Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

QUOTE(svelni @ 2008 10 08, 16:57)
Aš turiu vieną klausimą smile.gif  noriu į cd įsirašyti dainas per Nero smart, viską padarau kaip reikia, bet jau paspaudus kad įrašyti man išmeta, kad diskas ne origanalus g.gif  nu sakyčiau gal kokį š diską dedu, bet bandžiau 4 skirtingus, ir vistiek tas pats.Gal padės kas nors 4u.gif

Stebuklų nebūna. Kažką netaip darai. O ką nori rašyti? Audio cd ar mp3 dainas? Dažniausiai dar reikia pasirinkti koks kompaktas cd ar dvd.
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2008 10 08, 17:44)
va va ir pas mane tas pats  doh.gif
o gal galima liet, kalba nes nerandu  pas save viso to blush2.gif

Visa labai paprasta, reikia tik nepatingėti.
O moziloje -priemonės-nuostatos- pradžios puslapis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 08, 13:35)
Na, jeigu jau teiraujiesi išsamesnio paaiškinimo, o ne dėstai savo abejotiną teoriją(yra čia tokių), tada tam klubui nepriklausai.  biggrin.gif
Parsisiūsk šitą programikę(ji nemokama), susiinstaliuok ir paleisk, vadovaudamasi nurodymais(nieko sudėtingo ten nėra) išvalysi C: diską nuo įvairių šiukšlių.

Nepadeda ta programikė rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 10 08, 17:06)
Stebuklų nebūna. Kažką netaip darai. O ką nori rašyti? Audio cd ar mp3 dainas? Dažniausiai dar reikia pasirinkti koks kompaktas cd ar dvd.

Noriu įrašyti Audio cd.Pasirenku, kad noriu sukurti cd dainų kompaktą.Bet vistiek man meta lauk, atidaro ta dėžutę kur dedasi kompaktas........bandysiu n kartų gal išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 10 08, 17:56)
tools = irankiai
internet options = interneto parinktys (ar kazkaip panasiai)
home page = namu puslapis (tai ten ivesk koki nori interneti adresa)

ar as klystu? rolleyes.gif

QUOTE(Taktas @ 2008 10 08, 18:06)

Visa labai paprasta, reikia tik nepatingėti.
O moziloje -priemonės-nuostatos- pradžios puslapis.

Didelis ačiū abiens 4u.gif
o tingėt tikrai netingiu tik bijau blush2.gif kaško dar daugiau neprimaigyt
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 10 08, 18:59)
Didelis ačiū abiens 4u.gif
o tingėt tikrai netingiu tik bijau blush2.gif  kaško dar daugiau neprimaigyt

o man labai patinka eksperimentuot ir maigyt blush2.gif
nors ir pasekmes buna liudnos... bet pabandes pats ir atrades geriau prisimeni....
cia kaip mazi vaikai, kurie nepaisant pasekmiu viska nori is bandyt patys ir nepasikliauja kitu zmoniu patirtimi 4u.gif
Atsakyti
hm.. iskilo problema.. ir db net eksperimentai nepadeda ax.gif g.gif
gal jus patartumet ka daryt, kai gmail.com siunciant laiska bandau prikabint Word (Officai 2007) faila ir prikabinus jis ten buna .docx, o ne doc ir tas zmogus, kai gauna laiska, savo kompe sito failo negali atidaryt... nemanau, kad as jam dabar galesiu pradet aiskint, kaip ten viska daryt, tai gal galetum savo patarimus skirt butent man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 10 09, 11:57)
hm.. iskilo problema.. ir db net eksperimentai nepadeda ax.gif  g.gif
gal jus patartumet ka daryt, kai gmail.com siunciant laiska bandau prikabint Word (Officai 2007) faila ir prikabinus jis ten buna .docx, o ne doc ir tas zmogus, kai gauna laiska, savo kompe sito failo negali atidaryt... nemanau, kad as jam dabar galesiu pradet aiskint, kaip ten viska daryt, tai gal galetum savo patarimus skirt butent man verysad.gif

Jeigu tas, kuriam siunti 2007 ofiso dokumentą, savo kompe turi tik 2003 ofisą, tai ir neatidarys, jeigu neturi instaliavęs priedo. Seivindama dokumentą turi nurodyti, kad išsaugotų kaip 2003 ofiso dokumentą, tada ir anas galėsperskaityti.

Aaaa, tiesa, gali ir nesinaudoti mano patarimu, nes sakei, kad Palemono patarimai nieko neverti. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 09 spalio 2008 - 11:05
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 09, 10:04)
Jeigu tas, kuriam siunti 2007 ofiso dokumentą, savo kompe turi tik 2003 ofisą, tai ir neatidarys, jeigu neturi instaliavęs priedo. Seivindama dokumentą turi nurodyti, kad išsaugotų kaip 2003 ofiso dokumentą, tada ir anas galėsperskaityti.

Aaaa, tiesa, gali ir nesinaudoti mano patarimu, nes sakei, kad Palemono patarimai nieko neverti.  cool.gif

matyt jis neturi.. o kaip cia ta dalyka reik nurodyt ten kur : save as type? bet ten kazkokiu prirasyta visokiu 97-2003 template, 97- 2003 document ir pan.. tai cia vienas is ju? tas antras greiciausiai 4u.gif

nevisiskai taip pasakiau, tik kad tu burbejai del savo tu programu instaliuojamu, o ne del tavo nevertingu patarimu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 10 09, 11:26)
matyt jis neturi.. o kaip cia ta dalyka reik nurodyt ten kur : save as type? bet ten kazkokiu prirasyta visokiu 97-2003 template, 97- 2003 document ir pan.. tai cia vienas is ju? tas antras greiciausiai 4u.gif

Taip, nurodai save as 97- 2003 document, tada viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=camillyte,2008 10 09, 12:26]

Kad kiekviena kart nenustatinet, dokumente spaudi office mygtuka,tada - word parinktys - irasymas- ir eiluteje irasyti failus siu formatu nustatai word 97-2003 dokumentas. Dabar visada failai bus irasomi siuo formatu automatiskai, ir visi gales atsidaryti, nes 2007 ofisas dar toli grazu ne pas visus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 10 spalio 2008 - 19:17
Sveiki gal esate susidūrę su tokia problema naršyklė firefox niekur internete nerodo paveikslėlių,kame problema?kaip atitaisyti tą nesamonę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 10 10, 16:18)
Taip, nurodai save as 97- 2003 document, tada viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(kicius @ 2008 10 10, 18:16)
Kad kiekviena kart nenustatinet, dokumente spaudi office mygtuka,tada - word parinktys - irasymas- ir eiluteje irasyti failus siu formatu nustatai word 97-2003 dokumentas. Dabar visada failai bus irasomi siuo formatu automatiskai, ir visi gales atsidaryti, nes 2007 ofisas dar toli grazu ne pas visus smile.gif

aciu labai uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti