QUOTE(Atėnė @ 2006 12 06, 10:22)
Sveika Karmen

. Aš tave prisimenu iš "Vestuvių" skyrelio. Kažkada planavome vestuves, paskui povestuvinę kelionę, o dabar turbūt abi

. Na bet ne apie tai aš

. O tu žadi pas ją gimdyti Antakalnyje. Kaip Žiobakienės priežiūra?
siaip nors gimdziau ne pas ZIobakiene, bet ji ta nakti budejo ir buvo atlekus i mano sunku gimdyma padeti. pasirode profesionali ir maloni gydytoja. mums labai sunkiai ten sekes, o ant galo dar koja meslungis pradejo traukti, tai Ziobakiene ir koja masazavo ir reguliavo visa personala, nes mano gydytoja buvo pasimetus juodai

. zodziu, jei tinka ir patinka tai gimdyk pas ja ir nesuk sau galvos cia del visokiu blogu komentaru.
QUOTE(Karmen @ 2006 12 08, 12:59)
Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. O apie tą gydytoją internete vien beveik blogi atsiliepimai. Nu tai įsivaizduojat situaciją moters - gimdymas laiku neprasideda,
mielosios, gi buna gyvenime ivairiu situaciju. o kad vazineja i komandiruotes, tai gerai, plecia akirati. visi esam zmones. jiems gimdymas yprastas darbas (kad ir kaip noretumem kad butu kitaip) ir jei jie negali, nenori ar pan. tai grazu is ju puses kad parekomenduoja savo kolegas ir t.t.
as po savo gimdymo is vis galvoju kad kita syki ko gero nesitarsiu (nebnt istatymai ir tvarka pasikeis gimdymo namuose), nes savo gydytoja maciau iki gimdymo kelis kartus, pasitikejimo ji man didelio nekele, o kas dejosi finale, tai man buvo nusispjauti kad priiminejo ir kas prie koju stovejo (puse skyriaus kaip minejau buvo), o kad po to i palata ateidavo paziuret ir patarimu duoti ,tai as nenorejau nei jos nei akuseres jokios matyt..
bet kokiu atveju linkiu kiekvienai lengvo, naturalaus gimdymo: tada ir prisiminimai bus grazus, ir depresijos nepuls ir gydytojas bus geras ir t.t.