Įkraunama...
Įkraunama...

Pavadelis vaikui

QUOTE(nep @ 2008 10 08, 09:58)
1.Pavadelis ne naujove. Mane pacia tokiu vedziojo. Ir as ji turiu. Ir zinokit, labai patogu, pririsu juo prie vezimo, kad neiskristu, kai uzsisuku. Nes buvo iskrites vos man veida nusukus.
2. Taip pat kieme kai supu supynese labai gerai juo prilaikyti, nes vaikas mano, daznai sugalvoja netiketau nuo ju nulipti, paciame supimo ikarstyje. Taip juo netampau, nevedu, vedu uz rankutes, bet kai bega i gatve masinu paziuret, yra greitai uz ko pagriebti  smile.gif
3.Ir nevartokit tokiu pasisakymu apie grandine nosyje, jei nezinot nes svelniai tariant nesolidu  smile.gif  4u.gif

1. Specialus dirzelis vaiko SAUGUMUI vezimelyje, yra ne pavadelis. Jis yra skirtas, kad vaikas (ypac judresnis), neiskristu is vezimo ir nesusizeistu, nes visa tai gali ivykti per sekunde, vos mamai spejus nusisukti. Todel su pavadeliu, kuri tevai naudoja, vien del to, kad tingisi patiems kartu su vaiku pavaikscioti, ar kad ir pabegioti (tikrai nepakenks), to dirzelio nelyginkite.
2.,3. Zinot, kas yra nesolidu? Nesolidu (svelniai tariant) yra vieneriu metu vaika supti nesaugiose supynese. Kudikiams ir vaikams iki mazdaug 2,5 metu, skirtos supynes yra tokios, kuriose vaikas yra supant prilaikomas is visu pusiu (yra atrama ir priekineje ir uzpakalineje dalyse) vaikas pats ilipti ir islipti is ju negali ir jokiais sniurais vaiko raisioti tada nereikia. Ir rizikos kad iskris nera. Net ir nepriraisiojus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 08 spalio 2008 - 23:15
Kolkas pavadelio nenaudoju, bet kiekviena karta kai vaikas dingsta(2,3 m), o as kaip durne blaskausi po parduotuve ieskodama savo vaiko,tai supykus pagrasinu, kad pavadi uzdesiu rolleyes.gif Bet kaip nededu, tai nededu (na ir neisigiju) rolleyes.gif
Bendrai paemus, tai visai neblogas daikas aktyviems vaikiukas, kurie bega, kad tik begti ir neturi jokio baimes jausmo pamesti tevus (nekalbant apie tevu baime pamesti savo maziukus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 10 08, 23:04)
1. Specialus dirzelis vaiko SAUGUMUI vezimelyje, yra ne pavadelis. Jis yra skirtas, kad vaikas (ypac judresnis), neiskristu is vezimo ir nesusizeistu, nes visa tai gali ivykti per sekunde, vos mamai spejus nusisukti. Todel su pavadeliu, kuri tevai naudoja, vien del to, kad tingisi patiems kartu su vaiku pavaikscioti, ar kad ir pabegioti (tikrai nepakenks), to dirzelio nelyginkite.
2.,3. Zinot, kas yra nesolidu? Nesolidu (svelniai tariant) yra vieneriu metu vaika supti nesaugiose supynese. Kudikiams ir vaikams iki mazdaug 2,5 metu, skirtos supynes yra tokios, kuriose vaikas yra supant prilaikomas is visu pusiu (yra atrama ir priekineje ir uzpakalineje dalyse) vaikas pats ilipti ir islipti is ju negali ir jokiais sniurais vaiko raisioti tada nereikia. Ir rizikos kad iskris nera. Net ir nepriraisiojus 4u.gif

Gal galite paprasyti pono Vilniaus mero, kad tokias saugias supynes irengtu musu zaidimu aiksteleje?

Del viso kito - O VIESPATIE DIEVE. Gincytis neverta doh.gif lotuliukas.gif

Beja musu pavadelis yra toks geras, kad yra du viename, skirtas naudoti ir kaip papildomas saugos dirzas autokeduteje ir vezime, vesti kol dar prastai vaikas vaiksto, vesti salia gatves, garantuojant vaikui sauguma, vesti minioj kad nepasimestu......rekomenduoju visiems, kas abejoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 10 spalio 2008 - 11:41
QUOTE(nep @ 2008 10 10, 10:35)
Gal galite paprasyti pono Vilniaus mero, kad tokias saugias supynes irengtu musu zaidimu aiksteleje?

