QUOTE(Paslaptingoji @ 2011 10 11, 17:06)
Buvau aš vakar savo dukrytę nuvedus pas Čijunskienę,nors jūsų atsiliepimų prisiskaičius bijojau ir eiti
Bet man normali gyd pasirodė,vaiką apžiūrėjo mano akimis pakankamai kruopščiai,grubi nebuvo nei su manim nei su vaiku.Į visus mano klausimus kantriai atsakinėjo,neturiu prie ko prikibti.Jokio fito nereklamavo,tiesa davė lankstinukų su žuvų taukų reklama,ale man ir pediatrė ko tik neduoda,nori perki nori ne.
O pas Obelevičienę mano paauglys pusbrolis buvo,mano mam su juo ėjo tai sakė maloni irgi,problema pas jį labai subtili buvo,bet ji sakė labai gražiai viską jam atsakė ir beje problemą išgydė

O pas Obelevičienę mano paauglys pusbrolis buvo,mano mam su juo ėjo tai sakė maloni irgi,problema pas jį labai subtili buvo,bet ji sakė labai gražiai viską jam atsakė ir beje problemą išgydė

laba diena, manau kad pagrindas ne daktaro malonume, yra smagu tada , kad daktras malonus kai nera pas tave rimtesniu problemu... bet jei turi beda, ir pati mama ja ivardina o daktare nesugeba suvesti mamos pasakytu simptomu i visuma ir nustatyti diagnozes... tai jau yra prastai , ir jos malonumas mums pvz, absoliuciai nebutinas buvo , mums reikejo diagnozes ir gydymo ...
ir siaip klaipedos medicinos lygis kazkur toli nuo visos lietuvos... as dabar visada sakau tikriausiai Skaudvileje daugiau daktrai visko mate nei Klaipedoje..