Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(braskel @ 2009 03 23, 23:08)
mes kai rinkomes, tai ir vienas is kriteriju buvo, kad butu kompaktiskas, ir kad daug vietos neuzimtu  ax.gif tai visi apvalus automatiskai man atkrito, nedidele musu virtuve..  unsure.gif
tai apziurejus, apsidairius, mes issirinkome panasu i toki
user posted image
user posted image
labai fainai viskas susideda, ir tampa, kaip maza dezute, ir i betkokia spintele ar ant spinteles pasistato, ir svarbiausia daug vietos neuzima  smile.gif

O kas čia per modelis ir kokios firmos- vat panašaus aš ir noriu, o jei grotelės metalinės, tai visai liux būtų.....
Magira, ačiū už patarimus- įtariu savaitgalį bandysiu mirksiukas.gif

O beje, kas tas termomixsas- mestelkit kokią www nuorodėlę... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 24 kovo 2009 - 18:21
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 24, 17:20)
O kas čia per modelis ir kokios firmos- vat panašaus aš ir noriu, o jei grotelės metalinės, tai visai liux būtų.....
Magira, ačiū už patarimus- įtariu savaitgalį bandysiu  mirksiukas.gif

O beje, kas tas termomixsas- mestelkit kokią www nuorodėlę...  ax.gif

Sory nezinau kaip imest .bet yra tema supermamoj susirask,tik sedek skaitydama,nes pamacius kiek kainuoja gali iskrist is padu doh.gif
cia si tema- Thermomix, Ką žinotė apie Thermomix.
Parasyk ar ja radai.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 24, 19:53)
Sory nezinau kaip imest .bet yra tema supermamoj susirask,tik sedek skaitydama,nes pamacius kiek kainuoja gali iskrist is padu doh.gif
cia si tema- Thermomix, Ką žinotė apie Thermomix.
Parasyk ar ja radai.

Radau doh.gif Ačiū- kombainą jau turim, o garpuodžio gaminamo maisto ypatumus išbandysiu savaitgalį "duršlike" mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, radau puodą- Kenwood DS620, Neriboj kaina 369 pinigėliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 03 23, 23:08)
mes kai rinkomes, tai ir vienas is kriteriju buvo, kad butu kompaktiskas, ir kad daug vietos neuzimtu  ax.gif tai visi apvalus automatiskai man atkrito, nedidele musu virtuve..  unsure.gif
tai apziurejus, apsidairius, mes issirinkome panasu i toki
user posted image
user posted image
labai fainai viskas susideda, ir tampa, kaip maza dezute, ir i betkokia spintele ar ant spinteles pasistato, ir svarbiausia daug vietos neuzima  smile.gif

o as kaip tik toki turiu KENWOOD firma, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskuo patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 25, 07:46)
Radau  doh.gif  Ačiū- kombainą jau turim, o garpuodžio gaminamo maisto ypatumus išbandysiu savaitgalį "duršlike"  mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, radau puodą- Kenwood DS620, Neriboj kaina 369 pinigėliai  ax.gif

Gero gaminimo ir skanaus.
Atsakyti
Sveikos

Susirosiau mamai dovanu garpuodi padovanot, cia paskaiciau tai ir pati susigundziau ax.gif

Man tik stai toks klausimas, niekas apie tai neparase.

Ar yra tokiu garpuodziu, kurie turedami 3 aukstus, bet garinant galima butu naudoti tik viena, arba kai 1 aukste maistas gatavas, ji nuimti, o 2 ir 3 auksta palikti?
Is Tefalio maciau, kad jie tokie i apacia siauriejantys, tai tie turbut tikrai netiktu tam, apie ka klausiau. Kazkas cia rase, kad yra nepatogu su jais, kad reikia maista is vieno i kita auksta deliot.

Beje, anyta turi irgi garpuodi Moulinex, bet kazkodel jai jis nepatinka. Sake, kad kazkokie alergenai is platsmases issiskyria, bet ne jos garpuodyje, o siaip kazkur perskaite. Tai dabar nebegamina.