Prie ko cia tas ponas meras? ax.gif

Vaikisku prekiu parduotuvese yra tokiu supyniu. Ir Lietuvoj maciau. Ir kainuoja ne milijonus. Labai lengvai patiems galima prisimontuoti ir ismontuoti (5 min uzima). Pagaliau galima palaukti kol vaikas paaugs ir bus galima jam paaiskinti, kad negalima paciam lipti nuo supynes.
Bet siaip jus teisi - gincytis neverta.
O uz off topic`a atsiprasau... blush2.gif
Atsakyti
As uz "pavadeli" , Aciu ji isradusiam zmogui, mano vaikas kai pradejo vaiksciuoti, nekarto nepraskele lupos kaktos, neisbego i gatve, nespejo prisiartinti prie sunu, kuriu elgesis ir reakcija i vaika gali buti atspejama, nors vaiksto su seiminiku, bet be antsnuku! Pazistu asmeniskai pora mamyciu, kuriu vaikai krisdavo, neisimandrine dar vaiksciuot ir isigasdavo to ir jokie srumdukai ir vaikstukai negrazindavo vaikelio pasitikejimo savimi ir jis pradedavo vaiksiuoti nuo 14men ir veliau.

Pora pavyzdziu, kai mes iskylaudavom ant ezero kranto ir maitynom gulbes ir balandius, vaikas verzesi i vandieni ir ant ranku zviege doh.gif o su pavadu jautes laisvas ir buvo ramus, nes viska gali pats tirineti ir pavadelio nejaucia.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip rove, tai vos pavada sulaikiau, o ne ir vandeny jau butu doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 24 spalio 2008 - 03:52
Ir as labai dziaugiausi ji turedama, tai laisve tiek mamytei, tiek ir vaikuciui thumbup.gif
Atsakyti
skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu, kokia ta laisvė vaikui, kaip jis to pavadėlio nejaučia g.gif matrica kažkokia, o ne laisvė... su mama tai nors tartis gali. o su pavadėliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvosDaktaras @ 2008 08 18, 09:43)
Mielas internete,

vakar macia idomu dalyka, kuris kertasi su visiomis, mano galva, dabar madingomis "leisti daryti viska" teorijomis. Tevai gatve vedesi vaika uz pavadelio.

SPECIALUS dirzelis su paminkstinimais etc. uznertas ant vaiko rankytes, o kitas pavadelio galas pas mamyte rankoje. Dirzelis gal metro ar pusantro ilgio.

Ka jus i tai?

nu nežinau, man pasityiojimas iš vaiko, kaip kokį šunelį, o aš taip galvoju ar tėvai norėtų, kad juos senatvėj taip vedžiotų, nu baisu, koks durnius tą dirželį sugalvojo
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 02, 09:14)
nu nežinau, man pasityiojimas iš vaiko, kaip kokį šunelį, o aš taip galvoju ar tėvai norėtų, kad juos senatvėj taip vedžiotų, nu baisu, koks durnius tą dirželį sugalvojo

tai eduokim vaiku i darzelius, nes jie mus poto i seneliu preiglaudos namus atiduos doh.gif

Jus norit to? lotuliukas.gif
Atsakyti
nesamone ta prasme tie pavadeliai , man baisu žiūrėt, kaip pasiyčiojimas koks
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 11 04, 18:27)
Ir as labai dziaugiausi ji turedama, tai laisve tiek mamytei, tiek ir vaikuciui  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 02, 17:25)
nesamone ta prasme tie pavadeliai , man baisu žiūrėt, kaip pasiyčiojimas koks

man šitie ginčai apie pavadėlį primena situaciją, matytą vaikystėj
buvo žiema, sniegas, kalniukai (paprastai čiuožinėjom ant šiknos ar ant lentų). vienai kiemo mergaitei tėvelis "iš jūros" parvežė spec. kelnes tokiam čiuožinėjimui -- minkštos, neperšlampamos, ant užpakalio -- guminiai lopai. žodžiu, įmatrybė, nematyta naujovė.
kaip reagavo kiti vaikai? ogi pirštais užbadė -- čia pas tave pampersai, prikakoti, šūdas prilipęs... baigės tuo, kad mergaitė su tom kelnėm daugiau lauke nesirodė.

tai čia irgi -- kaip šuniukas, kaip kvailai atrodo, kaip juokingai atrodo -- nors kas iš tikro kvailai ir juokingai šneka, pirštais nerodysim biggrin.gif
Atsakyti