Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos nėštumo savaitės

sveikos busimos ir esamos mamytes biggrin.gif
jungiuosi ir as i jusu gretas , taigi pagal mano skaiciavimus man jau 4 sav. nestuke.gif . Buvau labai issigandusi buvau pradejusi kraujuoti, staigiai nulekiau pas gine, apziurejus pasake kad kraujas kaip mmm, turbut man menesines, dar su ja susigincijau sakau kad net 3 kartus dariausi testa ir jis teigiamas, bet siaip ne taip padare echo. ir ten rado maza maza puslyte bigsmile.gif , taigi patvirtino kad nestuke.gif . Taciau mane labai prigasdino, kad gali zirniukas ir pabegti verysad.gif , israse man duphaston, taigi is ppradziu pakraujavo tada rudai siek tiek patepliojo ir dabar viskas kaip ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 09 01, 19:15)
sveikos busimos ir esamos mamytes  biggrin.gif
jungiuosi ir as i jusu gretas , taigi pagal mano skaiciavimus man jau 4 sav.  nestuke.gif . Buvau labai issigandusi buvau pradejusi kraujuoti, staigiai nulekiau pas gine, apziurejus pasake kad kraujas kaip mmm, turbut man menesines, dar su ja susigincijau sakau kad net 3 kartus dariausi testa ir jis teigiamas, bet siaip ne taip padare echo. ir ten rado maza maza puslyte  bigsmile.gif , taigi patvirtino kad  nestuke.gif . Taciau mane labai prigasdino, kad gali zirniukas ir pabegti  verysad.gif , israse man duphaston, taigi is ppradziu pakraujavo tada rudai siek tiek patepliojo ir dabar viskas kaip ir gerai  ax.gif

Sveikinu 4u.gif Ir su nestumu, ir su tuo, kad zirniukas nepabego 4u.gif As per praeita nestuma irgi buvau pradejusi kraujuoti, tai man lovos rezima skyre (penkias dienas pragulejau ant nugaros, kojas, o ne galva ant pagalves laikydama), kruvas vitaminu ir maisto papildu, o Duphastono taip ir neisrase, tai pabego mano zirniukas verysad.gif Dabar as vel nestuke.gif , tai Duphastona profilaktiskai geriu ir tikiu, kad si karta viskas bus gerai bigsmile.gif

Beje, idomu, kad 4 savaiciu nestuma jau mate echoskopu, man praejusi karta 5 savaiciu dar nepastebejo, sake, kad per anksti. Si nestuma dar nesidariau (dar tik 5 savaites), palauksiu, kol jau tikrai kas nors matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 01, 19:25)
Sveikinu 4u.gif Ir su nestumu, ir su tuo, kad zirniukas nepabego 4u.gif As per praeita nestuma irgi buvau pradejusi kraujuoti, tai man lovos rezima skyre (penkias dienas pragulejau ant nugaros, kojas, o ne galva ant pagalves laikydama), kruvas vitaminu ir maisto papildu, o Duphastono taip ir neisrase, tai pabego mano zirniukas verysad.gif Dabar as vel  nestuke.gif , tai Duphastona profilaktiskai geriu ir tikiu, kad si karta viskas bus gerai bigsmile.gif

Beje, idomu, kad 4 savaiciu nestuma jau mate echoskopu, man praejusi karta 5 savaiciu dar nepastebejo, sake, kad per anksti. Si nestuma dar nesidariau (dar tik 5 savaites), palauksiu, kol jau tikrai kas nors matysis smile.gif

