Įkraunama...
Įkraunama...

Gastroenterologas Klaipėdoje

Aš su savo suneliu irgi buvau papuolusi pas Cijunskiene. Tai isivaizduojat, net nepakilus nuo savo kedes, ligos istorijoje parase koks liezuvis, koks pilvas. Kai grizau namo ir perkaiciau, buvau apakusi. Ji tik kapsules, kurias pardavineja 3 aukste, ir teskiria.
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2008 11 11, 12:11)
O kas tas fito? blush2.gif

vaistais, ju negaliu ju vadint, tai mediciniai prieparatai is augalu/zoleliu..
nesu medicinos zinovas.. blush2.gif tik zinau kad is zoliu (kokios medzio zoles ir pan,)
mano vaikui teko daug ju pavartot.. nes praktiskai, ten ir tesiuncia si gydytoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 05 gruodžio 2008 - 16:08
QUOTE(inusiukas @ 2008 09 19, 21:43)
Na 1.5 mėn. kūdikiui ji išrašė gerti gryna gentomiciną (aš mama be patirties aišku nieko blogo nepagalvojau), tai po dviejų parų atsidūrėm ligoninėj ir iki šiol turim bėdelių su žarnynu...ir dar pati mūsų poliklinikos sesutė sakė, kad apie tą gydytoją ne pirmą kartą girdi nekokius atsiliepimus

Dabar kreipiausi pas Stonkienę....kolkas dar tyrimus turim atlikti...tai nieko negaliu apie ją pakomentuoti...kolkas

skaitau, ir atrodo, kad apie mus rasai doh.gif musu lygiai ta pati istorija. kudikis 6 sav, stafilokokas, skirtas gentamicinas, po 2 paru viduriavimas, ir jos rekomendacija vezt vaika i infekcine lig ( ???). galu gale pagulejom pora dienu vaiku ligoninej, nueme antibiotikus, sulasino lasines ir vaikas iskart pasijuto geriau blink.gif
Atsakyti
Nejau daugiau nera tos spec gydytoju? toj pacioj karoso gatvej turetu but dar g.gif bandysiu suzinot rytoj g.gif
Atsakyti
Gal zinot gera gastroenterologa klaipeodje nes cijauskiene kaip suprantu nera pati geriausia?
Atsakyti
QUOTE(indigooo @ 2009 12 08, 12:59)
Gal zinot gera gastroenterologa klaipeodje nes cijauskiene kaip suprantu nera pati geriausia?

Aš irgi jo ieškojau, bet g.gif nieko išskyrus čijunskiene ir obolevičiene nefridoj nerandu, gal pačios gyd pasiskelbtu biggrin.gif Na ne juokai čia bet situacija tokia, kad lyg ir nėra daugiau, nes jau visur lyg apskambinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2010 01 02, 18:03)
Aš irgi jo ieškojau, bet g.gif  nieko išskyrus  čijunskiene ir obolevičiene nefridoj nerandu, gal pačios gyd pasiskelbtu biggrin.gif Na ne juokai čia bet situacija tokia, kad lyg ir nėra daugiau, nes jau visur lyg apskambinau. g.gif

Ir aš tik tas dvi gydytojas girdėjau, tai nejaugi daugiau nėra? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzaiva @ 2008 05 03, 17:28)
mano vyresnelei taip pat grybelis ilgai sedejo. daug visko isbandem. Tai mums padejo tik nistatinas.

Skaičiau anotacija šių vaistukų, tai rašo, kad vaisto vartojama grybelių sukeltoms burnos, ryklės bei stemplės gleivinės
ligoms gydyti. O jeigu grybelis žarnyne, ar tada tiks?
Atsakyti
Merginos mes tai buvome Vilniuje Santariskese vaiku gastro labai daznai ji rodo per televizoriu su barzda tamsus, juoda vyriskis ir dabar mums reikia konsultaticiju manau ,kad vaziuosim i Vilniu, nes Klaipedoj tas pats.................kaip pries 6m.
Papildyta:
QUOTE(ligita123 @ 2010 01 28, 20:37)
Merginos mes tai buvome Vilniuje Santariskese vaiku gastro labai daznai ji rodo per televizoriu su barzda tamsus, juoda vyriskis ir dabar mums reikia konsultaticiju manau ,kad vaziuosim i Vilniu, nes Klaipedoj tas pats.................kaip pries 6m.

Stai radau kitam skyriui tikrai verta nuvaziuoti.........Mus Klaipedoj i ligonine norejo guldyti o vilnius ka kita rekomendavo nebeatsimenu....

pas Urboną prisikast labai lengva, tik reikia paskambint į tą skyrių kur jis dirba ir jis pasakys kada galima atvykt, musų net siuntimo neprašė nors aš mokėjau pinigus.
Papildyta:
skyriaus telefonas 852720270, kartais ir jis pats atsiliepia, sėkmės
Atsakyti
Pas gydytoja Cijunskiene niekam nerekomenduociau gydytis. Net neapziurejus vaiko sugeba nustatyti liga ir gydyma paskirti doh.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti apie gydytoja Bielskiene iš klaipedos??
Atsakyti
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2010 09 29, 12:33)
gal kas gali pasakyti apie gydytoja Bielskiene iš klaipedos??

gal kas jau lanketes pas sia gydytoja?
Atsakyti
Buvau aš vakar savo dukrytę nuvedus pas Čijunskienę,nors jūsų atsiliepimų prisiskaičius bijojau ir eiti ax.gif Bet man normali gyd pasirodė,vaiką apžiūrėjo mano akimis pakankamai kruopščiai,grubi nebuvo nei su manim nei su vaiku.Į visus mano klausimus kantriai atsakinėjo,neturiu prie ko prikibti.Jokio fito nereklamavo,tiesa davė lankstinukų su žuvų taukų reklama,ale man ir pediatrė ko tik neduoda,nori perki nori ne.
O pas Obelevičienę mano paauglys pusbrolis buvo,mano mam su juo ėjo tai sakė maloni irgi,problema pas jį labai subtili buvo,bet ji sakė labai gražiai viską jam atsakė ir beje problemą išgydė thumbup.gif
Atsakyti