Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

as ir taip galvoju nepirkti schmoll.gif na gal kaip nors prasimusim be soskutes as vis jei sakau soske fu neskani, kaka ir pan. tai jinai isema ir pasideda,bet dar pries miegeli labai butina doh.gif
Atsakyti
na va daugiau girdejau,kad nepirkti sosiuko, doh.gif nepirkau diena jos nereikejo tai as ja suplesiau iki galo siandien be jos miegojom schmoll.gif siaubas as neisimiegojus uzmigo 1val. blink.gif nakties pas mane lovoje ko niekada nebuvo atsikele 3val. nakties ir pradejo verkti isteriskai kokia valanda isreke cry.gif po to seip netaip uzmigo,bet visa nakti vartesi neramei miegojo zyze as neisimiegojus galva keturkampa jau galvojau nakti eisiu i kokia vaistine ar kur soskutes pirkti, turim kita bet jinai kitokia irgi netsiulpe schmoll.gif gal siandien lengviau bus g.gif
Atsakyti
Na su čiulptuku tai mums problemų nėra, gali būti padėtas ant akių, o vaikas jo vis tiek nepaims schmoll.gif Su buteliuku gal kiek didenė problemėlė, bet jis mums reikalingas tik prieš pietų miegą ir vakare, mat mes vis dar geriame mišinuką blink.gif
Didžiausia problema pas mus dėl sėdimo ant puoduko, niekaip negalime su juo susidraugauti doh.gif
Turime problemėlę ir su miegojimu mūsų lovoje. blush2.gif Buvau jau pripratinusi miegoti jo lovytėje, bet vakar prieš rytą pradėjo truputį knerksėti, tai perkėliau į svao lovą. Ir ką jus galvojate, šiandien pirmą valandą nakties taip įsižliumbė ir pradėjo reikalauti, kad pasiimtumėm į savo lovą. Bandžiau ir geruoju ir piktuoju įkalbėti pasilikti jo lovytėje, galiausiai įjungiau visišką ignorą ir po pusvalandžio isteriško žliumbimo užmigo. Pasakysiu, buvo tikras valios išbandymas, bet supratau, kad jei šį kart nusileisiu, tai bus viskas g.gif
Atsakyti
del ciulptuko rekem tris naktis,ketvirta jau nebereikejo blush2.gif o buteliuko nera turejes,tai nebuvo kile problemu kaip atpratinti thumbup.gif
Atsakyti
Mes čiulptuką turėjom ilgai iki 2,5m, niekaip negalėjau prisiruošti atimti.Bet kartą pasisekė, teko važiuot taksi, o mano pana jau protinga, tai pasakiau, kad pamiršom ir taksi išsivežė jos čiulptuką rolleyes.gif Aišku per pietus ir naktį parėkė, bet tuom ir užsibaigė. Labiausiai bijojau dėl darželio nes grupėj buvo nemažai vaikų su čiulptukais, bet nieko, kažkaip viskas praėjo ramiai.
Taciau su miegu problėmų turim iki šiol verysad.gif
Atsakyti
pora dienaliu buvo sunku doh.gif bet dabar gyvenam ir apseinam be ciulptuko thumbup.gif
dar vis sunku su miegu kol uzmiega tai valanda praeina ,o kaip buvo ciulptukas tai paduodi 5-10min. ir miega
Atsakyti
Niu ka, ir mums sios dieneles sunkios... blink.gif ...Pasakiau savo 1,8 m maziui, kad "papis" pas kaimynu vaika, vardu Tonis..nes jis mazas, o maniskis didelis,-jam jau nereikia...Tai va...vaiksto jau antra diena maniskis pupsikas liudnas ir vis kartoja :" To....pa",-tipo Tonis turi jo "papi" blink.gif doh.gif . O naktys,- bijau net eit miegot...Siandien net diena su aukle nemiegojo.. doh.gif blink.gif ..Siaubelis, vienzo..nemaniau, kad taip sunku bus doh.gif ..Zombiaujam visi schmoll.gif ... Kantrybes visoms, padedancioms savo maziams mest "tutes", nepasiduokim drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Kai mano didzioji dar buvo maza 1,5 metu mazoji tongue.gif mums su tutuku isejo labai netycia ir gerai gavosi. Dra stipriai galvos nesukom kaip nupratint, bet kraustemes is vienos gyvenamos vietos i kita, ir kazkur tarp deziu pasimete.Elementariai neradom. Na, pora vakaru gal ne taip ramiai uzmigo, bet tuom ir baigesi. thumbup.gif
O mano mazasis jos tiesiog nepripazino.jei paduodavau, tai zaisdavo , sukiodavo tarp pirstuku, kandziodavo, bet neciulpe.Tai tos bedos ner. ax.gif O vat su puoduku tai laukia juodas darbas, itariu... doh.gif
Atsakyti
mes turim smilkpele ikalbejau i narva imesti kaip imete paimiau ir nuplesiau gala doh.gif po penkiu min. jei jau reikejo soskes nuejo issitraukti ir buvo jau pele nukndus lotuliukas.gif pasakiau,kad tu didele ir pele suvalge papa bigsmile.gif
dabar mums jos nereikia, bet dar sunku su miegeliu ir seip budavo lengviau kaip ciulptukas buvo g.gif
Atsakyti
aš savo vaikiūką 1m.1mėn. atpratinau. nukirpau galiuką ir pasakiau , kad pelytė prabėgo per stalą ir atkando. aišku jis nieko nespurato, bandė čiulpti su nukirptu galu, naptiko, verkė , krapštė, plovė . 1 val paverkė ir nusiramino. kai reikėjo eiti miegoti į ranką paėmė ir miegojo taip. taip mes su soske rankoje miegojom 3 naktis. čiulptukus visada gulėjo matomoj vietoj paima pažaidža ir padeda. vieną dieną pasakiau:"gal išmetam? vistiek tu jos neemi." paėmė vaikas ją ir pats į šiukšliadežę išmetė. ir vsio.
Atsakyti
Abu vaikai nugrūdo patys taip, kad neradom doh.gif taip ir atpratinom biggrin.gif ... lengva nebuvo, kai "tiūtia" šiaip sau kažkur prapuolė, bet iškentėjom... Aš dar būčiau pirkus, bet tėtis labai prieštaravo, tai kažkaip ir išsivertėm, nors buvo tokių akimirkų, kai galvojau, kad vaje, kaip gerai būtų turėti "tiūtią" .... ax.gif O kai radom - bijojau parodyt, galvoju su džiaugsmu pasiims vėl, bet nei iš tolo - net neįsiūlėm , kad į burną paimtų cool.gif
Atsakyti
Mes čiulptuko atsisakėm lygiai metukų,nes pastebėjau,kad pradėjo su juo nesiskirt.Šiaip niekada neimdavo jo,tik prieš užmiegant,o artėjant pirmam gimtadieniui žiūriu,kad tas daikčiukas vis kartu ir kartu.Atpratom lengvai,o vat su buteliuku buvo prasčiau.Buvo pripratęs net naktim čiunkuot tuščią buteliuką arba bent jau laikyt rankytėj.Nuo 1,7 m pradėjom po truputį slėpt,dieną normaliai be jo išbūdavo,o naktim dar ilgai jo ilgėdavosi.
Atsakyti