Gal kas zinot, kame reikalas, neatidaro delfi puslapio, tuscia balta yra ir nieko nerodo, ale uzkrauna, bet ekrane balta..
pabandykit naudot mozilla ir ad blockerį. delfyje reklaminių skydelių, flashų ir kitokios velniavos labai daug, todėl lėtesnis internetas gal tiesiog nepaveža..

QUOTE(l'eau @ 2008 09 21, 18:48)
pabandykit naudot mozilla ir ad blockerį. delfyje reklaminių skydelių, flashų ir kitokios velniavos labai daug, todėl lėtesnis internetas gal tiesiog nepaveža.. 

internetas, kad letas, tai cia faktas, o narsykle IE, kadangi darbo kompas, tai nelabai ka ten ir padarysi, bet siaip visad veike...
Aš ir vėl eilinį kartą kažko priviriau
. Vis dar ieškau trūkstamų draiverių savo kompui (nors tiksliai nežinau kokių trūksta). Dabar negaliu vaikui filmukų įjungti, garsas yra, o vaizdo nėra. Nei per VLC, nei Windausų plejerį , nei per Winapą vaizdo nėra.

QUOTE(uoga3 @ 2008 09 22, 09:52)
Aš ir vėl eilinį kartą kažko priviriau
. Vis dar ieškau trūkstamų draiverių savo kompui (nors tiksliai nežinau kokių trūksta). Dabar negaliu vaikui filmukų įjungti, garsas yra, o vaizdo nėra. Nei per VLC, nei Windausų plejerį , nei per Winapą vaizdo nėra.

Kiek pamenu pas tave problema gi su vaizdo kortos draiveriais buvo

QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 21, 12:55)
parsisiunčiau, kompas kaip ir švarus jau. o kaip siūlot, ar man pasilikti dabar tą a-squared Free kompiuteryje? ar ją reikia laiks nuo laiko paleisti, ar ji pati tvarkysis su vyrusiukais?
Kartą per mėnesį padarai valymą ir viskas bus tvarkoje.
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 22, 11:58)
Kartą per mėnesį padarai valymą ir viskas bus tvarkoje.
ačiū labai už komsultacijas.

QUOTE(Lolitukas @ 2008 09 22, 08:56)
Kiek pamenu pas tave problema gi su vaizdo kortos draiveriais buvo
Tai peržiūrėk CD kur buvo prie kompo - tikrai rasi 

Ne , pas mane pagrindinė problema ne su vaizdo plokštės draiveriais, o su motinine kažkas negerai. Man windozės neišsitrina.

Turiu tokią bėdelę - man vietoj raidžių rašo skaičius t,y, vietoj m -0, j-1, k-2, l-3, u -4, i-5, o-6, nebent kartu spaudžiu ir mygtuką Fn, esantį kairiajame laptopo kampe apačioje, bet dažniausiai spaudžiant tą mygtuką man meta kažkokią programą, ir taip baisiai nepatogu, bandžiau eiti per Control panel, bet ten lygtais viskas tvarkoj, kaip man padaryti taip, kaip ir turėtų būti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 09 23, 23:34)
Turiu tokią bėdelę - man vietoj raidžių rašo skaičius t,y, vietoj m -0, j-1, k-2, l-3, u -4, i-5, o-6, nebent kartu spaudžiu ir mygtuką Fn, esantį kairiajame laptopo kampe apačioje, bet dažniausiai spaudžiant tą mygtuką man meta kažkokią programą, ir taip baisiai nepatogu, bandžiau eiti per Control panel, bet ten lygtais viskas tvarkoj, kaip man padaryti taip, kaip ir turėtų būti
Jei tavo kompe taip pat kaip manajame, tuomet turetu padeti jei paspaustum vienu metu Fn ir Insert. Sita kombinacija turetu isjungti skaicius raidineje klaviaturoje, nes kaip suprantu, dabar jie ijungti.
Laba ryta
pas mane kazkaip kazkodel, gal tycia gal netycia issitryne adobe reader (ogal neissitryne, nes i vieta neleidzia susisiinstalint), nebeatidaro adobe reader failu. Nebzinau, kas daryt
pas mane kompe OS yra vista, tai va gal galit padet susigrazint arba atnaujint kazkaip adobe reader, nes jinai lyg tai yra kompe, bet nieko neveikia

QUOTE(linabalt @ 2008 09 24, 00:24)
Jei tavo kompe taip pat kaip manajame, tuomet turetu padeti jei paspaustum vienu metu Fn ir Insert. Sita kombinacija turetu isjungti skaicius raidineje klaviaturoje, nes kaip suprantu, dabar jie ijungti.
Suveikė