Įkraunama...
Įkraunama...

Alpecin šampūnas

man si sampuna ir losjona rekomendavo pazistama vaistininke, kai paklausiau, kokiu budu ji taip greit atsiaugino savo trumpus plaukus, tai ji rekomendavo ALPECIN.
Kagi, as asmeniskai sunaudojai 2 butelius sampuno ir 2 buteliukus to losjono, tai tokie pastebejimai, kad plaukai tik pradzioj vartojimo buvo apstoje slinkti, o dabar (vis dar naudoju alpecin) ziauriai slenka,o, kad plaukai greiciau augtu tikrai nepastebejau g.gif isvada ta, kad pabaigsiu turimus ir daugiau nebepirksiu smile.gif
Atsakyti
Baigiu sunaudoti visa buteliuka, patiko, bet plauku augima kad labai jau skatintu nepastebejau mirksiukas.gif Matyt tam laiko reikia zymiai daugiau ax.gif
Bet vat antakiu plaukeliai labai greit atauginet pradejo, cia tikiuos ne del to, kad sampunas uztiska lotuliukas.gif
Atsakyti
mano draugei ji rekomendavo vaistininkė, jai patiko. aš ir užsimaniau, ir visai nesigailiu mirksiukas.gif
Atsakyti
va.jau kaip trys savaites naudoju tai labai fainas ax.gif plaukučiai atauginėja greit cool.gif
Atsakyti
labai puikus šampūniukas,man jis patinka,dar kartu aš ir serumą po plovimo naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Naudojau ir as ta sampuna ir tonika nuo slinkimo, tai kad buciau lb patenkinta nepasakyciau schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir tikrai esu patenkinta, nes tai pirmas sampunas, kuris gerai isplauna visus nesvarumus, uzdejus nenuplaunama balzama dabar jauciu tikra jo poveiki - neapsunkina plauko, tiesiog glotnina ir blizgina, kaip priklauso.
Atsakyti
man augti greičiau nepradėjo, bet pastiprėjo thumbup.gif
Atsakyti
Jau sunaudojau buteliuką vieną. Na visai patiko,atauginėja daug plaukų, bet ir slenka daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš metus sunaudojau vieną buteliuką, tikrai mažiau slinko plaukai, kol naudojau. Dėl augimo skatinimo - nzn, man svarbu, kad mažiau slinktų. Iš pašalinių poveikių - niežti galvą, pleiskanos, kiek sausina...
Į ilgį mano plaukai auga gerai, kai susipinu, tai kasa iki juosmens, ale išretėję baisiai... na žiūrėsim... Dabar vėl nusipirkau tą patį šampūną - efektas tas pats: slenka mažiau, pleiskanos, niežėjimas, sausėjimas smile.gif)
Atsakyti
O kur ji merginos perkat?Ir kokia jo kainyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2009 10 30, 15:00)
O kur ji merginos perkat?Ir kokia jo kainyte? 4u.gif

Vaistinėse, kaina apie 22-23 Lt.
Kažkada Eurovaistinėj pirkau su nuolaida, apie 10 kainavo rolleyes.gif
Atsakyti