Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Reda Žiobakienė

mano asmeninė nuomonė apie šitą "gydytoją" gan kategoriška..... bet išklausykit.
atlėkiau Antakalnį į priimamajį visa plūstanti krauju, skausmuose ir pan. buvo Žiobakienės pamaina. nežinau, gal dar kavos nebuvo spėjus išgert, bet iš veido išraiškos supratau, kad nelaiku. žodžiu, tokia puiki gydytoja, nepamato kad aš persileidau, sako čia NORMALIOS mėnesinės (atleiskit, bet man gabalai krito vos tik paprašė nusirengt) blink.gif blink.gif blink.gif ir išrašo RECEPTĄ vitaminui C
tik vėliau, pakalbėjus su draugėm, kurios vaikščiojo pas ją privačiai, supratau, kad gydytoja norėjo pinigų ir jos švelnumas pacientei - litais išreiškiamas.
tai va tokia mano skaudi patirtis su šia gydytoja. vėliau, pamačiau ją parduotuvėj, tai apėjau didžiausiu spinduliu, kad viešoj vietoj neišsakyčiau, ką apie ją galvoju.
Atsakyti
QUOTE(Laura***** @ 2006 06 05, 11:36)
mano asmeninė nuomonė apie šitą "gydytoją" gan kategoriška..... bet išklausykit.
atlėkiau Antakalnį į  priimamajį visa plūstanti krauju, skausmuose ir pan. buvo Žiobakienės pamaina. nežinau, gal dar kavos nebuvo spėjus išgert, bet iš veido išraiškos supratau, kad nelaiku. žodžiu, tokia puiki gydytoja, nepamato kad aš persileidau, sako čia NORMALIOS mėnesinės (atleiskit, bet man gabalai krito vos tik paprašė nusirengt)  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ir išrašo RECEPTĄ vitaminui C
tik vėliau, pakalbėjus su draugėm, kurios vaikščiojo pas ją privačiai, supratau,  kad gydytoja norėjo pinigų ir jos švelnumas pacientei - litais išreiškiamas.
tai va tokia mano skaudi patirtis su šia gydytoja. vėliau, pamačiau ją parduotuvėj, tai apėjau didžiausiu spinduliu, kad viešoj vietoj neišsakyčiau, ką apie ją galvoju.

keliu savaiciu buvo nestumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2006 06 05, 12:09)
keliu savaiciu buvo nestumas? g.gif

8 savaitėlių
Atsakyti
QUOTE(Laura***** @ 2006 06 05, 12:21)
8 savaitėlių

kiek zinau- ji laikosi principo, kad iki 12 sav.negelbeja leliuko. Jei gamtos duota ir ivyksta persileidimas- ji nesikisa. Manau kiekvienas gydytojas turi savo metodus ir jais vadovaujasi. O del pinigu visiskai nesutinku schmoll.gif Ji ir be pinigu lygiai taip pat gerai atlieka savo darba kaip ir bet kuris normalus gydytojas 4u.gif
nelaikyk nuoskaudos-tiesiog taip turejo buti, gal su tuo leliuku tau po to butu buve dar rimtesniu problemu.geriau 8 sav nei kokiu 20 unsure.gif todel tie gydytojai iki 12 sav ignoruoja nestuma smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canet: 05 birželio 2006 - 11:44
Labukas, mamutės,
aš taip pat savo abi merginas gimdžiau pas šią gydytoją thumbup.gif o jei ir trečią kartą reikėtų tai be jokių abejonių tik pas ją gimdyčiau biggrin.gif
pirmąją gimdžiau 1995m. labai bijojau, nerimavau, bet Ji sugebėjo nuraminti ir be jokio streso ramiai pagimdžiau. wub.gif Po devynių metų laimingai sulaukėme ir antrosios dukrytės wub.gif
Tikslius gimdymo terminus nustatė tik ji, nors lankiausi ir savo poliklinikoj ax.gif

