Įkraunama...
Įkraunama...

Nereikalinga vaikiška technika

mums neprireike nei stumduko nei vaikstykles, nei vibro kedutes, o va lavinimo kilimelis labai buvo reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
- supyniu, kurios buvo su vibro funkcija, sedimoji dalis buvo gili, nors rase nuo 0 iki 9 men, bandziau deti pagalvele ten, bet ir tai vaikui nepatiko, o va kai jau svoris nebeleido (kur buvo max nurodytas ant supyniu) tada pradejo dometis ir su dziaugsmu suptis.

- kramtuku taip pat neprireike
Atsakyti
Man pasirode absoliuciai nereikalingas stalcius po vaikiska lovyte. Per daug atviras, per greitai jame renkasi dulkes sad.gif

Taip pat nepatiko Chicco nesyne (kengura). Vaikutis tik idetas imdavo reiksti nepasitenkinima. Ir pati kengura man pasirode nepatogi - arba smunka, arba spaudzia.
Atsakyti
Mano maziui dar tik du menesiai, tai kol kas galiu pasakyti, neprireike:
kombinezoniuko naujagimiui- nebuvo taip salta, uzteko geriau apklostyt. Greitai isaugo.
Vibro kedute-pirkau, kai pamaciau, kaip drauges lelius ja dziaugsmingai naudojasi (tokio paties amziaus kaip ir mano). Bet maniskiam nelabai patinka joje sedeti plius, zaisliukai nebarska, tik papuga dainuoja, kai patrauki uz jos. Nelabai gilinausi del zaisliuku, pries pirkdama, o uz papugos nemoka jis dar patraukti. ax.gif gal veliau dar susidomes, bet jauciu, kai tai bus, bus pasiekes svorio limita-9 kg, nes labai greitai auga.
dzinsiuku visokiu (nors tiesa sakant pora ju teturiu) patogiausia leliui ir man sliauztinukai (iki 3ju menesiu). Veliau, aisku, rubeliu ivairesniu prireiks.
Siaustinukai, puosnus vystykliukai ir siaip vystykliukai -nenaudoju vystykliuku pagal paskirti, galejau ir be ju apseiti (ypac be pirktiniu parduotuveje.) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 11 gruodžio 2012 - 00:06
labukas, mano dukrai jau metai ir 5 men, tai ko neprireike ar bent ko kitam nepirkciau tai:
1) lavinamasis kilimelis- jau geriau siaip lovytej zaisliuka koki, man nevertas demesio daiktas
2) maitinimo kede, kuri uzima daug vietos, as uz tas kur dedas ant kedes, tas griozdas nei man nei dukrai nepatiko
3) vaikstyne-laimei vos savaite ir teturejom smile.gif
4) spardukas-visai nepatiko
5) supynes
6) vystymo lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malmukas:): 26 gruodžio 2012 - 23:00
Apspresti konkreciai, kas reikalinga, kas ne, labai sunku, juk kiekvienas vaikas skirtingas, su savo norais, poreikiais ir kaprizais. mirksiukas.gif
Si karta mums maziausiai prireike lavinamojo kilimelio, o vibro kedute ir ypac maitinimo kedute buvo mums super dalykas. Kadangi beveik gulima padetis, tai naudojom nuo 4men.
Atsakyti
Jei po teisybei, tai is principo galima issiversti is vis be jokios vaikiskos technikos, gal isskyrus vezimo ir autokedutes...

