Įkraunama...
Įkraunama...

Nereikalinga vaikiška technika

O mums kaip tik viskas atvirksciai nei Tylingoto... biggrin.gif

Maitinimo kedute labai reikalinga ir labai geras daigtas. thumbup.gif Pirkom nauja Chicco Polly, mazyle joje sedi nuo 5 men. Ten ir valgom, ir zaidziam, ir siaip keliom minutem pasedim, kai as pati, ar vyras ka nors krapstomes virtuveje. smile.gif

Vaikstyne, kuria pirkom irgi nauja, taip pat naudojom ir naudojam, kad ir ne daug. Bet po kelias minutes per diena visai liux. Tik apsiaunam odines patogias basutes ir pirmyn.

O racija mums be galo geras daigtas, nes gyvename nuosavame name, vaikai miega antrame aukste, tai neprilakstysi tiek, kai visas burys, o pas mus ju keturi. biggrin.gif Beje, ja turime jau 2.5metu ir ne karto po kol kas "nesudurniavo", veikia kuo puikiausiai. thumbup.gif

Nereikalingiausias daigtas, tai ko gero pavadelis vaikui. lotuliukas.gif Nors ir turiu problemu su nugara, bet paciai vedzioti vaikeli man kur kas patogiau, nei su tuo pavadeliu. smile.gif

Taip pat mums buvo nereikalinga ir ta Bumbo kedute. Is pradziu maniau, kad geras daiktas, bet pasirodo, kad sugalvota kazkokia nesamone ir tiek. biggrin.gif Kol vaikiukas nesedi, tol ir nereikia, kad jis sedetu, o kai jau sedi, tai ir pats moka atsisesti ir sedeti taip, kaip jam patogu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 09 balandžio 2012 - 16:02
Mums nereikalingiausias daiktas buvo sokliukas, nes dukryte kategoriskai atsisake jame buti. Letesniam vaikui jis gal ir patiktu, mano hyperaktyvuoles jis nesuviliojo. Nors supynes megsta.
Buteliuku, ciulptuku, pieno nusiurbejo taip pat neprireike.
Mobili aukle mums butu pravertusi, bet ir be jos apsejome.
Nors ir ne technika, bet man truko paciu maziausiu drabuzeliu. Akusere sake, kad gims didelis vaikas ir drauges sake, kad vaikai greitai auga, todel ir nepirkau. O dukryte gime maza, todel siu drabuzeliu mums truko. Teciui teko vaziuoti pirkti.
Atsakyti
Neprireike baldakimo, karuseles - uzteko 1dovanota zaisla pakabint. Skolinta karusele pakabinau- nulis reakcijos. Vokelio vilnonio- gerai apklostydavau turimais pledais.

Ko tikrai neapsimoka pirkt, tai merliuku pasiutu parduotuveje, nes audiniu parduotuvej metras merlinio audinio kainuoja 3 lt o vienas 30x30 gatavai pAsiutas 5 lt

Man buteliukas,pientraukis labai buvo reikalingi nuo gimimo, nes neturejau pieno. Pientraukis taip pat geras dalykas. Pirkau nenauja, man atsipirko ir pasiteisino.

As tokios nuomones, kad galima dasipirkti, o rimtesne technika, pirkti deveta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 10 balandžio 2012 - 17:12
Iš to ką pirkom, tai stumduką nelabai panaudojom, nes 7,5mėn nupirkom, o 8mėn jis jau vaikščiot pradėjo lotuliukas.gif bet kaladėles dar ir dabar pamėto, tad ne visai nepasiteisinęs daiktas.
O išvis nepirkom vaikštinės, šokliuko, maitinimo kėdutės, nešyklės, pientraukio, nors vis dar maitinu, jokių buteliukų šildytuvų ir pan.
O labai pasiteisino tai lavinamasis kilimėlis, vibro kėdutė ir supamas arkliukas thumbup.gif
Atsakyti
o mums neprireike vibro kedutes ax.gif jokiu merliuku neturejom, vaikstynes beveik irgi nenaudojom schmoll.gif
Atsakyti
kol kas is musu turetos ir turimos "technikos" nereikalingiausias daiktas buvo -gultukas. nepatiko visai ten guleti. supynese kartais pasedi kokia 10-15 min. per diena, bet irgi ne super noriai smile.gif
Atsakyti
is tu techniku turim tik vaikstyne, jinai mums atstoja ir maitinimo kedute smile.gif
o del drabuzeliu man atvirksciai buvo visi sake, kad lelius gims mazas apie 3kg. o gimem 4.330kg. ir dauguma rubeliu buvo mazoki doh.gif
Atsakyti
Neprireikė vaikštynės, supynės, labai judrus mūsų vaikas. Racijos reikėjo.
Atsakyti
As isigijau pavadeli pradedanciam vaikscioti vaikui, bet neprireike. Labai anksti is greit ismoko vaikscioti mano vaikis smile.gif
Atsakyti
Pats nereikalingiausias daiktas - lavinimo kilimėlis smile.gif
Atsakyti
Mums pats nereikalingiausias tai buvo virbo kedute/supynes, vaikas joje visai nenorejo buti unsure.gif daugiau nepirkciau..
Atsakyti
vaikstynes net neisigijom, nematem reikalo, apsiejom ir be maitinimo kedutes, supyniu. o va stumdukas laaabai patiko, padejo lavint zingsnelius biggrin.gif
Atsakyti