Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 7

Atsitiko tokia problema.Dingo ant darbalaukio ,,mano kompiuteris,,,nuotraukos,,,,mano dokumentai''.Jie kažkur yra bet tie aplankalai nesimato.Ir jei ką siunti ir nori išsaugoti ant darbalaukio,tai nesimato.Kur galėtų būti problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2008 10 12, 12:35)
Atsitiko tokia problema.Dingo ant darbalaukio ,,mano kompiuteris,,,nuotraukos,,,,mano dokumentai''.Jie kažkur yra bet tie aplankalai nesimato.Ir jei ką siunti ir nori išsaugoti ant darbalaukio,tai nesimato.Kur galėtų būti problema? g.gif

Jei tas darbalaukis visai tuščias, pabandyk paspaust ant jo dešinį, arrange icons by ir show desktop icons. Man padėjo smile.gif
Atsakyti
jis nėra tuščias,bet tapo neutralios tik tos 3 ikonos....,,mano dokumentai,mano kompiuteris bei nuotraukos
Atsakyti
gal galetumete rekomenduoti gera meistra kaune? ax.gif i az, aciu 4u.gif
Atsakyti
Protingieji kurmiai biggrin.gif, dabar man pasakykit, jei i tam tikrą saitą neįneinu (jau minėjau prieš keletą dienų) su jokiomis interneto naršyklėmis, bet šiaip ne taip pavyko įsibrauti per www.fadway.com rolleyes.gif , čia ką reiškia? Jau mano IP blokuojamas, ar ne būtinai g.gif?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 10 03, 08:41)
O iki to ką instaliavot ir kur landžiojot?

Man čia panašiausia į tai, kad priinstaliuota kokiio nors brudo į kompą ir tas dėl to bezda.procesų sąrašo skrynšotą parodykit.

Oi, prajuokino biggrin.gif Čia aš apie savo lėtai veikiantį kompą anksčiau klausiau, tai paaiškėjo to lėtumo priežastis, kuri buvo gan elementari, tik kai aš tokia neprinokus kompų reikaluose nemokėjau nustatyti priežasties. Pasirodo, kad kompas (gal C diskas or smth) pats persijungė į lėčiausią veikimo režimą, žodžiu, tereikėjo ten kažką sumaigyt ir viskas susitvarkė, ačiū Valkata.
Atsakyti
Sveiki, turiu problemėlę, būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif

Po kompo perinstaliavimo, nebeturiu programos filmams įrašyt. Yra NERO, bet ji neturi funkcijos, kad konvertuot į DVD formatą. Ar galima papildomai tą funkciją atsisiųst, ar tiesiog pas mane netinkama Nero versija?
Dar parsisiunčiau Super DVD Creator 9.5, bet neveikia registracijos kodas verysad.gif

Gal galit patart šiais klausimais ax.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau tiek, kad man gal reikia Nero Vision Express rolleyes.gif
Kaži ji suderinama su Nero 9 g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariukė @ 2008 10 13, 18:44)
Protingieji kurmiai  biggrin.gif, dabar man pasakykit, jei i tam tikrą saitą neįneinu (jau minėjau prieš keletą dienų) su jokiomis interneto naršyklėmis, bet šiaip ne taip pavyko įsibrauti per www.fadway.com  rolleyes.gif , čia ką reiškia? Jau mano IP blokuojamas, ar ne būtinai g.gif?

Laba, sakyciau kad cia yr DNS problema - arba jie neteisingai irasyti arba local keshas neatsinaujines ir kreipsiasi i serveri pagal sena adresa. Pabandyk Start -> Run -> irasyk "CMD" (be kabuciu ir OK) -> parasyk "ipconfig /flushdns" (be kabuciu) -> perkrauk kompiuteri smile.gif taipogi vertetu pasitikrinti tinklo nustatymus ir perkrauti tinklo marsrutizatoriu (jei toks yra) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andy79 @ 2008 10 16, 00:52)
Laba, sakyciau kad cia yr DNS problema - arba jie neteisingai irasyti arba local keshas neatsinaujines ir kreipsiasi i serveri pagal sena adresa. Pabandyk Start -> Run -> irasyk "CMD" (be kabuciu ir OK) -> parasyk "ipconfig /flushdns" (be kabuciu) -> perkrauk kompiuteri  smile.gif  taipogi vertetu pasitikrinti tinklo nustatymus ir perkrauti tinklo marsrutizatoriu (jei toks yra)  rolleyes.gif

DNS, local keshas, tinklo maršrutizatorius mastau.gif mastau.gif??? Nieko nesupranu blush2.gif, bet tai vistiek ačiū už patarimą aciuks.gif. Tikiuosi rasiu, kas man į žmonių kalbą išvers g.gif.
Atsakyti
Sveiki, gal galėsite padėti, iš savo kompiuterio nebegaliu pasitikrinti yahoo pašto sad.gif turiu 4 yahoo ir 1 iš jų atsidaro bet ten, berods, yahoo clasic o prie kitų prilogina ir pastringa sad.gif iš kitų kompų viskas liux ir galiu tikrintis tik anmų kompas užgrybavo... Kažin kur nagus prikišau kur nereikėjo? blush2.gif
Atsakyti
Pirkom komp žaidimą, norint jį suinstalint vietoj kalbos beveik visur klaustukai g.gif jei gerai suprantu neatitinka parametrai kompo ir žaidimo, tiesa? g.gif kaip padaryt kad sutiktų g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti