Įkraunama...
Įkraunama...

Alpecin šampūnas

sveikos, norejau paklausti ar kas naudojote ji? kaip poveikis?
Atsakyti
va šiandien ir aš nusipirkau, kadangi akcija buvo , tai 2 buteliukus po 10 lt paėmiau ax.gif girdėjau daug atsiliepimu geru,tačiau yra ir šalutinis poveikis. g.gif žiūrėsim kaip ten bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 23, 20:31)
va šiandien ir aš nusipirkau, kadangi akcija buvo , tai 2 buteliukus po 10 lt paėmiau  ax.gif  girdėjau daug atsiliepimu geru,tačiau yra ir šalutinis poveikis. g.gif  žiūrėsim kaip ten bus  4u.gif

Koks tas salutinis poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 23, 20:42)
Koks tas salutinis poveikis? g.gif

gal toks kaip man ,niezti galvos oda po paros ar dvieju ?Kitokio jo poveikio ir nepastebejau naudodama jau antra buteliuka ( per akcija irgi du pagriebiau ,ir tonika dar doh.gif )
Atsakyti
o kas nors pastebėjote,kad greičiau plaukai augtų nuo jo?
nusipirkau pabandymui.taippat niežti galvos odą,bet sakau gal čia taip jaučiais besikalantys nauji plaukai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pat vakar nusipirkau šį šampūną, bet kolkas galvos oda neniežti schmoll.gif lauksim kas bus toliau ax.gif
Atsakyti
Augimo visiskai neskatina nei leciau nei greiciau,slinkimo irgi,dauguma merginu skudesi kad plaukus sausina,maniskiai ir taip sausi tai nepastebjau,beto naudojau po jo visad kaukes ,balzamus.
Oda nieztet pradeda ne pirma o antraja diena po plovimo, ir tai tikrai ne naujai dygstantys plaukai lotuliukas.gif (cia buvo bajeris ar naivumas iki dangaus? lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 24, 11:49)
Augimo visiskai neskatina nei leciau nei greiciau,slinkimo irgi,dauguma merginu skudesi kad plaukus sausina,maniskiai ir taip sausi tai nepastebjau,beto naudojau po jo visad kaukes ,balzamus.
Oda nieztet pradeda ne pirma o antraja diena po plovimo, ir tai tikrai ne naujai dygstantys plaukai  lotuliukas.gif (cia buvo bajeris ar naivumas iki dangaus?  lotuliukas.gif )

Na jau negalima taip ziauriai visko paneigt...gal kakzam ir padeda, o netaip neigiamai uzvaryt.. blush2.gif
Atsakyti
aš jau irgi kuris laiaks naudoju ir jokio poveikioo nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
na siaip kiek esu girdejus, priemones poveikis turetu pasijaust po pusmecio, plaukui reik formuotis ir pan, todel tai uztrunka smile.gif as turbut jokio sampuno taip ilgai nenaudoju, vis koki kita nusiperku, tai jei ir pagereja, neaisku nuo ko tiksliai.. doh.gif
Atsakyti
as naudoju,galva neniezti,ale va plaukai tikrai maziau slenka bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(a_i_s_t_e @ 2008 10 24, 16:35)
na siaip kiek esu girdejus, priemones poveikis turetu pasijaust po pusmecio, plaukui reik formuotis ir pan, todel tai uztrunka smile.gif as turbut jokio sampuno taip ilgai nenaudoju, vis koki kita nusiperku, tai jei ir pagereja, neaisku nuo ko tiksliai..  doh.gif

man ryskus poveikis pasireiske po dvieju savaiciu thumbup.gif sakau ryskus,nes ir sukose lieka tik vienas kitas isslinkes plaukelis,ir mb nebesinervuoaj kad visur vien plaukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kažkur skaičiau , kad naudoti tik kai labai jau plaukai slenka, nes ten yra labai jau stiprus vaistai, o kai nustos slinkti nebenaudoti. Aš jį pirkau , tik tam kad paskatintu plaukų augimą, nes ant buteliuko parašyta SKATINA PLAUKŲ AUGIMĄ, o žmogus kuris ji sukūrė pareiške internete jog jis neskatina plauku augimo. tai kaip čia suprast dabar g.gif nors intetrnete skaičiau , kad tikrai daug kam padeda plaukučius atsiauginti. 4u.gif
naudojau tik viena kart dar, bet labai sausi plaukai būna, nes jis be silikono, tai reik balzamą naudti. ax.gif
Atsakyti