Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

QUOTE(inguteingute @ 2010 01 06, 18:26)
[ sveikutes

Jau vakar neiskentusi nuvykau pas gydytoja  ax.gif . Maziukas sake 8 milimetru ir jau mate plakant sirdele,nors iena dar tik septinta savaite  bigsmile.gif

kaip smagu kad viskas gerai wub.gif o septinta savaite tai skaiciuojant nuo paskutiniu mm? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luknytee: 06 sausio 2010 - 17:39
Prijimkit ir mane i savo mergaiciu bureli nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luknytee @ 2010 01 06, 18:38)
kaip smagu kad viskas gerai  wub.gif  o septinta savaite tai skaiciuojant nuo paskutiniu mm? ax.gif

Aha, nuo paskutiniu mm pirmos dienos smile.gif As irgi dziaugiuosi,kad kol kas viskas gerai,o jau nerimavau,nes maude labai pilvuka ir desini soni,galvojau gal ne vietoj ar kas negerai,bet sako gydytoja viskas ok , sirdelel jau plaka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arnike @ 2010 01 03, 15:32)
as laukiuosi leliuko jau 8 sav,kai suzinojau pries tai irgi rukiau,ir kai nuejau pas daktara pasake,kad mesti rukyti negalima nes tai pakenks vaisiui kadangi organizmas yra priprates prie cigaretes,todel i diena surukau po puse cigaretes.o pilvo apacia turi skaudeti ypac tas dienas, kai turi buti menesines,tik skausmas negali buti nepakeliamas. mirksiukas.gif

sveiki, as iki nestumo rukiau, bet kai pastojau, (buvo apie 3-4savaites)kaip su kirviu nukirsta, meciau, nes labai pykino ir pykina iki siol rukalu kvapas. Vyrui zyziu kiekviena diena kad mestu rukti.
Atsakyti
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes smile.gif esu kazkur 2 savaiteles nestute, ir kazkaip nelabai smagiai jauciuosi,maudzia pilvo apacia ir skauda nugara,ar tai normalu,ka jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akizif @ 2010 01 07, 20:07)
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes smile.gif  esu kazkur 2 savaiteles nestute, ir kazkaip nelabai smagiai jauciuosi,maudzia pilvo apacia ir skauda nugara,ar tai normalu,ka jus manot? g.gif

Va, as del to ir susiradau sita tema 4u.gif Ir noriu prisijungti, turiu du vaiduoklius, 10DPO (vkar) ir 11DPO, 10DPO hcg 57,4...

Papasakokit jus man, zaliai isterikei nestuke.gif , kaip buna su pilvo skausmais... Juk man dar tik 11 DPO, o pilva niu taip skauda - ne maudzia, o skauda. Ir strenas. Vakar vos uzmigau, siandien visa laika kenciu. Cia normalu? Neteplioja visiskai...
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 08, 19:37)
Va, as del to ir susiradau sita tema  4u.gif Ir noriu prisijungti, turiu du vaiduoklius, 10DPO (vkar) ir 11DPO, 10DPO hcg 57,4...

Papasakokit jus man, zaliai isterikei  nestuke.gif , kaip buna su pilvo skausmais... Juk man dar tik 11 DPO, o pilva niu taip skauda - ne maudzia, o skauda. Ir strenas. Vakar vos uzmigau, siandien visa laika kenciu. Cia normalu? Neteplioja visiskai...

