QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 24, 07:49)
Augimo visiskai neskatina nei leciau nei greiciau,slinkimo irgi,dauguma merginu skudesi kad plaukus sausina,maniskiai ir taip sausi tai nepastebjau,beto naudojau po jo visad kaukes ,balzamus.
Oda nieztet pradeda ne pirma o antraja diena po plovimo, ir tai tikrai ne naujai dygstantys plaukai
(cia buvo bajeris ar naivumas iki dangaus?
)
Oda nieztet pradeda ne pirma o antraja diena po plovimo, ir tai tikrai ne naujai dygstantys plaukai

Man neniezti galvos odos ir kad sausintu plaukus nepastebejau.Juk butina naudoti kondicionieriu,juk jis nedrekinantis.
Jei niezti oda manau netinka.
QUOTE(marlenaa @ 2010 10 22, 12:32)
As seniau naudojau sampuna nuo slinkimo paprasta kuo naturalesni ir ilasindavau i ji rozmarinu aliejaus
Db nusipirkau ALPECIN.... idomu ar nepakenktu jei i ji ilasinciau to aliejuko
gal kas taip bandet 
nes rozmarinu aliejus taippat skatina plauku augima

Db nusipirkau ALPECIN.... idomu ar nepakenktu jei i ji ilasinciau to aliejuko

nes rozmarinu aliejus taippat skatina plauku augima

tikrai nepakenks

Buvau nusipirkus, kai paskaičiau rekomendacijas SM. Tai tikrai paskutinis Š... kaip koks Wash and Go ar kokie ten Schauma. Plaukai po jo kaip šiaudai, slinkimo nė kiek nesumažino. Du mėnesius panaudojau ir keliavo į šiukšliadėžę
Man irgi tų naujų plaukų pridygo, bet ilgieji kaip slinko taip ir slenka... ir nesvarbu naudojau ką nuo slinkimo ar ne, tie nauji vistiek auga
Man irgi tų naujų plaukų pridygo, bet ilgieji kaip slinko taip ir slenka... ir nesvarbu naudojau ką nuo slinkimo ar ne, tie nauji vistiek auga
man jis velia plaukus kaip reikalas, bet visada naudoju kaukes, tai man del to nera bedu. bet kad man jis turi itaka nauju plauku augimui - tai faktas.
Sveikutes, o kaip jums alpecin losijonas plaukams?
dabar metausi tarp kc bio ir nezinau kuri pirkti nuo slinkimo

QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 23, 13:13)
Sveikutes, o kaip jums alpecin losijonas plaukams?
dabar metausi tarp kc bio ir nezinau kuri pirkti nuo slinkimo

turiu dabar kc tonika, tuo paciu metu naudoju ir alpecin
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 23, 23:18)
turiu dabar kc tonika, tuo paciu metu naudoju ir alpecin
O kuris labiau patinka?
QUOTE(Diamond'e @ 2010 10 24, 10:57)
O kuris labiau patinka?
ne vieno ypatingai negaliu isskirti, nes realiai pacio slinkimo nesumazino ne vienas, bet abu vienodai skatina nauju augima. nuo alpecin dar ir plaukas sauseja+veliasi
Naudojau aš tą Alpecin šampūną. Nepastebėjau ar pradėjo labiau augti,ar pradėjo mažiau slinkti,nes po kokio mėnesio nutraukiau vartojimą pajutus šalutinį poveikį.
O poveikis buvo toks,kad man nuolat drebėjo širdelė. Toks jausmas kaip redbulio perdozavus

Net neabejoju,kad nuo jo,kadangi sudėtyje buvo kofeino ar kažko panašaus,stimuliuojančio. Aš tokius dalykus labai jaučiu. Net kavos negeriu.
Nustojus iškart praėjo.
O poveikis buvo toks,kad man nuolat drebėjo širdelė. Toks jausmas kaip redbulio perdozavus

Net neabejoju,kad nuo jo,kadangi sudėtyje buvo kofeino ar kažko panašaus,stimuliuojančio. Aš tokius dalykus labai jaučiu. Net kavos negeriu.
Nustojus iškart praėjo.
tai nuo kofeino, jis ten pagrindine stimuliuojanti sudeties dalis