Nu ir mum taip pasidare - dabar 7 menesiai. Suka galva ir rekia - o nakti valgo lyg nieko! Jau diena pradejau maziau maitinti, nes pienukas pradejo krutyse uzsistoveti... Dar nezinia kuom baigsis

QUOTE(*Bounty* @ 2008 12 07, 22:29)
Nu ir mum taip pasidare - dabar 7 menesiai. Suka galva ir rekia - o nakti valgo lyg nieko! Jau diena pradejau maziau maitinti, nes pienukas pradejo krutyse uzsistoveti... Dar nezinia kuom baigsis 

Na maniskiui jau dabar 10 men., tai net nezinau kiek kartu buvo tokie kaprizai uzeje, bet as vis nenuleisdavau ranku. Diena jeigu jau labai verzdavo krutis, nutraukdavau. O nakti be kaprizu valgydavo. Pienuka pavyko issaugoti, dar maitinu. Man atrodo kad cia dantuku dygimas kaltas.
Labai noreciau tuo tiket... As irgi ranku nenuleidziu. Bet jauciu kad pradejo pienuko mazet, nebent kai kaprizai praeis atsistatys
Aciu uz palaikyma!!!

Aciu uz palaikyma!!!

mamos , mano draugė savaitgalį pagimdė neišnešiotykę ir ji neima krūties . krūtis ne kieta , kiek pati mačiau , duoda lyg ir taisiklingai , priešpienuko yra . gydytojai beveik nepadeda , nors pinigų davė , prašė . (
) gaila vaiko , ką daryt ? pačiai išmaitint napavyko per savo pačios klaidas - aš jai patarėja menka

tikriausiai nepaliko vaikiuko po gimdymo su mama (ne neisnesiotas)
Bet manau jei kartu gules ir nuolat prie silto nuogo papuko, turetu susigundyti. Galima isspausti is spenelio kelis lasiuka ir duot nulaizyti. Ir kisti speneli i burnyte. Gal dar jegu neturi maziukas tiek kad ciulpti. Bet manau jei mamyte noro tures gales maitinti. Nes pienas taip sakoma galvoje o ne papukuose. Tiesiog rasau kaip man dare GN kai vaikas neeme...
Sekmes ir sveikinimai!!!
Bet manau jei kartu gules ir nuolat prie silto nuogo papuko, turetu susigundyti. Galima isspausti is spenelio kelis lasiuka ir duot nulaizyti. Ir kisti speneli i burnyte. Gal dar jegu neturi maziukas tiek kad ciulpti. Bet manau jei mamyte noro tures gales maitinti. Nes pienas taip sakoma galvoje o ne papukuose. Tiesiog rasau kaip man dare GN kai vaikas neeme...
Sekmes ir sveikinimai!!!

QUOTE(*Bounty* @ 2008 12 08, 23:37)
Labai noreciau tuo tiket... As irgi ranku nenuleidziu. Bet jauciu kad pradejo pienuko mazet, nebent kai kaprizai praeis atsistatys
Aciu uz palaikyma!!!

Aciu uz palaikyma!!!

Tikrai atsistatys, tik kai sugris vaikiukui noras valgyti, kuo dazniau ir ilgiau glauskite prie kruties. Ir vel bus

QUOTE(*Bounty* @ 2008 12 09, 12:33)
tikriausiai nepaliko vaikiuko po gimdymo su mama (ne neisnesiotas)
Sekmes ir sveikinimai!!!
Sekmes ir sveikinimai!!!

Turejo buti NES neisnesiotas, o ne NE neisnesiotas

QUOTE(Lusiukas @ 2008 12 09, 14:46)
Tikrai atsistatys, tik kai sugris vaikiukui noras valgyti, kuo dazniau ir ilgiau glauskite prie kruties. Ir vel bus 

Lygtais viskas OK! Vel pradejo valgyti grazuole! Aciu uz palaikyma!! Bet dantuko nera, reiskia nenuo dantuko...

QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 12 09, 01:24)
mamos , mano draugė savaitgalį pagimdė neišnešiotykę ir ji neima krūties . krūtis ne kieta , kiek pati mačiau , duoda lyg ir taisiklingai , priešpienuko yra . gydytojai beveik nepadeda , nors pinigų davė , prašė . (
) gaila vaiko , ką daryt ? pačiai išmaitint napavyko per savo pačios klaidas - aš jai patarėja menka

Mano mazoji pirmaji menesi nevalge is manes, nors pieno turejau. Kiek prisinervavau. Visi tik gusciojo ir stebejosi, kaip cia taip gali but. Nutraukinejau, maitinau is buteliuko visa para ir vis papci duodavau. Per menesi pripratinau, tebevalgo iki dabar (mums sesi menesiai).
Žindymo skyrelyje yra apie tai tema 
siūlyčiau paskaityti tenai
http://www.supermama...showtopic=54362

siūlyčiau paskaityti tenai

http://www.supermama...showtopic=54362
As irgi gimdziau 36 sav. Toks vaikelis neturi jegu istraukti pienuka, bet reikia pratinti po truputi. Pati nutraukinejau ir girdziau is buteliuko visa menesi. Bet sakoma, kad taip mazeja pieno, taigi pradejau duot kruti. Buvo neramu kiek suvalgo, tai issinuomojau svarstykles ir po kiekvieno valgymo sverdavau. Aisku pirmi maitinimai uztrukdavo ilgai, bet veliau ipratom greiciau pavalgyt.

Maniske irgi taip dare,labai pergyvenau,nusitraukinejau,ir bandziau per klykimus ikisti kruti-misija neymanoma...Bet kazkaip nakti viena karta siaip ne taip patrauke,kita karta,ir vel pradejo valgyti.Kantrybes,kantrybes
Nusitraukinekit bent jau,jei neysiulysit niekaip