panaudojau dar tik kokius2-3 kartus tai del fitoval negaliu nieko pasakyt:)
Oho, kokia mirus tema
Nusipirkau ir as Alpecin sampuna su kofeinu, nes be proto slenka plaukai ir jau nebezinau, kiek visko esu isbandzius, tai tikejaus ir nuo jo kazkokio poveikio, bet deja, nematau, nors jau puse buteliuko sunaudojau...
Siaip labai bijojau pradeti ji naudoti, nes man daznas gydomasis sampunas padaro plaukus kaip stagarus, o po sio sampuno plaukai minkstuciai svelnuciai
Galeciau net kondicionieriaus nedet
Tai vien del sios priezasties galvoju kartot, nors ir poveikio, kuri deklaruoja, nejauciu
Tiesa, eilej dar Elgon sampunas nuo plauku slinkimo, ziuresim, kuris geresnis

Nusipirkau ir as Alpecin sampuna su kofeinu, nes be proto slenka plaukai ir jau nebezinau, kiek visko esu isbandzius, tai tikejaus ir nuo jo kazkokio poveikio, bet deja, nematau, nors jau puse buteliuko sunaudojau...

Siaip labai bijojau pradeti ji naudoti, nes man daznas gydomasis sampunas padaro plaukus kaip stagarus, o po sio sampuno plaukai minkstuciai svelnuciai

Tiesa, eilej dar Elgon sampunas nuo plauku slinkimo, ziuresim, kuris geresnis

Gal kas bandete Alpecin tonika?
Šampūną aš šiuo metu naudoju, tai slinkimą pristabdė tikrai, bet kad sausina plaukus tai faktas
Laba 
Kazkaip paskaicius komentarus apie Alpecin apima dvejopi jausmai
baisu kad tikrai isdziovins ta oda galvos..
O del efektyvumo, matau kiekvienai skirtingai .
Bet kaina tai stebina.. negi galejo sitaip pabrangti?? 2009 m skaiciau kad 10 lt kainavo
gal sakau kokybe pagerejo?? Manau vistik nusipirksiu, isbandysiu ant savo kailio. nors man labiau ne del slinkimo, o kad greiciau ataugtu, nes noriu naturalia spalva atsiauginti greiciau..

Kazkaip paskaicius komentarus apie Alpecin apima dvejopi jausmai

QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 11 23, 23:09)
Gaila.
Su nuolaida esu pirkus maždaug už 17,- Lt. Senai jam akcija buvo.
Teks kitais būdais skatinti kudlų augimą. 

Bet kaina tai stebina.. negi galejo sitaip pabrangti?? 2009 m skaiciau kad 10 lt kainavo

2009 jis tikrai nekainavo 10Lt, buvo virs 20, kaip ir dabar, keliais litais gal ir brango, bet prigriebiau per akcija atrodo uz 20Lt, plauka sausina, bet slinkima stabdo, buvo dabar pradeje slinkti, tai nusipirkau, kad plika nelikciau

Alpecin nuolat turiu, bet kaitalioju su kitais. Kad mažintų slinkimą, nepasakyčiau. Bet plauką tikrai kietina, tarsi storina, tai man patinka

Taip sausinancio plaukus sampuno daugiau tureti neteko
. Poveikio plauku slinkimui nepastebejau, nes po dvieju bandymu juos plautis nusprendziau savo kudlu daugiau nekankinti ir sampuna utilizavau pildama i voneles kojoms.

Naudoju Alpecin sampuna ir tonika, kol kas jokio zymaus poveikio nepastebejau
Nuspirkau ir sampuna ir tonika. Sampunu labai patenkinta, slinkima istikruju mazina, o del augimo dar teks palaukt truputi,nes tik menuo kaip naudoju. O nuo toniko man atrodo dar labiau plaukai slinkt pradejo,isbandziau tik karta ir daugiau nebenoriu,gaila plauku. Beto dar geriu Tricolo Women Vitabiots vitaminus (ar kazkaip panasiai vadinasi) jau antra dezute pabaigineju ir tikrai plaukai labiau zvilga,nors girdejau kad betkokius vitaminus plaukams reikia bent puse metu pagert,kad pamatyt poveiki.