Įkraunama...
Įkraunama...

Pavadelis vaikui

QUOTE(nep @ 2008 09 19, 11:14)
Pritariu...
A, seniau tai geriau budavo, taip i dabar turetu būt. Ūkį mamos ką tik pagimdžiusios da prižiūrėdavo, vyrui paklusdavo. A nenorit lakstyt paskui anuos, raik abortų tadu daryt. Kas čia per šiuolaikinis išmislas - pavadys, pampersai, dar antsnukį užudėkit.  laugh.gif Tinginės.  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Bronė B.

Tiesiog neidelizuoju to ''seniau''. Tik jei tingi paskui vaika lakstyt, tokiem tevam ir kuriami pavadeliai. Nieko cia blogo, galima vaika ir uz pavadelio vedzioti, tik parkuose retai matau, gal su laiku bus populiaru, galima bus vaika ir prie medzio priristi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 10 24, 04:50)
As uz "pavadeli" , Aciu ji isradusiam zmogui, mano vaikas kai pradejo vaiksciuoti, nekarto nepraskele lupos kaktos, neisbego i gatve, nespejo prisiartinti prie sunu, kuriu elgesis ir reakcija i vaika gali buti atspejama, nors vaiksto su seiminiku, bet be antsnuku! Pazistu asmeniskai pora mamyciu, kuriu vaikai krisdavo, neisimandrine dar vaiksciuot ir isigasdavo to ir jokie srumdukai ir vaikstukai negrazindavo vaikelio pasitikejimo savimi ir jis pradedavo vaiksiuoti nuo 14men ir veliau.

Pora pavyzdziu, kai mes iskylaudavom ant ezero kranto ir maitynom gulbes ir balandius, vaikas verzesi i vandieni ir ant ranku zviege  doh.gif  o su pavadu jautes laisvas ir buvo ramus, nes viska gali pats tirineti ir pavadelio nejaucia.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip rove, tai vos pavada sulaikiau, o ne ir vandeny jau butu  doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Koks fainas daiktas thumbup.gif
As uz.
Ieskosiu pirkti 4u.gif
Atsakyti
As irgi ieskau pirkti. Atejo toks momentas, kai nebeiseina. O pasakymas tingi paskui lakstyti, tai paziuresiu, kai ponia bus sene ir reiks palakstyti paskui anuka lotuliukas.gif ziuresiu kiek ilgai begs metra gal du lotuliukas.gif
Palieku pasaugot vaika seneliams, jie fiziskai nespeja begta paskui metinuka, gyvena mieste. gatves, eismas. Tai ka sedet ta diena vaikui kambaryje blink.gif ? Jau geriau su pavadeliu 4u.gif

Kur ju buna pirkt? g.gif
Atsakyti
as uzsisakiau is vienos mamos. Jau man siuncia. Laukiu.
o cia kita mama parduoda uz 10 Lt: biggrin.gif
http://www.supermama...

Kam lakstyti paskui vaika susilenkus, jei yra atrastas patogesnis budas ? O vaikas gi nuo to nenukencia smile.gif

Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
o kada ji nuimt?nuemus nebus taip,kad zinodamas juk negrius nugrius ir bus dar blogiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 29, 09:42)
o kada ji nuimt?nuemus nebus taip,kad zinodamas juk negrius nugrius ir bus dar blogiau? g.gif

Tai namie jo nedėkit, tik kai į gatvę einat 4u.gif . Šiaip labai patogus daiktas, nes neiškraipo vaiko stuburo, kaip buna kai vedama už rankos, vaikas turi laisvės ir nieko blogo aš čia nematau
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 02, 09:14)
nu nežinau, man pasityiojimas iš vaiko, kaip kokį šunelį, o aš taip galvoju ar tėvai norėtų, kad juos senatvėj taip vedžiotų, nu baisu, koks durnius tą dirželį sugalvojo

O jum patiktų jei koks už jum dvigubai didesnis žmogus vestu stipriai suspaudęs ranką ir dar nepatogiai pakėlęs į viršų g.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 29, 10:21)
Tai namie jo nedėkit, tik kai į gatvę einat 4u.gif . Šiaip labai patogus daiktas, nes neiškraipo vaiko stuburo, kaip buna kai  vedama už rankos, vaikas turi laisvės ir nieko blogo aš čia nematau

nu bet nuemus,jei griutu gatvej? g.gif g.gif mum sjo nereikia jau,nors ir nenaudojom,man tik siaip idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 04 29, 09:16)
As irgi ieskau pirkti. Atejo toks momentas, kai nebeiseina. O pasakymas tingi paskui lakstyti, tai paziuresiu, kai ponia bus sene ir reiks palakstyti paskui anuka lotuliukas.gif ziuresiu kiek ilgai begs metra gal du lotuliukas.gif
Palieku pasaugot vaika seneliams, jie fiziskai nespeja begta paskui metinuka, gyvena mieste. gatves, eismas. Tai ka sedet ta diena vaikui kambaryje blink.gif ? Jau geriau su pavadeliu 4u.gif

Kur ju buna pirkt? g.gif

Maximoj musu pirktas uz 8Lt thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 29 balandžio 2009 - 18:32
QUOTE(Naira @ 2009 04 29, 08:39)
Kam lakstyti paskui vaika susilenkus, jei yra atrastas patogesnis budas ? O vaikas gi nuo to nenukencia  smile.gif

Būtent reikia savo nugarą saugoti ax.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 04 29, 08:42)

Blogiau tikrainebus, aš dvi savo mergičkas įkinkius buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vaikšto kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Nu va jau yra gaires kur pradet ieskot. aciu
Atsakyti
mes naudojom kai dukryte mokesi vaikscioti thumbup.gif , rankos nedave norejo pati tai buvo nuo 10 men, ir ismoko , be guzu ir susizeidimu, wub.gif lauke jo nedejau nes ne sezonas ,buvo ziema, bet ziuriu , kad dukryte labai jau aktyvi, rankytes irgi nelabai ilgai islaiko isikibusi, vis pamastau gal jau vel isitraukti mum ta dirziuka. O del tokio dalyko , kad tingejimas , kad negrazu, jusu cia nuomone, bet as manau geriau patylet nei nusisneket, g.gif niekas spec vaiko nuo saves nestumia, ir vaikui ir mamai gerai, man vaiko saugumas svarbiau uz viska, 4u.gif pas mus parkas pilna dviraciu lekia greit tikrai akys visada baimes pilnos neduok dieve ..... unsure.gif as tik uz , jei vaikas ramus, vieta rami niekam jo nereikia ir nepastebejau , kad kuri ji seip detu ir vaika tampytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 26 gegužės 2009 - 22:41
Aš irgi buvau nusipirkus pavadėlį Norfoje ,bet nei karto taip ir nepanaudojom ,nes pradėjo pats vaikščiot(o pirkau butent tam, kad prilaikyt). Nelabai dar įprasta akiai , daugybės žvilgsnių sulaukia vaikučiai su pavadėliais ( turguj mamytė vedžiojosi vaiką ,tai visi žiūrėjo, kaip į sensaciją ir juokėsi ),bet svarbu mamai ir vaikui gerai mirksiukas.gif
Atsakyti