O gal is tikruju? Gal kas gali tiesa pasakyti kai cia su tuom plastmasem? g.gif

Ir koks garpuodis geresnis: platmasinis ar metalinis? g.gif

Jusu nuomone man laaaaaabai padetu apsispresti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanata @ 2009 03 26, 14:19)
Sveikos

Susirosiau mamai dovanu garpuodi padovanot, cia paskaiciau tai ir pati susigundziau  ax.gif

Ar yra tokiu garpuodziu, kurie turedami 3 aukstus, bet garinant galima butu  naudoti tik viena, arba kai 1 aukste maistas gatavas, ji nuimti, o 2 ir 3 auksta palikti?
Is Tefalio maciau, kad jie tokie i apacia siauriejantys, tai tie turbut tikrai netiktu tam, apie ka klausiau. Kazkas cia rase, kad yra nepatogu su jais, kad reikia maista is vieno i kita auksta  deliot.

Beje, anyta turi irgi garpuodi Moulinex, bet kazkodel jai jis nepatinka. Sake, kad kazkokie alergenai is platsmases issiskyria, bet ne jos garpuodyje, o siaip kazkur perskaite. Tai dabar nebegamina.

O gal is tikruju? Gal kas gali tiesa pasakyti kai cia su tuom plastmasem?  g.gif

Ir koks garpuodis geresnis: platmasinis ar metalinis?  g.gif

Jusu nuomone man laaaaaabai padetu apsispresti. Aciu  4u.gif

Sveika mano garpoudis triaukstis.Ir galiu gaminti vienam aukste.galiu nuimti kada panorejus isvirta maista,tik elektra isjungiu. As manau metalinis geriau ,bet cia skonio reikalas.Kai pirkau tada metaliniu nebuvo...
Na nezinau ar padejau.
Atsakyti
Magira, o koks tavo garpuodzio modelis? smile.gif
Atsakyti
pas mane stovi visiškai nenaudojamas garpuodis.
anyta man jį atidavė, nes anksčiau pas ją stovėjo lotuliukas.gif

gal kam reikia? nenaujas, bet veikia kuo puikiausiai. 3 aukštų. firmos neprisimenu.
atiduočiau už sutartinę kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanata @ 2009 03 27, 09:26)
Magira, o koks tavo garpuodzio modelis? smile.gif

nu bliamba neatsimenu,senai pirkau ir dabar jis pas uosviene... blush2.gif
Atsakyti
[quote=sanata,2009 03 26, 17:19]
Sveikos

Susirosiau mamai dovanu garpuodi padovanot, cia paskaiciau tai ir pati susigundziau ax.gif

Ar yra tokiu garpuodziu, kurie turedami 3 aukstus, bet garinant galima butu naudoti tik viena, arba kai 1 aukste maistas gatavas, ji nuimti, o 2 ir 3 auksta palikti?
Is Tefalio maciau, kad jie tokie i apacia siauriejantys, tai tie turbut tikrai netiktu tam, apie ka klausiau. Kazkas cia rase, kad yra nepatogu su jais, kad reikia maista is vieno i kita auksta deliot.

O gal is tikruju? Gal kas gali tiesa pasakyti kai cia su tuom plastmasem? g.gif

Ir koks garpuodis geresnis: platmasinis ar metalinis? g.gif

Jusu nuomone man laaaaaabai padetu apsispresti. Aciu 4u.gif
[/quote
4u.gif labutis, as turiu triauksti zalia tefali (nuotraukuose jis cia daznai mirgejo). zinodama ka kiek laiko gaminsiu iskart ir susidelioju atitinkamai i tuos aukstus (t.y. ilgiausiai gaminamus apacioje ir t.t), o viso proceso eigoj reikalui esant nusikeliu sau ramiai, tik dangti perkeliu, kaip sakant ir vsio ax.gif
ir as kai pirkau, kazkaip metaliniu nemaciau rolleyes.gif bet dabar ko gero pirkciau metalini, nors pries plastmase lyg ir nieko neturiu
Atsakyti
Gal kas turit ,,Zepter" ar kokį kitą neelektrinį garpuodį? Gal galit pasidalinti įspūdžiais, informacija apie kainą, įsigijimo vietą ir pan. 4u.gif
Atsakyti