nes jei mano skaiciavimai mane neapgauna, mano O ivyko 9-10 c.d. ir po ju as is karto nestuke.gif , po O mane jau antroje dienoje pradejo pykinti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, turiu klausima, esu ne LT reikia iskenteti iki antradienio, pasidariau testa ir kazkur 3-4sav.jau ne viena. Tik dziaugsma uzgoze netiketai prasidejes tepinejimasis, su savimi turiu duhpastolio, ir galvoju kokiom dozem ji pagerti, gydytoja buvo minejusi kad po 1tabl.per diena, bet kai tokia situacija noriu paklausti, kokiom dozem geriat jus? Labai lauktas musu mazylis, bijau kad kas negera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2010 09 02, 16:32)
Sveikos busimos mamytes, turiu klausima, esu ne LT reikia iskenteti iki antradienio, pasidariau testa ir kazkur 3-4sav.jau ne viena. Tik dziaugsma uzgoze netiketai prasidejes tepinejimasis, su savimi turiu duhpastolio, ir galvoju kokiom dozem ji pagerti, gydytoja buvo minejusi kad po 1tabl.per diena, bet kai tokia situacija noriu paklausti, kokiom dozem geriat jus? Labai lauktas musu mazylis, bijau kad kas negera sad.gif

As geriu po dvi tabletes (10mg) per diena. Siaip nemanau, kad Duphastona gerai imti vartoti nepasitarus su gydytoju, bet jeigu tikrai neimanoma pas gydytoja nueiti iki grisi i Lietuva, ko gero tai vienintele iseitis. Siaip dar tokiais atvejais gulimas rezimas skiriamas, geriausiai kojas ant pagalves pasidejus. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu, man to ir reikejo. As buvau kalbejusi su gydytoja, tai man buvo liepta gerti ir profilaktiskai kai pastosiu pirmais menesiais, nes as ji geriau sureguliavimui ciklo kaip nurode gydytoja. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikutes,prasau greito atsakymo verysad.gif pas mane 9 nestumo savaite,ir jis yra atsisloksneves,gal kuri tapati isgyvenote,ir galite pasakyti ar imanoma toki nestuma islaikyti,labai pergyvenu,daznai ir pilvo apacia pamaudzia desini sona,labai bijau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
[
[/quote]

laba,
o as nulekiau pas gine 3 savaiciu ir per echoskopa ji kuo puikiausiai zirniuka mate ir man parode thumbup.gif

taip kad gal nuo kiekvienos nestuke.gif priklauso..
Atsakyti
Sveikos, bandau nedrasiai ir as kisti savo trigrasi i sita tema smile.gif mano zirniui jau beveik 5 sav. pas giniu uzsirasiau, kai bus lygiai 6 sav., anksciau nematau reikalo. pirmas nestumas pavykes, o va antras maziukas 7 sav. numire, tai dabar siaubingai bijau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2010 09 28, 14:30)
Sveikos, bandau nedrasiai ir as kisti savo trigrasi i sita tema smile.gif mano zirniui jau beveik 5 sav. pas giniu uzsirasiau, kai bus lygiai 6 sav., anksciau nematau reikalo. pirmas nestumas pavykes, o va antras maziukas 7 sav. numire, tai dabar siaubingai bijau sad.gif

tai rasot del ko? ax.gif kad bijot?
maziau apie tai galvokit, daugiau ziurekit saves ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 09 28, 15:18)
tai rasot del ko?  ax.gif  kad bijot?
maziau apie tai galvokit, daugiau ziurekit saves ir viskas bus gerai  4u.gif

rasau, nes norisi apie tai kalbeti. viesai dar negaliu, nes zinau ka reiskia kai kiekvienas paskui su uzuojautom, del prarasto vaiko lenda. cia bent jau issipasakoti galima, niekas nepazista.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2010 09 28, 17:28)
rasau, nes norisi apie tai kalbeti. viesai dar negaliu, nes zinau ka reiskia kai kiekvienas paskui su uzuojautom, del prarasto vaiko lenda. cia bent jau issipasakoti galima, niekas nepazista.

ai, ir ci avisko buna... ir i "kaulus" gaunam, kad per dauk verkiam ir klausinejam... ax.gif verysad.gif
ir siaip visko...

pirmom savaitem saugokites daugiau, nieko zalingo, nieko sunkaus, pirmos 12 sav., labai svarbios, daugiau geru emociju 4u.gif
Atsakyti