Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

mano dukrytė tai keletą kartų bandė mesti "Šitą reikalą", bet tai tas, tai tas- tai dantukai dygsta- reikia, tai serga- reikia, bet vieną kartą uzsispyrem paemiau ir įkirpau patį galą statmenai ir jai niekaip neišeidavo jo čiulpti, nes kiaurai eidavo oras, dar paaiškinom kad "papulį" nukando pelytė ir viskas pirmą vakarą buvo gana liūdna užmigti, bet sekančią dieną jau nebereikėjo
Atsakyti
QUOTE(VLADISLAVA @ 2006 03 18, 09:55)
O mes nekada ir nezinojom kas tai yra ciulptukas

Mes irgi drinks_cheers.gif
Todel problemu situ neturejom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as nemanau kad tai problema.
Vaikuciai su ciulptukeliais geriau uzmiega, nes jiem lengviau sutelkt savo demesi i ta veiksma, Mum irgi kuri laika jau nereikejo, kol nepradejo list dantuku banga.. vargsas puldavo grauzt bile ka, su ciulptukeliu buvo ir jam ir man ramiau.
Amzinai juk neciulps, o be to, man ir neuzklina ir didesni su ciulptukais laj ciulpia wink.gif Nuostabi gi ta vaikyste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas @ 2006 03 19, 23:04)
O as nemanau kad tai problema.
Vaikuciai su ciulptukeliais geriau uzmiega, nes jiem lengviau sutelkt savo demesi i ta veiksma, Mum irgi kuri laika jau nereikejo, kol nepradejo list dantuku banga.. vargsas puldavo grauzt bile ka, su ciulptukeliu buvo ir jam ir man ramiau.
Amzinai juk neciulps, o be to, man ir neuzklina ir didesni su ciulptukais laj ciulpia wink.gif Nuostabi gi ta vaikyste  4u.gif

Čiulptukas iš tiesų labai ramina, bet nerekomenduoja jo ilgai naudoti, nes kenkia dantukams, tiksliau sąkandžiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VLADISLAVA @ 2006 03 18, 09:55)

QUOTE(lotta @ 2006 03 19, 15:05)
Mes irgi 
Todel problemu situ neturejom 

thumbup.gif thumbup.gif
Mes irgi čiulptuko nepamėgom schmoll.gif Nors vienu rūpestėliu mažiau.
Atsakyti
QUOTE(VLADISLAVA @ 2006 03 18, 10:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir as dziaugiuosi, kad mes nezinojom kas tai yra, nes matau kad problemele tai ooooo... Mamutes ar siules kas-gal i TeleBimBam. Ten toks "sloikutis" yra. Imeti ir viskas, galit vaikui paaiskinti, kad palikai kur ja rast dabar. Tik va dar viena problema reikes prikalbinti ten popkuti imest.
Atsakyti
Na čiupltuko mano vaikai nepamėgo, neturėjo, bet va dukra turėjo buteliuką. Atdavėm jį mažam, tik gimusiam pusbroliukui, kuriam labai buteliuko reikėjo ir labai jau jis verkė. Maniškei buvo truputį virš dviejų metukų, labai jau nenoriai atidavė, netgi su ašarom. doh.gif Bet visam laikui... kelias dienas dar neišmečiau to jos buteliuko, ką gali žinot, gal labai labai bus blogai. Nieko, po kelių dienų pamiršo.
Atsakyti
mums taip pat pasiseke, nes musu Mazasis spaudavo ciulptuka, net is buteliuko nemego gerti. Jam geriausiai mano krutis. Viska del jos padarytu tik pasiulyk. biggrin.gif
Atsakyti
Tas soskiukas labai padėjo kai dygo dantukai, bet vėliau, kai jis pradėjo paslaptingai dinginėt vkarais..prasidėdavo problemos, supykom ir kaka tiute išmetėm i šiukšlių kibirą, ir viskas..gal pora naktelių sunkaiu buvo užmigt, Bet kieeek juokingai dabar čepsi kol užmiega... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..Ir nebuvo jokios tragedijos, kokia įsivaizdavom.....nebereikia lakstyt ir verst kampus beieškant...ramybė.... ax.gif
Atsakyti
Mamkos patarkit ka daryti g.gif turim tiute ,bet jinai nuo kandziojimo truputi prakiuro suplyso is abieju pusiu, ir seip man jinai fu schmoll.gif mums dienom kaip ir nereikia soskes, bet vakare net neisivaizduoju kaip jinai uzmigtu be jos doh.gif einam i darzeli irgi nereikia tik pries pietu miegeli be jos neuzmiega kuiciasi zyzia nu nemiega ir viskas schmoll.gif bandziau atimti ir metem, bet vistiek vaiko gaila kaip vakare neuzmiega zyze doh.gif ka daryti pirkti nauja soskiuka ar ne ? galvoju sita reikia suplesyti iki pat galo ,bet labai bijau kaip jinai be jos darzeli pietu uzmigs g.gif ir seip reikalinga dar jinai mano maziukei, gal nupirkti nauja, ramiau bus, pratinti po biski neduoti g.gif
Atsakyti
Nu tik jau nepulkit naujos pirkti nes dar pora metu neatsikratysit paskui,po truputi pazys ir pripras,as ir galvojau taip,musu tiuti pagavo suniukas kai gulejom ligoninej,zyze nakti,maniau tikrai eisiu pirkt,bet gydytoja pasake jei karta nusprendei -dingo,tai viskas,daugiau vaiko nereikia traumuot,tai kad pakentekit pora dieneliu ir ir turetu susitaikyti 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ..Ne ne ne..tik jau tikrai nepirkit, turėkit kantrybės...pati pamatys kad laabai jau neskani, juk jau didelė mergaitė...arba visai nukirpkit gala, pabandys kelis sykius, ir nebenorės...o be zyzimų niekaip neišsisuksit, tik kuo daugiau sykių atimsit ir vėl duosit, tuo sunkiau bus paskui atpratint...
4u.gif Kantrybės dideliausios mamukai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almike: 05 balandžio 2006 - 08:49