QUOTE(nep @ 2008 10 08, 09:58)
1.Pavadelis ne naujove. Mane pacia tokiu vedziojo. Ir as ji turiu. Ir zinokit, labai patogu, pririsu juo prie vezimo, kad neiskristu, kai uzsisuku. Nes buvo iskrites vos man veida nusukus.
2. Taip pat kieme kai supu supynese labai gerai juo prilaikyti, nes vaikas mano, daznai sugalvoja netiketau nuo ju nulipti, paciame supimo ikarstyje. Taip juo netampau, nevedu, vedu uz rankutes, bet kai bega i gatve masinu paziuret, yra greitai uz ko pagriebti
3.Ir nevartokit tokiu pasisakymu apie grandine nosyje, jei nezinot nes svelniai tariant nesolidu

2. Taip pat kieme kai supu supynese labai gerai juo prilaikyti, nes vaikas mano, daznai sugalvoja netiketau nuo ju nulipti, paciame supimo ikarstyje. Taip juo netampau, nevedu, vedu uz rankutes, bet kai bega i gatve masinu paziuret, yra greitai uz ko pagriebti
3.Ir nevartokit tokiu pasisakymu apie grandine nosyje, jei nezinot nes svelniai tariant nesolidu
1. Specialus dirzelis vaiko SAUGUMUI vezimelyje, yra ne pavadelis. Jis yra skirtas, kad vaikas (ypac judresnis), neiskristu is vezimo ir nesusizeistu, nes visa tai gali ivykti per sekunde, vos mamai spejus nusisukti. Todel su pavadeliu, kuri tevai naudoja, vien del to, kad tingisi patiems kartu su vaiku pavaikscioti, ar kad ir pabegioti (tikrai nepakenks), to dirzelio nelyginkite.
2.,3. Zinot, kas yra nesolidu? Nesolidu (svelniai tariant) yra vieneriu metu vaika supti nesaugiose supynese. Kudikiams ir vaikams iki mazdaug 2,5 metu, skirtos supynes yra tokios, kuriose vaikas yra supant prilaikomas is visu pusiu (yra atrama ir priekineje ir uzpakalineje dalyse) vaikas pats ilipti ir islipti is ju negali ir jokiais sniurais vaiko raisioti tada nereikia. Ir rizikos kad iskris nera. Net ir nepriraisiojus