QUOTE(vaisku @ 2008 09 19, 20:57)
Beje ir pati turiu bėdą. Nežinau kas pasidarė, anksčiau viskas būdavo tvarkoj, bet jau kokia savaitė nebegaliu paleisti torrentų programos, nes jeigu tik ji būna įjungta nebesikrauna internetiniai puslapiai, pats kompas veikia normaliai, tik nebeužkrauna psl.
Nežinau kas pasidarė, gal kas turi kokią mintį ką reikėtų daryt? 

Spėčiau, kad ta torrent'ų programa suryja visus interneto išteklius ir prisijungimus, todėl ir neužkrauna nei vieno puslapio, arba vėžlio greičiu juda internetas. Iš to, kaip apibūdinai rezoliucijos pakeitimą, spėju, kad operacinė sistema Windows XP?
Yra du būdai:
1) sumažinti prisijungimų skaičių, naudojamą torrentinės programos (gidas čia)
2) padidinti Windows XP maksimalų leidžiamą interneto prisijungimų skaičių, tačiau ne šiaip sau jis pagal nutylėjimą yra ribojimas. Jei elgiamasi nesaugiai su kompiuteriu ir kokie pikti virusai, trojanai ar dar belekas pakliūna į kompiuterį ir pradeda teršti tinklą, tada jau didžiulė bėda, jei maksimalus skaičius būna neblogai padidintas. Šios programėlės pagalba galima tai padaryti.
Visgi siūlyčiau iš pradžių pabandyti pirmąjį būdą. Jei jis neduos jokių vaisių, tai tik tada bandyti antrąjį būdą. Sekmės

Na dėl rezoliucijos apibūdinau kaip xp, nes pas mane stacionaras su xp, ir kol kas pas daugumą ši sistema ir tiesiog spėjimo būdu bandžiau
Bet iš tikrųjų man sustreikavo laptopas su vista. Pabandžiau pirmą variantą, bet deja nepadėjo, o antro dar nebandžiau, nes nežinau ar čia tik xp tinka ar ir vistai. Gal jai kokie kiti būdai taikomi?

QUOTE(vaisku @ 2008 09 19, 22:17)
Na dėl rezoliucijos apibūdinau kaip xp, nes pas mane stacionaras su xp, ir kol kas pas daugumą ši sistema ir tiesiog spėjimo būdu bandžiau
Bet iš tikrųjų man sustreikavo laptopas su vista. Pabandžiau pirmą variantą, bet deja nepadėjo, o antro dar nebandžiau, nes nežinau ar čia tik xp tinka ar ir vistai. Gal jai kokie kiti būdai taikomi? 

Iki kokio skaičiaus numažinai tuos connectionus?

Kas dėl to antro punkto, tai taip, ten buvo ant XP tik padaryta

Kaip bebūtų, daugiau problemos sprendimo būdų nežinau. Gal kiti dar kokių alternatyvų pasiūlys, jei nenorėsi išbandyt šito Vistos gido.
Na pabandžiau numažinti iki 5, prieš tai gal truputį per daug palikus buvau
Ir negaliu patikėti, kad pavyko
Na truputį lėčiau atidarinėja nei įprasta, bet jau kentėt galima, ir su torrento greičiu lyg viskas normaliai
Labai ačiū, NerKiuKas

QUOTE(vaisku @ 2008 09 20, 00:09)
Na truputį lėčiau atidarinėja nei įprasta, bet jau kentėt galima, ir su torrento greičiu lyg viskas normaliai
Labai ačiū, NerKiuKas

Man kai nepadejo connections skaiciaus apribojimas, dar ir issiuntimo ir gavimo greiciams apribojimus uzdejau. Dabar siuncia letai, bet uztai niekas nebestringa

QUOTE(vaisku @ 2008 09 19, 23:09)
Labai ačiū, NerKiuKas

Gali dar vienu ar dviem pabandyt pamažint tą skaičių, tik per daug nesumažink, nes poto torrentas vėžlio greičiu pradės siųst

sveiki, gal kas pagelbės?
parsisiunčiau AVIRA, viską praskanavo ir rado: detections- 1, warnings- 2, last detection- TR/Spy.Gampass.CF
taip suprantu, kad trojaną čia man surado ir dar kažką.ką man dabar daryti? ar reiškia, kad programa pati susitvarkė su tais virusais? kaip juos dabar nukenksimti?
parsisiunčiau AVIRA, viską praskanavo ir rado: detections- 1, warnings- 2, last detection- TR/Spy.Gampass.CF
taip suprantu, kad trojaną čia man surado ir dar kažką.ką man dabar daryti? ar reiškia, kad programa pati susitvarkė su tais virusais? kaip juos dabar nukenksimti?
QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 20, 13:03)
sveiki, gal kas pagelbės?
Iškilusioje lentelėje spaudei ką nors(deny, quarantine, allow) ?
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 20, 15:04)
Iškilusioje lentelėje spaudei ką nors(deny, quarantine, allow) ?
spaudžiau quarantine, bet tik vieną kartą lentelė buvo iššokusi.tai reiškia, kad trojanas yra karantine? o kaip dėl tų dviejų warnings? ar ką daryti?
QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 20, 15:12)
spaudžiau quarantine, bet tik vieną kartą lentelė buvo iššokusi.tai reiškia, kad trojanas yra karantine? o kaip dėl tų dviejų warnings? ar ką daryti?
a-squared Free arba Spybot parsisiųsk(jos nemokamos) tai galutinai pašalinsi trojanus iš kompo.
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 20, 15:15)
a-squared Free arba Spybot parsisiųsk(jos nemokamos) tai galutinai pašalinsi trojanus iš kompo.
parsisiunčiau, kompas kaip ir švarus jau. o kaip siūlot, ar man pasilikti dabar tą a-squared Free kompiuteryje? ar ją reikia laiks nuo laiko paleisti, ar ji pati tvarkysis su vyrusiukais?