Ir keisciausiai man skamba tai, kai "verkia" tevai, kaip brangiai kainuoja auginti kudiki. Jei brangu, nereik visko is eiles pirkti smile.gif As pirmaji vaika auginau is vis kaip kaime turbut smile.gif Nebuvo ir nereikejo visokiu gudriu isradimu smile.gif
Jei maitini savo pienu, nereikia nei pientraukiu, nei sterilizatoriu, nei buteliuku ir tt.
Visokias karuseles gali atstoti mamos lopsine.
Be vaikstynes vaikai ismoksta puikiai vaikscioti.
Vibrokedutes pati vibro funkcija atrodo gali simust is sirdies ritmo, kazkoks nesusipratimas... (nors pacia kedute pasiskolinom ir naudojam, pati jos nepirkciau)
Supyne nereikalinga.
Lavinimo kilimeliai, kiek teko girdet, irgi nelabai pasiteisina. Mes tokio neturejom ir nepasigedom. Visokiu sparduku taip pat.
Vaikisku rubeliu, ypac pirmais menesiais, taip reikia labai nedaug, ypac visokiu dzinsiuku, suknyciu, batuku ir tt. Reik paprastu ir patogiu, nes viskas labai greit isaugama.
Zodziu i vaikiskus pirkinius reik ziuret filosofiskai. Jie labai laikini ir tikrai nevisada butini. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai nereikalingi man buvo zaidimu maniezas ir kramtukai.
Atsakyti
Lavinimo kilimelis, vaikstyne,sokliukas manau nereikalingiausi daiktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2013 01 03, 19:15)
Jei po teisybei, tai is principo galima issiversti is vis be jokios vaikiskos technikos, gal isskyrus vezimo ir autokedutes...

Ir keisciausiai man skamba tai, kai "verkia" tevai, kaip brangiai kainuoja auginti kudiki. Jei brangu, nereik visko is eiles pirkti smile.gif As pirmaji vaika auginau is vis kaip kaime turbut smile.gif Nebuvo ir nereikejo visokiu gudriu isradimu smile.gif
Jei maitini savo pienu, nereikia nei pientraukiu, nei sterilizatoriu, nei buteliuku ir tt.
Vibrokedutes pati vibro funkcija atrodo gali simust is sirdies ritmo, kazkoks nesusipratimas... (nors pacia kedute pasiskolinom ir naudojam, pati jos nepirkciau)
Supyne nereikalinga.
Lavinimo kilimeliai, kiek teko girdet, irgi nelabai pasiteisina. Mes tokio neturejom ir nepasigedom. Visokiu sparduku taip pat.
Vaikisku rubeliu, ypac pirmais menesiais, taip reikia labai nedaug, ypac visokiu dzinsiuku, suknyciu, batuku ir tt. Reik paprastu ir patogiu, nes viskas labai greit isaugama.
Zodziu i vaikiskus pirkinius reik ziuret filosofiskai. Jie labai laikini ir tikrai nevisada butini.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Auksines mintys. Vaikui reikia tevu, o ne visokiu barskaliuku ir pakratuku. Man asmeniskai is viso vaikai imesti i vibro kedute atrodo kaip nubausti blush2.gif Neturejom ir nepasigedom: vystymo lentos, vibro kedutes, vaikstyniu, sparduku, supuokliu, kramtuku, kilimeliu, karuseliu, nors jas gavom dovanu, bet praktiskai nenaudojom. Pientrauki pirkau tik reikalo prispausta, lovele atnaujinau savo, kuria mama puikiai issaugojo. Vezimas atidirbo 120 proc. pagal savo paskirti biggrin.gif
Atsakyti
Mums nereikėjo nei vaikštynės, nei šokliuko, nei vibro kėdutės, nei lavinimo kilimėlio.
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2013 01 03, 19:15)

Supyne nereikalinga.
Zodziu i vaikiskus pirkinius reik ziuret filosofiskai. Jie labai laikini ir tikrai nevisada butini.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
mes turejom vaikstyne,bet jinai mums atstojo maitinimo kedute ax.gif nes vaikas nelabai mego joje buti,mieliau pats sliauziodavo,ropodavo.
turejom kilimeli,karusele,bet jie greitai atsibodo,pora kartu panaudojau,tai dziaugiuosi,kad pigius pirkau,nors netaip pinigine nukentejo blush2.gif
Atsakyti