QUOTE(eya @ 2008 09 05, 00:19)
morta-sigita, sprendziant is vaizdines medziagos tai tikrai sakyciau, kad cia stulpeliai

O siaip ripsas is tikruju yra vien gerom akim, o perlinis - keiciant geras su blogom. Tikrasis ripsas is tikruju sutraukia mezgini ir daug siulu "valgo". Perlinis siaip netraukia, juo rekomenduojama netgi mezginiu apacias apmegzti, kai nereikia, kad trauktu. Jei mezginys gavosi siauras, neiseina tiesiog platesnes pynes prikomponuoti?

arba sagu daugiau prisiuti, ne tik apykaklej, tai tada issitemptu. Man sita liemene irgi grazi, tik jei jau daryciau, tai sagas daryciau iki krutines
Tai va, aš taip pat pagalvojau, kad dėsiu kokį užsegimą, nes visko ardyt visai nesinori. Įdėčiau ne sagas, o kabliukus - nesimato, kad yra užsegimas, bet susegta

. O pynes ir taip planavau platesnes, tai dabar gal dar platesnes reiks daryt.
QUOTE(Sniege26 @ 2008 09 05, 10:34)
Niekaip nesigauna man tas koriukų raštas

Kryžiuoti akis išbandžiau, visai nieko žiūrisi. Bet noriu ir koriukus pasimegzt, kad nuspręst kurį raštą geriau rinktis.
Gal dar yra kur parodyta kaip jis turi megztis? Nes to rusiško aprašymo nesiuptantu
Koriuko raštas yra paaiškintas ir lietuviškai. Tik neatsimenu ar šitos temos pradžioj, ar pabaigoj

. Aš pagal aną schemą ir mezgiau, tai viskas išėjo labai gerai, bet mano siūlai tamsūs, tai nieko nesimatė. Va šviesesniais mezgant turėtų labai gražiai išeiti.
Va radau, 40 žinutė. Ten yra du variantai - vienam koriukai truputį platesni. Originalas paveikslėlio viršuj, prie pat nuotraukos.