Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsisakėt čiulptuko...

manoji irgi neėmė soskytės, bet aš pati norėjau kad jį prie jos priprastu, nes taip ranmaiu miegodavo, ir nedarau visai problemos jei dar biškį ją ir pačiulps, jai soskytės reikia tik kai eina nakties miegelio, na kol užmiega ir viskas, užmiega ir išspjauna bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Maniškei tai niekaip neįsiūlėm soskės (na kartą nežinojom jau ko griebtis 000189.gif )
Po to džiaugėmės tuo, bet dukrytė sumąstė čiulpti pirštuką blink.gif kol tik prieš miegelį tai nekreipiau lasbai dėmesio bet kuo toliau tuo dažniau piknaudžiauja schmoll.gif
Kalbos nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunė*: 15 birželio 2006 - 13:32
S.O.S !!! Padekit!!! verysad.gif Nebezinau kaip atpratinti savo vaika ciulpti nyksti!!! Jau isbandziau viska, klijavau pleistriukus ant pirsto, vyniojau bintu, tepiau specialiu laku. Niekas nepadeda. Gal kas zinote kokiu priemoniu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievoskinas @ 2006 06 15, 13:40)
S.O.S !!! Padekit!!! verysad.gif  Nebezinau kaip atpratinti savo vaika ciulpti nyksti!!! Jau isbandziau viska, klijavau pleistriukus ant pirsto, vyniojau bintu, tepiau specialiu laku. Niekas nepadeda. Gal kas zinote kokiu priemoniu??? g.gif

Bijau kad tau nieks nieko nepatars verysad.gif . Pažystu vieną berniuką kuriam jau 4 metukai eina o jis vis čiulpia nykštį. Pirštukas atrodo kitaip nei kiti, nes naudotas doh.gif .Ir ko tik tėvai nedarė doh.gif . Tiesiog jis priprato kol buvo ysčiose. Gal tau kažkaip reiktų psichologiškai jį paveikt, tik nežinau kaip schmoll.gif . Mano mamka iki 10 metų čiulpė doh.gif pirštą kai miegodavo.
Atsakyti
Maniske tai tik miegodama imdavo tute,o dabar jau 3 dienos kai visai nebeduodu,o jei ir nereikia.Tai dar nezinau ar cia mums visai jos nebereikes. g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
O as nieko nedarau (fiziskai) [COLOR=blue]kad to nykscio neciulptu blink.gif nes is kitu atsiliepimu supratau kad ner sansu wacko.gif
O psichologiskai tai kasdien kalbinu sakau kad jau didele, kad pirstukas neauga kai ciulpi, na ir dar visko prigalvoju ar pagiriu kai atsisako friends.gif Bet.... sad.gif
O juokingiausia kad dukryte po pokalbio man siulo savo pirstuka rolleyes.gif o as tada save pagiriu ir sakau kad as saunuole ir neimu
Daugiau nesumastau ka daryt g.gif
Atsakyti
mano mazius ciulpe tiute nuo 6 men ,nes buvo pradejas ciulpti pirstuka ,tai teko pirkti kad tik pirstelis nebutu burnyteje ,zinoma teks su ja atsisveikinti,bet kolkas neimanoma nes daznai tenka saugoti drauges 7men berniuka ir jis ciulpe tiute ,tai mano zuikis pamates atima ir dedasi sau i burnyte ,bet tikiuosi iki 2 metuku kokiai lelei padovanosim ,nors jam jos reikia tik kai eina miegoti 4u.gif 2.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(grazina37 @ 2006 06 16, 09:02)
mano mazius ciulpe tiute nuo 6 men ,nes buvo pradejas ciulpti pirstuka ,tai teko pirkti kad tik pirstelis nebutu burnyteje ,zinoma teks su ja atsisveikinti,bet kolkas neimanoma nes daznai tenka saugoti drauges 7men berniuka ir jis ciulpe tiute ,tai mano zuikis pamates atima ir dedasi sau i burnyte ,bet tikiuosi iki 2 metuku kokiai lelei padovanosim ,nors jam jos reikia tik kai eina miegoti 4u.gif  2.gif

maniske metai su trupuciu,bet ciulptuka naudojam naktym smile.gif as ir noreciau atimti,bet ateina naktis ir cilptukas vel pas lelia blush2.gif manaau,kad rekia atimt ir tik,nes kuo ilgiau delsim tuo labiau pripratinsim smile.gif
Atsakyti
mano vyriukui 1,2 m. Soskės reikėdavo tik einant miegoti, o dabar, kai labai vargstame su krūminių ir iltinių dantų dygimu, tai tas daikčiukas visai neišeina iš burnos. Bandom nušnekinti, paimame, trumpam pamiršta ir vėl zyzia, kol neatiduodi. Ima siaubas pagalvojus, kaip reiks pradėt atpratint.....
Atsakyti
QUOTE(kristeu @ 2006 06 16, 09:50)
mano vyriukui 1,2 m. Soskės reikėdavo tik einant miegoti, o dabar, kai labai vargstame su krūminių ir iltinių dantų dygimu, tai tas daikčiukas visai neišeina iš burnos. Bandom nušnekinti, paimame, trumpam pamiršta ir vėl zyzia, kol neatiduodi. Ima siaubas pagalvojus, kaip reiks pradėt atpratint.....

g.gif tavo tisa nezinau ir as kaip kovosim su ta soskia smile.gif
Atsakyti
Sveiki manau ,kad kiekvienam savo laikas ateina ir jųs per anksti pergyvenat metukai su trupučiu ,čia dar nieko baisaus .Gali ir ilgiau pačiulptu nieko čia tragiško nematau .Atimti tai nemanau ,kad būtu teisinga ,nes vaikui stresas gausis,ar jums patiktu ,kad jūsų miela daikčiuką vieną dieną kas paimtu nei iš šio nei iš to na nemanau .Maniškei iki 2 metų net dviejų reikėjo viena burnoi ,kita rankoj buvo .O kai pati sukramtė nieks kitos nedavė ir nebereikėjo ,o sukramtyta netiko .Dėl pirštuko čiulpimo tai gal padėtu senoviški būdai ,pamirkyti pirštuka į druską ar pipirus .O šeip gal neramus gal reiktu kokios mikstūros nuo nervukų pagerti .Mums neblogai padėjo Melisan žolimis sirupukas pasidarė ramesnė .Tai tiek, čia mano nuomonė.
Atsakyti
Oj mes irgi dar su soske, ir taip jai sunku be jos, asaros rieda skruostais, siosia siosia saukia maze. Tai ka ir duodu, nu labai jau ji kankinas unsure.gif
Atsakyti