Atsakyti
Labai puikiai suprantu Lauros jausmus, man lygiai taip nutiko, tik buvo vaikutis nustojes vystytis nuo 6sav iki 12sav ir poliklinikos medikai sake, kad gausus kraujavimas, skausmas pilve yra normalu (!) nestumo metu blink.gif , o as netikejau tuo ir kaip tik nuvykau i Ziobakienes darboviete privaciai tirtis, tik deja ten buvo konstatuota (bent jau) ziauri tiesa, pagulde i RK ligonine valymui, o ten operacineje dar mane apreke, kad krentantys is ten gabalai kresuliu aptaske baltas operacines sienas verysad.gif
Nesigincysiu, gydytoja nesikrato tam tikro atlygio ar panasiai, bet kad darba ismano tai tikrai, cia bendrai paemus, skaudu , zinoma, kada klaidos pasitaiko medicinoje, taciau visi klystam kartais rolleyes.gif Man susidare ispudis, kad jos stiprioji puse visgi gimdymai su ar be komplikaciju, todel po visu baisybiu galiu tik nulenkt savo zila galva pries ja biggrin.gif 4u.gif
Jei kas paklaustu ar gimdyciau antra pas ja,zinoma, niekas neklausia biggrin.gif , tai pasakyciau, kad negimdysiu dar antro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , o jeigu taip nutiktu tai turbut taip, gimdyciau pas ja smile.gif Tik kazi ar jai ketera neatsistos mane pamacius..... hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vitaminas C mėnesinių metu gali būti skiriamas, bet gresiančio persileidimo atveju TIKRAI NE. Jeigu supainiojo, tada aišku. Nes vitC skatina, o gresiančio persileidimo atveju reikia slopinti gulimu režimu ir didelėm dozėm MgB6. Kad iki 12 savaitės nėštumo nesaugoja yra blogai, nes man mano gydytoja saugojo būtent nuo 8-tos savaitės iki pat 12-tos ir dabar turiu sveikutėlį angelėlį. Dažniausiai ir įvyksta persileidimai iki 12 sav., bet nereiškia, kad reikia sėdėti rankas sudėjus. Svarbu laiku pastebėti padidėjusį gimdos tonusą ir laiku imtis priemonių - režimo ir MgB6. Jeigu tai jau prasidėjęs persileidimas gal ir kiltų klaustukas didesnis, nes organizmas gali atmesti "brokuotą" nėštumą
Atsakyti
Aš viso nėštumo metu lankiausi ir gimdžiau pas gyd. Žiobakienę (Baltijos-Amerikos klinikoj) thumbup.gif Nesišviečia, bet jei visgi tektų dar kartą gimdyt, neabejočiau, kad vėl pas ją.
Tiesa, buvo vienas "nesklandumėlis" biggrin.gif - ji man 99 proc. išpranašavo ir per 2 echoskopijas patvirtino, kad bus mergaitė smile.gif, tai tokią staigmenėlę apturėjau. Sakė, kad ji taip antrą kartą per 10 metų apsiriko.
Atsakyti
Sveikos,

JAU! Pagimdziau dukryte 3.6 kg, 53 cm, sekmadieni grizom namo.
Gimdymas praejo gerai, nuo saremiu pradzios iki gimimo uztruko 9 valandos.
Ziobakiene savo darba daro super, tikra profesionale, toks jausmas buvo, kad gimdau su asmenine gimdymo trenere smile.gif, vis sake, ka daryti ir ko nedaryti, kokie raumenys turi dirbti ir taip toliau. Pasaugojo, kad nesuplysciau sunkiausiu momentu, visaip ten rupinosi, labai rami ir konkreti, jokiu emociju ar repliku, tik darbas.
Antra vaika gimdyciau pas ja, bet jeigu ji dirbs Antakalnio klinikose, tada teks ieskotis kito gydytojo, nes patyrus "malonia" prieziura po gimdymo man norejosi dali naujagimiu skyriaus moteriskiu

bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 06, 10:22)
Sveika Karmen 4u.gif . Aš tave prisimenu iš "Vestuvių" skyrelio. Kažkada planavome vestuves, paskui povestuvinę kelionę, o dabar turbūt abi  nestuke.gif . Na bet ne apie tai aš smile.gif . O tu žadi pas ją gimdyti Antakalnyje. Kaip Žiobakienės priežiūra?

