Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

Gal kas zinot, kame reikalas, neatidaro delfi puslapio, tuscia balta yra ir nieko nerodo, ale uzkrauna, bet ekrane balta..
Atsakyti
pabandykit naudot mozilla ir ad blockerį. delfyje reklaminių skydelių, flashų ir kitokios velniavos labai daug, todėl lėtesnis internetas gal tiesiog nepaveža.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 21, 18:48)
pabandykit naudot mozilla ir ad blockerį. delfyje reklaminių skydelių, flashų ir kitokios velniavos labai daug, todėl lėtesnis internetas gal tiesiog nepaveža.. g.gif

internetas, kad letas, tai cia faktas, o narsykle IE, kadangi darbo kompas, tai nelabai ka ten ir padarysi, bet siaip visad veike...
Atsakyti
Aš ir vėl eilinį kartą kažko priviriau doh.gif . Vis dar ieškau trūkstamų draiverių savo kompui (nors tiksliai nežinau kokių trūksta). Dabar negaliu vaikui filmukų įjungti, garsas yra, o vaizdo nėra. Nei per VLC, nei Windausų plejerį , nei per Winapą vaizdo nėra. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 09 22, 09:52)
Aš ir vėl eilinį kartą kažko priviriau  doh.gif . Vis dar ieškau trūkstamų draiverių savo kompui (nors tiksliai nežinau kokių trūksta). Dabar negaliu vaikui filmukų įjungti, garsas yra, o vaizdo nėra. Nei per VLC, nei Windausų plejerį , nei per Winapą vaizdo nėra.  doh.gif  doh.gif

Kiek pamenu pas tave problema gi su vaizdo kortos draiveriais buvo g.gif Tai peržiūrėk CD kur buvo prie kompo - tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 21, 12:55)
parsisiunčiau, kompas kaip ir švarus jau. o kaip siūlot, ar man pasilikti dabar tą a-squared Free kompiuteryje? ar ją reikia laiks nuo laiko paleisti, ar ji pati tvarkysis su vyrusiukais?

Kartą per mėnesį padarai valymą ir viskas bus tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 22, 11:58)
Kartą per mėnesį padarai valymą ir viskas bus tvarkoje.

ačiū labai už komsultacijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 09 22, 08:56)
Kiek pamenu pas tave problema gi su vaizdo kortos draiveriais buvo  g.gif  Tai peržiūrėk CD kur buvo prie kompo - tikrai rasi  mirksiukas.gif

Ne , pas mane pagrindinė problema ne su vaizdo plokštės draiveriais, o su motinine kažkas negerai. Man windozės neišsitrina. doh.gif O šitą mažą bėdelę jau sutvarkiau. irnesakyk.gif assa.gif
Atsakyti
Turiu tokią bėdelę - man vietoj raidžių rašo skaičius t,y, vietoj m -0, j-1, k-2, l-3, u -4, i-5, o-6, nebent kartu spaudžiu ir mygtuką Fn, esantį kairiajame laptopo kampe apačioje, bet dažniausiai spaudžiant tą mygtuką man meta kažkokią programą, ir taip baisiai nepatogu, bandžiau eiti per Control panel, bet ten lygtais viskas tvarkoj, kaip man padaryti taip, kaip ir turėtų būti
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 09 23, 23:34)
Turiu tokią bėdelę - man vietoj raidžių rašo skaičius t,y, vietoj m -0, j-1, k-2, l-3, u -4, i-5, o-6, nebent kartu spaudžiu ir mygtuką Fn, esantį kairiajame laptopo kampe apačioje, bet dažniausiai spaudžiant tą mygtuką man meta kažkokią programą, ir taip baisiai nepatogu, bandžiau eiti per Control panel, bet ten lygtais viskas tvarkoj, kaip man padaryti taip, kaip ir turėtų būti

Jei tavo kompe taip pat kaip manajame, tuomet turetu padeti jei paspaustum vienu metu Fn ir Insert. Sita kombinacija turetu isjungti skaicius raidineje klaviaturoje, nes kaip suprantu, dabar jie ijungti.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif pas mane kazkaip kazkodel, gal tycia gal netycia issitryne adobe reader (ogal neissitryne, nes i vieta neleidzia susisiinstalint), nebeatidaro adobe reader failu. Nebzinau, kas daryt blush2.gif pas mane kompe OS yra vista, tai va gal galit padet susigrazint arba atnaujint kazkaip adobe reader, nes jinai lyg tai yra kompe, bet nieko neveikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 09 24, 00:24)
Jei tavo kompe taip pat kaip manajame, tuomet turetu padeti jei paspaustum vienu metu Fn ir Insert. Sita kombinacija turetu isjungti skaicius raidineje klaviaturoje, nes kaip suprantu, dabar jie ijungti.

Suveikė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o aš dvi savaites kankinausi ieškodama, kur čia šuo pakastas, didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti