Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

Mes tutes nebeturim nuo1metu ir4menesiu,buvo jau iplyšusi tai aš dar galiuka nukirpau ax.gif ir einant miegoti papraše daviau,pačiulpe,nepatiko ir viskas nuejo sau ramiai miegoti,net patys buvom nustebe,(aš manau, kad reikia pajusti ta momenta kai gali iš savo vaikiuko atimti ta nelemta biggrin.gif tute).
I pampersus mes dar darom ir ne nemano draugauti su tuo puodu doh.gif
O užmigdom savo lovoje po to perkeliam i jos lovyte
Atsakyti
Mano dukrelei - 2, 5 metukų. Darželyje auklėtoja pradėjo sakyti, kad reikėtų kažkaip atpratinti, nes nė vienas vaikas grupėje jau čiulptuko nebeturi. Šios misijos ėmiausi šį savaitgalį. Ką pasakiau vaikui- kaip ir visi: meškiukas mažas pasiėmė, kartais, kad darželyje palikom.." Ką galiu pasakyti - situacija baisoka verysad.gif Užmigimui reikia valandos, ne mažiau: niurzgia, sukinėjasi, verkia, nervuojasi. Vis dėl to užmiega, BET naktį kai pabunda, tai po gerą pusvalandį verkia pasikūkčiodama ir kartodama : "esu maza, reikia tutes" 2.gif cray.gif Ir taip tęsėsi visas tris nakteles nuo penktadienio... Jau šiąnakt maniau, kad įkišiu tą tiutę ir miegosiu ramiai, nes jau kantrybės lašelis bebuvo, bet kažkaip susitvardžiau g.gif
Nežianu, kaip čia bus šiandien - į darželį atėjom be tiutės, kad nepakeltų ten bangų cray.gif
Žiūrėsiu kaip bus šiąnakt. Šiaip mano dukra labai neramiai miega nuo pat gimimo, tai taip ir delsėm su ta tiute, o jei vėl prasidės tos bemiegės naktys dėl tiutės, tai, jauču, gal ir atiduosiu jai tą brangenybę...
Atsakyti
Įtariu panašiai ir mums bus g.gif
Atsakyti

Maniskis tai be ciulptuko uzauges, kai gime buvau viena nusipirkus - del viso pikto, jei kartais prireiktu, bet taip ir neprireike, tai dabar ir vargt bereikia del atpratinimo ax.gif
Atsakyti
Jei kada turėčiau antrą vaiką, tikrai bandyčiau augint be tiutės. schmoll.gif
Atsakyti
mes su tiute nelabai draugaujam,tik prie miega jos reikia.sunui tik metukai ir menuo,bet jau bandysiu pratint nuo jos.zinau,kad nuo tiutes negrazus dantuku sukandimas gaunasi po to. g.gif
Atsakyti
Mums čiulptukas visada buvo miego ženklas, gavo ar pati pasiėmė - reiškia laikas miegot, o atsisakėm gana vėlai, bet paprastai suplyšo ir teko nešt į šiukšlių dėžę, atsarginės irgi dingo:). Paskui dar du vakarus paprašė bet užteko primint, kad suplyšo ir viskas.
Atsakyti
Įtariu mums problemų bus, nes vakar vakare pasakiau, kad kaime atiduosim tiūtę ciuciai. Tai visą naktį šokinėjo ir verkė "tiute ciuciai ne ne" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 05 26, 08:28)
Įtariu mums problemų bus, nes vakar vakare pasakiau, kad kaime atiduosim tiūtę ciuciai. Tai visą naktį šokinėjo ir verkė "tiute ciuciai ne ne" doh.gif

Tai jau turbūt sunkoka bus tos brangenybės atsisakyt... Bet patarčiau neatidėliot, kai mes kad darėm. Ai, vis neprisiruošdavom tam šuiniui ar pelei, ar meškinui... atiduot, tai ir vargstam dabar. Šiaip kuo anksčiau, tuo geriau, nes vaikas protinėja-jis jau supranta, kad kėsinamasi į jo turtą, tai dar labiau prisiriša...
Va mums lygiai savaitė jau kaip be tiutės gyvenam, bet vis dar sunku, prisimena tą tiutę, prašo, naktim zyzia... Niekaip nesuprantu, kaip tas gumos gabalėlis toks brangus gali būti g.gif
Atsakyti
Mums 1m.10men. o popio atsisakyti gavosi naturaliai.Mes nuo gimimo naudojom aventis popius ir juos keisdavom,nes jie pasidaridavo tokie dideli ir plisdavo,ju turejom nemazai ir kai eilini karta jis supliso,mes nupirkom nauja davem sunui ,jis isidejo i burnite bet tuoj issieme ir puole apziurinet ko popis kitoks neistines kaip senas jo popis ir jis jam nepatiko,numete ir daugiau mums jokio popio nebereikia. clap.gif .Tai viskas viko pries kelis menesius,oas vis pries tai galvojau kada bus tas laikas kada mums reiks atprast nuo popio ir kaip tai viskas bus ,ogavosi viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2006 05 26, 10:43)
Tai jau turbūt sunkoka bus tos brangenybės atsisakyt... Bet patarčiau neatidėliot, kai mes kad darėm. Ai, vis neprisiruošdavom tam šuiniui ar pelei, ar meškinui... atiduot, tai ir vargstam dabar. Šiaip kuo anksčiau, tuo geriau, nes vaikas protinėja-jis jau supranta, kad kėsinamasi į jo turtą, tai dar labiau prisiriša...
Va mums lygiai savaitė jau kaip be tiutės gyvenam, bet vis dar sunku, prisimena tą tiutę, prašo, naktim zyzia... Niekaip nesuprantu, kaip tas gumos gabalėlis toks brangus gali būti g.gif

labai paprastai. Aš turėjau tokį meškiną, tai per ilgus metus susitampė, baisus jis patapo. Bet užtai jei lauke palikdavau, tai ir vidury nakties lietui lyjant galėdavau drąsiai eiti savo brangenybės ieškot doh.gif paskui kažkaip netyčia jis išgaravo... įtariu, mama čia pasidarbavo smile.gif
Atsakyti
Esu tų mamų puseje, kurios mano, kad kuo anksčiau atpratinsi, tuo lengviau ax.gif Mano dukrelei ,kai sukako du metukai, nakčiai tutes tik reikejo.Tai mes tiesiog nedavem - du vakarus paverkė ir daugiau nereikėjo thumbup.gif Tik reikia nepasiduoti "vaiko terorui"- paverks ir apsiramins, tik reik kuo nors vaiką užimti. O jaunesniam dabar 1,4 m. Tai jau miegam be tutes - paprasčiausiai nedaviau -žiuriu neprašo(kai nemato aišku). Bet dar jos neišmetu - kalasi dantukai, tai nakti blogai miega - užmiega be soskes, bet kai nakti verkia, tenka duoti doh.gif Bet ryte vel slepiu. Tikiuos, kad jau greit visai nereikes, nes iki 2 metuku reika kaip nors atsikratyt - negerai prikandimas paskui formuojasi. O lovoj savo nei vieno nepratinau miegoti - miega tik lovytei savo. thumbup.gif Pirmoji - nuo 2 metu savo kambari, o mažius tuoj su sese eis miegoti, atskirai nuo teveliu 4u.gif
Atsakyti