Aš tave irgi pamenu drinks_cheers.gif flirt.gif
Aš dar nesu nestuke.gif bet jau galvoju apie tai bigsmile.gif Lankytis pas Žiobakienę pradėjau gal prieš metus anksčiau lankiausi Narmedoje pas Bičkauskienę - fantastinė gydytoja - labai miela, visada besišypsanti, viską maloniai paaiškindavo, bet deja paaiškėjo kad ten jie neatlieka nestuke.gif priežiūros, tai nusprendžiau tada vaikščioti pas Žiobakienę nes man kažkaip visada atrodo kad gydytojos kurios prižiūri nestuke.gif ir priiminėja gimdymus yra kompetentingesnės visais klausimais ne tik nėštumo cool.gif
Mano draugė gimdė prieš 1,5 savaitės, tai nesuprantu kodėl bet Žiobakienė ėmė ir paliko ją ant ledo dieną prieš gimdymą nors lankėsi pas ją visą nėštumą unsure.gif Deja ir gimdymo datą paskaičiavo klaidingai - per anksti beveik 2 savaitėm blink.gif tai tas 2 savaites po termino ten buvo geroka nervatriobkė. Nu žodžiu pagimdė jinai sėkmingai pati natūraliai po tų dviejų savaičių ir visai nepernešiotą o galvojo ir skatinti ir cezarį ir visokių ten variantų daryt nu žodžiu kažkokia nesąmonė gavosi - per tą jos žioplumą jeigu taip galima pavadint tik be reikalingo streso ir nervų buvo doh.gif
Man Žiobakienė patiko iki šiol ir šiaip man rodos šitoj temoj nėra blogų atsiliepimų apie ją ir šiaip jinai laikoma viena geresnių gydytojų. Bet va po draugės karčios patirties pradedu abejot ar man čia lankytis toliau pas ją ar ieškotis kitos huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 06 gruodžio 2006 - 13:06
QUOTE(Karmen @ 2006 12 06, 13:05)
Mano draugė gimdė prieš 1,5 savaitės, tai nesuprantu kodėl bet Žiobakienė ėmė ir paliko ją ant ledo dieną prieš gimdymą nors lankėsi pas ją visą nėštumą  unsure.gif  Deja ir gimdymo datą paskaičiavo klaidingai - per anksti beveik 2 savaitėm  blink.gif  tai tas 2 savaites po termino ten buvo geroka nervatriobkė. Nu žodžiu pagimdė jinai sėkmingai pati natūraliai po tų dviejų savaičių ir visai nepernešiotą o galvojo ir skatinti ir cezarį ir visokių ten variantų daryt nu žodžiu kažkokia nesąmonė gavosi - per tą jos žioplumą jeigu taip galima pavadint tik be reikalingo streso ir nervų buvo doh.gif
Man Žiobakienė patiko iki šiol ir šiaip man rodos šitoj temoj nėra blogų atsiliepimų apie ją ir šiaip jinai laikoma viena geresnių gydytojų. Bet va po draugės karčios patirties pradedu abejot ar man čia lankytis toliau pas ją ar ieškotis kitos  huh.gif

Aš pas ją lankausi Tilto g. Šiaip galima sakyt nėštumo priežiūra buvau patenkinta, ir dabar jeigu iškyla problemos ar profilaktiškai pas ją lankausi ir pasitikiu. O kaip tavo draugę paliko "ant ledo", ji susitarė kad priims gimdymą, o paskui Žiobakienė neatvyko pas ją? Gal koks ekstra atvejis buvo, kokia skubi operacija?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 07, 15:47)
Karmen, greičiau junkis prie mūsų  nestuke.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Vasara @ 2006 12 07, 16:10)
O kaip tavo draugę paliko "ant ledo", ji susitarė kad priims gimdymą, o paskui Žiobakienė neatvyko pas ją? Gal koks ekstra atvejis buvo, kokia skubi operacija?

Nu žodžiu sakė buvo taip kad atėjo jinai apžiūrai jau ten kažkurią dieną po to nustatyto termino ir kadangi atseit nieko nevyko tai jinai pasakė kad rytoj draugė susikrautų tašę ir išsimiegojus atvažiuotų į Antakalnį - ją paguldys ir ruoš Cezariui.
Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. O apie tą gydytoją internete vien beveik blogi atsiliepimai. Nu tai įsivaizduojat situaciją moters - gimdymas laiku neprasideda, gydytoja pas kurią lankaisi visus 9 mėn. ir pas kurią galvoji gimdysi paskutinę dieną parašo kad išvyko (nejau jinai nežinojo iš vakaro apie tą komandiruotę g.gif suprantama kad gali gyvenime įvykti kažkas neplanuoto ir nenumatyto bet juk apie tokius dalykus sužinai ne paskutinę dieną g.gif ) ir dar plius rekomenduoja kažką apie ką nei vieno gero atsiliepimo nerandi doh.gif
Man tai nepanašu į ekstra atvejį ar kažką skubaus cool.gif
Nu žodžiu, nei smerkiu nei teisinu - dabar galvoju ką man daryti ar lankytis pas ją ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 08 gruodžio 2006 - 12:07