Įkraunama...
Įkraunama...

Nereikalinga vaikiška technika

Mums dar tik antras mėnuo, bet jau irgi galiu pasakyt, ko neprireikė.

Neprireikė gultelio plastikinio į vonelę- patogesnis poroloninis, dasipirkom.

Neprireikė daugybės šliaužtų, nes rengt kelnytėm ant gumos pasirodė patogiau.
Turėjau nedaug 56 dydžio rūbų, bet į juos išvis neįlindom, nes sūnus gimė virš 4kg.
Pastebėjau, kad man svarbu, kad vaikas būtų ir patogiai, bet sykiu ir gražiai aprengtas- turėjau keletą labai paprastų bodžių be jokių piešinukų, tai nesinorėjo net rengti, negražus vaikas su jais buvo. smile.gif Tad geriau pirkti mažiau, bet gražius ir gerai besinešiojančius rūbus.

Praktiškai nenaudoju radijo auklės. Verčiau migdau vaiką ne jo lovytėj, o kambary, kuriame pati būnu- man ramiau, kad iškart pamatysiu, jei muistysis.
Lovytė reikalinga tik kartais- kai įjungiu karuselę esančią virš jos vaikučiui pasiklausyt; taip pat kaip baldas, ant kurio pasidedu vystymo lentą. biggrin.gif Bet vėliau ketinu naudoti.

Neprireikė kompresiukų Multi-mum ir indelių pienui surinkti, nes neturiu atliekamo pieno.
Atsakyti
Man neprireikė antspenių - kad vaikas nenukandžiotu, daugybės rūbelių. mažiausių buteliukų, pientraukio (o dar pirkau už 180 Lt - su atsarginėm dalim)l l avinimo kilimelio.

O geriausi daugtai - paralonas į vonelę, vystymo lenta ir naminė kėdutė. Šie daigtai labiausiai buvo naudojami
Atsakyti
Dar neprireikė nešiynės - nešioklės. Kol mažas vaikas, tai nešiojausi GRACO auto kėdutėje
Atsakyti
nagi, mamytes, netingekit papasakokit, kad kitos galbut pasimokytu is svetimu klaidu ir zinotu ko nepirkt is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 09 27, 09:06)
nagi, mamytes, netingekit papasakokit, kad kitos galbut pasimokytu is svetimu klaidu ir zinotu ko nepirkt is anksto mirksiukas.gif

aplamai daug dalyku galima nepirkti is anksto isskyrus gimimo dienai pirmojo butinumo daiktus. reikiamus daiktus (pagal poreiki) galima nusipirkti ir gimus vaikui,kad isvengti nereikalingo turto kaupimo. zinoma tai kaip taisykle sunku suvokti nesciai motinai. jai laukiant vaikucio atrodo,kad visko prireiks ir is tos dideles meiles kartais pinigai buna ismesti kaip i bala.
Atsakyti
aš atrodo visus rūbus spėjau bent po porą kartų uždėt, nes labai prasiusiodavo lotuliukas.gif

Neprireikė nešioklės, neprireikė vaikštynės, bute gyvenant mobilios auklės nereikėjo, o dabar tikrai pirksim. Neprireikė tos "naminės" kėdutės, apsiėjau su autokėdute - nešyne. Vystymo lentos tereikėjo vos tris mėnesius, geriau būčiau pasiskolinus... Nereikėjo tų specialių vaikiškų žirklučių, patogiau buvo su paprastom. Neprireikė tokio kiekio šampūnų, muilų, išvis vaikiškos kosmetikos nereikėjo - tik skystas prausiklis ir kremas šaltiem oram. Ai, gultas į vonelę visiška nesąmonė. Nelabai prireikė maitinimo kėdutės, nenorėjo joje sėdėt. Panaudojom gal tik irgi kokius 3 mėn, paskui nė už ką joje nesedėjo... Gerai, kad medinė, dabar bent nors kiek naudos yra doh.gif Galėjau ir nepirkt... Reikėjo skolintis.
Atsakyti
Sveikos mamos, galvojau galvojau, ir neradau daikto, kurio neprireikė atsiradus vaikučiui. Nesuprantu, kam prisipirkti iš anksto buteliukų, pientraukių, žindukų, antspenių... juk dar kol nėra vaikelio nežinot kaip seksis maitinti, gal bus viskas gerai, pienuko užteks ir neprireiks viso to mirksiukas.gif o jei matot, kad reikėtų kokio nors daikto, tai gali pagelbėti artimieji ar kūdikėlio lankytojai, nes manęs tai būdavo klausia, gal ko reikia, gal ko nors trūksta, jei matysit, kad praverstų mobili auklė, karuselė ant lovytės... užsiprašykit dovanų biggrin.gif
Atsakyti
ko dar neprireike? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 09 28, 09:33)
aš atrodo visus rūbus spėjau bent po porą kartų uždėt, nes labai prasiusiodavo  lotuliukas.gif

