinka, tai kitas.... Gal ne taip ir reikia....
Dar galvoju, kad reikėtų iš ko nors išsinuomoti
Zinai gali ir "durslike"pasigamint daug ka.Pvz ryziai pagal Oliveri :ryzius paverdi apie 10 min ir supili juos i durslika (makaronams) vandeni ta pati supili i puoda ir ant mazos ugnies paverdi uzdejus ant puodo ta kiaurapuodi (durslika) tik uzdeng ji su folga nes dangtis nera sandarus.O darzoves ir visa kita kuo puikiausiai issigarina ir ne paverdant pries tai.Pabandyk gal tau visai nepatiks skonis ,nes jei pripratus prie kepto,ar tusinto maisto tai tas garintas gali ir nepatikt .Mano vyras nei uz ka tokio maisto nevalgo,sako as ne ligonis ir ne ligoninej esu

Man skanu

.O garpoudzius nereikia kist i spinteles ,o geriausia kur ant stalo laikyt ,nes taip dazniau naudosies juo.
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 23, 20:38)
Tai jau aiškinausi. kaina mums ne problema, gal vieta problemiškaiu- vis norisi, kad mažiau vietos užimtų ir galima būtų kažkur paviršiuj virtuvės laikyti. Galvoju, jei į spintukę nukišu, tai tiek ir naudosim..... Pvz. kombainą philips iškart išsirinkau, o vat su garpuodžiu kažkaip komplikuota- akis vis neužkabinato "pačio pačiausio" modelio- tai tas netinka, tai kitas.... Gal ne taip ir reikia....
Dar galvoju, kad reikėtų iš ko nors išsinuomoti
Jei kaina nesvarbu tai pirk termomixsa ten ir garpuodis ir kombainas,tau rankas virtuvej atris.Paliksi super seimininke netik duona iskepsi ,bet visko,visko ir daug...