man taip buvo,net be testu supratau,kad laukiuos.Tas skausms toks visiskai kitoks buvo,o ypac strenu smile.gif net pagalvojau pradziai,kad mane cia vejas perpute. Taigi ir ginius man sake,kad normalu smile.gif
Atsakyti
sweikos merginos 4u.gif mano zirniukui 6 sawaites wub.gif bet va mane kamuoja seiletekis ir skeikstulys pykina doh.gif kaip man atsikratyti to seiletekio nu zauru negaliu visa diena turiu ka nors kramtyti nes kitaip is karto pykina verysad.gif pasidalinkit patarimais
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2010 02 24, 19:44)
sweikos merginos 4u.gif mano zirniukui 6 sawaites wub.gif bet va mane kamuoja seiletekis ir skeikstulys pykina doh.gif kaip man atsikratyti to seiletekio nu zauru negaliu visa diena turiu ka nors kramtyti nes kitaip is karto pykina verysad.gif pasidalinkit patarimais

sveikinu istojus i nestukiu buri 4u.gif nestuke.gif
nu , mazut, nieku tu cia nepadarysi, teks pakenteti; man kai gydytoja patvirtino, jog laukiuos, kaip ranka viska nukirto - iskart prasidejo visi pozymiai, ir krutines maudimas, ir kazkoks pilvo maudimas, ir zinoma pykinimas;
pykinimas yra apsoliuciai naturalus dalykas, ir tu nuo jo nepabegsi, juk pakolkas kol visiskai nesusiformavusi palecenta ir virkstele - vaikelis savo visus dalykelius iskiria tau i krauja, o to pasekoje - tau bloga doh.gif
vienoms silpniau, kitom stirpiau, kiekvienai skirtingai biggrin.gif
man buvo baisu, miriau primus du nestumo menesius, kaip bloga budavo, gelbedavo tik obuolio kramtymas, siek tiek;
turesi atrasti savo vaista, kas tavo organizmui priimtina;
o paskui jau kazkur nuo 12 savaites man dingo viskas, ir neaiskus pilvo maudimai, ir krutines nebeskaudejo, ir pykinimas dingo 4u.gif
stiprybes ir sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif stoju ir as i jusu buri ax.gif
kaip as laukiu tu 12 savaiteliu, kad greiciau visi pykinimai praeitu, nes jau visi rubai krenta, kaip nieko valgyt negaliu, nors stiprus pykinimas tik savaite man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 02 26, 14:24)
Sveikos busimos mamytes 4u.gif  stoju ir as i jusu buri ax.gif
kaip as laukiu tu 12 savaiteliu, kad greiciau visi pykinimai praeitu, nes jau visi rubai krenta, kaip nieko valgyt negaliu, nors stiprus pykinimas tik savaite man doh.gif

taip neuzsifiksuokit ant tos 12 savaites smile.gif
cia tik toks bendras terminas; kiekvienai skirtingai, kitoms tas tesiasi net visa nestuma blink.gif
viskas priklauso nuo jusu organizmo;
o ka reiskia "krenta rubai"?
nevalgot???/ nejuokaukit ir nemarinkit badu busimo vaikelio, jei badaujat ir nevalgot jus, badauja ir nevalgo jusu busimas kudykelis;
Atsakyti
Sveikos jaunosios nėštukės 4u.gif

Perskaičiusi šią temą šiek tiek nusiraminau, nes ir mane kamuoja pilvo maudimas, toks sunkiai apibūdinamas, lyg fiziškai jausčiau savo gimdą. Tai ypač paaštrėja vakare ir naktį. Mums dar tik penkios savaitės, viskas labai trapu dar, pas ginę dar nėjau ir todėl ėmiau nerimauti, kad kas nors negerai. Todėl pamačiusi, kad dauguma nestuke.gif tai kamuoja, bet nieko blogo nereiškia, aprimau.

QUOTE(zuikytis @ 2010 02 24, 18:44)

Man padeda valgyti dažniau, bet po mažai, nepersivalgyti, nes antraip iš karto ima pykinti. Kramtymas yra gerai biggrin.gif , bet gali paįvairinti maistą - pasipjaustyk morkų, salierų stiebų ar kokių kitokių daržovių ir kramtyk jas į valias kaip užkandžius, kad skrandžio neapsunkintum 4u.gif (gali jas "pamirkyti" į įvairius lengvus pagardukus, kaip pvz., varškę, humusą ir pan.)
Atsakyti