Neprireikė nešioklės, neprireikė vaikštynės, bute gyvenant mobilios auklės nereikėjo, o dabar tikrai pirksim. Neprireikė tos "naminės" kėdutės, apsiėjau su autokėdute - nešyne. Vystymo lentos tereikėjo vos tris mėnesius, geriau būčiau pasiskolinus... Nereikėjo tų specialių vaikiškų žirklučių, patogiau buvo su paprastom. Neprireikė tokio kiekio šampūnų, muilų, išvis vaikiškos kosmetikos nereikėjo - tik skystas prausiklis ir kremas šaltiem oram. Ai, gultas į vonelę visiška nesąmonė. Nelabai prireikė maitinimo kėdutės, nenorėjo joje sėdėt. Panaudojom gal tik irgi kokius 3 mėn, paskui nė už ką joje nesedėjo... Gerai, kad medinė, dabar bent nors kiek naudos yra  doh.gif Galėjau ir nepirkt... Reikėjo skolintis.

nesiokle-daiktas liuks,kai vaikas neramus arba siaip siltu oru,jei reikia trumpam nuket kur,pas drauge i parduotuve ardar kus
Vaikstyne-nereikalinga
mobili aukle-gyvenam bute,bet daznai vaziuojam i kaima,naudojam
vystimo lenta-pas mane komoda,kuri prasididina,rengiau 1 vaika iki 2metu ten...
spec.zirklutes-man jos geresnes,nes uzbukintais galais
vaikiskos kosmetikos-tik minimaliai
maitinimo kedute-dickis ir dabar megsta joje pasedet(3m)
Gultas-paraloninis visai nepatiko,plastikinis-jega
Taigi,cia nepasakysi kas ir kaip,man reikejo,o kai kam visai nereikalingi daiktai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mums neprireike:

Nereikalingos buwo zirklutes bukais galais.
Labai nusiwyliau naturalaus pluosto kempine, nes po menesio naudojimo sutrukinejus wisa buwo ir teko ismesti. Be to jei koks plaukas isiweldawo griuk negywas neistrauksi. Na gal cia tik manoji tokia buwo - chicco firmos. g.gif Taigi tikrai nepirkciau ir jos.
Nereikalingas buwo ir lawinamasis kilimelis. schmoll.gif
Racijas bute naudojau tik ziema kol miegodawo balkone. O bute migdant nereikalingos.
Mamytes neprisipirkit wisko is karto daug, tik tai kas butiniausia! Juk ateis ir sweciu reiks kazka dowanu atnesti mirksiukas.gif

Kazkas cia minejo apie rubelius, istikruju kai jau turi klecka ir pradedi puosti, kai kurie rubeliai pasidaro ot, seip sau. Nes nori wis deti tuos graziuosius drinks_cheers.gif Buwau nusipirkus wienus mazdaug kasdienai, o kiti tipo i swecius. Bet gawosi atwirksciai - na i swecius nelabai lakstem mirksiukas.gif

Na o del kai kuriu daiktu pirkimo, manau reikia nusresti kokios kekwienos galimybes bus reikiama daikta gauti extra atweju. g.gif Na mes gywenom mazam miesteli, ir waistines dirbdawo 6niais tik iki pietu tai kai prireike 6ni po pietu antspeniu, o dar wisas 7nis pries akis !!!! is po zemiu neiskasi doh.gif doh.gif o ir pakenteti nelabai galejau, nes walge kas 2-3 h.
Atsakyti
Mums nereikalingas pientraukis buvo. Vonele panaudojom, vos pora kartu , o poto jau didelej vonioj maudemes, nes vaikuciui ten labiau patiko.... Soskiu is karto nereikejo, tik po kokio menesiuko ir reikejo daug isbandyti, kol radom tinkama....
Dabar gavom dovanu lavinamaji kilimeli, tai vaikuciu patinka zaisti.... Nepirkom karuseles ant lovytes, bet turim Tomy migdukaq, tai vaikuciui labai patinka...
Drabuzeliu, nebuvau daug prisipirkus, tai man vis pritruksta....
Papildyta:
Beje nepamainomas daiktas auto kedute-nesyne, mes joje ir supames ir valgome ir i lauka einame pasedeti, jei tik kieme.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 09 30, 20:33)
Labai nusiwyliau naturalaus pluosto kempine, nes po menesio naudojimo sutrukinejus wisa buwo ir teko ismesti. Be to jei koks plaukas isiweldawo griuk negywas neistrauksi. Na gal cia tik manoji tokia buwo - chicco firmos.  g.gif  Taigi tikrai nepirkciau ir jos.

aš šitą naudojau ir atsidžiaugti negalėjau. Dabar vėl tokią pirksiu thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2008 10 06, 12:09)
Beje nepamainomas daiktas auto kedute-nesyne, mes joje ir supames ir valgome ir i lauka einame pasedeti, jei tik kieme....  thumbup.gif

jei turit mašiną, autokėdutė būtina
Atsakyti