Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Reda Žiobakienė

QUOTE(Karmen @ 2006 12 08, 11:59)
Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją.

Analogiškoje situacijoje atsidūrė pernai gimdžiusi mano buvusi kolegė doh.gif Kažkaip keistai pasirodė, kai iš vakaro lia lia lia, rytoj rytoj, o rytoj staiga nei iš šio, nei iš to komandiruotę susigalvojo blink.gif Perpyko tada ant jos kaip reikiant, nes, kaip supratau iš 'skurdoko' pasakojimo, viskas vyko ne visai sklandžiai.
O mano gerą pažįstamą prieš pora metų gimdymo dieną ji aplankė palatoje ir išvažiavo sau, palikusi netgi ne gydytojos, o kažkokios seselės!!!!!!!!!!!! priežiūrai blink.gif Visa laimė, kad gimdymas vyko gana tvarkingai, bet po viso to ji pas Žiobakienę nebesilanko.

Tiesa, dar prieš pora metų išsikalbėjom su viena grupioke, kad ši gydytoja apie pusę metų nesugebėjo nustatyti, kas per 'bjaurastis' ją kamuoja. Pana sukišo krūvą pinigų nesibaigiantiems tyrimams ir netinkamiems vaistams ir kaskart praėjus savaitei po jų vartojimo, toliau 'sėkmingai' sirgdavo doh.gif

Aš kurį laiką lankiausi pas ją profilaktiškai ir, sakyčiau, visai nieko pasirodė, bet po šių faktų negaliu savęs perlaužti toliau pas ją lankytis schmoll.gif Nors pažįstu moterų, kurios pas ją eina jau keletą metų ir yra labai patenkintos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 12 06, 10:22)
Sveika Karmen 4u.gif . Aš tave prisimenu iš "Vestuvių" skyrelio. Kažkada planavome vestuves, paskui povestuvinę kelionę, o dabar turbūt abi  nestuke.gif . Na bet ne apie tai aš smile.gif . O tu žadi pas ją gimdyti Antakalnyje. Kaip Žiobakienės priežiūra?

siaip nors gimdziau ne pas ZIobakiene, bet ji ta nakti budejo ir buvo atlekus i mano sunku gimdyma padeti. pasirode profesionali ir maloni gydytoja. mums labai sunkiai ten sekes, o ant galo dar koja meslungis pradejo traukti, tai Ziobakiene ir koja masazavo ir reguliavo visa personala, nes mano gydytoja buvo pasimetus juodai doh.gif . zodziu, jei tinka ir patinka tai gimdyk pas ja ir nesuk sau galvos cia del visokiu blogu komentaru. 4u.gif

QUOTE(Karmen @ 2006 12 08, 12:59)
mirksiukas.gif
Kitą dieną jinai atsikelia ir besiruošdama į ligoninę gauna iš jos žinutę kad manęs nebus aš išvykau į komandiruotę ar stažuotę - nepamenu tiksliai - rekomenduoju tau kitą ten kažkokią gydytoją. O apie tą gydytoją internete vien beveik blogi atsiliepimai. Nu tai įsivaizduojat situaciją moters - gimdymas laiku neprasideda,

mielosios, gi buna gyvenime ivairiu situaciju. o kad vazineja i komandiruotes, tai gerai, plecia akirati. visi esam zmones. jiems gimdymas yprastas darbas (kad ir kaip noretumem kad butu kitaip) ir jei jie negali, nenori ar pan. tai grazu is ju puses kad parekomenduoja savo kolegas ir t.t.
as po savo gimdymo is vis galvoju kad kita syki ko gero nesitarsiu (nebnt istatymai ir tvarka pasikeis gimdymo namuose), nes savo gydytoja maciau iki gimdymo kelis kartus, pasitikejimo ji man didelio nekele, o kas dejosi finale, tai man buvo nusispjauti kad priiminejo ir kas prie koju stovejo (puse skyriaus kaip minejau buvo), o kad po to i palata ateidavo paziuret ir patarimu duoti ,tai as nenorejau nei jos nei akuseres jokios matyt..

bet kokiu atveju linkiu kiekvienai lengvo, naturalaus gimdymo: tada ir prisiminimai bus grazus, ir depresijos nepuls ir gydytojas bus geras ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Atėne, manau pas kiekvieną gydytoją jo darbo biografijoje rasi ir gero ir blogo. Šiuo atveju pritariu 2siai. Visko būna, kaip ir visiems. Iš savo pusės galiu pasakyt, kad irgi tariausi gimdyt, gimdymo dieną po apžiūros sutarėm kad atvažiuoju su daiktais, o kai atvažiavau - ją staigiai iškvietė į ekstrą operaciją. Nieko nepadarysi, visko gyvenime negali numatyt. Bet gydytoja viską sutvarkė puikiai - vietoj savęs iškvietė savo vyrą, paskui pati po tos ekstra operacijos, dar ir prie manęs budėjo. Taigi mano atsiliepimai apie ją geri. Gali su ja pasikalbėt, kas tave neramina, paklaust, jeigu ji negalės, kokį gydytoją rekomenduoja ir pan.
Atsakyti
Na Tilto g. lyginant su BAK tai tikrai pigu. Kai prieš 1-1,5 m. vaikščiojau į Tilto g. man atrodo ir lyginant su kitom panašiom įstaigom nebuvo brangu - pvz. echoskopas 30 Lt, konsultacija irgi berods 30 Lt. Lyg jau rašiau šioje temoje. Gal dabar pabrangę kažkiek, bet tikrai kainuos ne tiek kiek BAK.
Manyčiau lankytis nėštumo metu galima ir Tilto g., o gimdyt jeigu nori komfortiškai ir finansai leidžia - tada jau į BAK.
Atsakyti
O kaip jums Žiobakienė kaip gyd? Mat aš pas ją lankausi, bet nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Nei kalba daug, nei ką paaiškina pati, jei neklausiu, nei paklausia kaip jaučiuosi unsure.gif . Kažkaip keista. O taip tikėjausi, kad čia dakterė iš didžiosios raidės. Na, gal per gimdymą ji visą savo stebuklą parodys.............
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 02 22, 17:17)
O kaip jums Žiobakienė kaip gyd? Mat aš pas ją lankausi, bet nepasakyčiau, kad kažkoks stebuklas. Nei kalba daug, nei ką paaiškina pati, jei neklausiu, nei paklausia kaip jaučiuosi unsure.gif . Kažkaip keista. O taip tikėjausi, kad čia dakterė iš didžiosios raidės. Na, gal per gimdymą ji visą savo stebuklą parodys.............

Man teko gimdyti pas šią gydytoją ir man ji visai patiko smile.gif Taip, tiesa, kad ji familiarumu nepasižymi, bet savo drbą žino ir man tai yra svarbiausia. Bent man nepatinka gydytojai kuri daug pliurpia ir savo kalbom užliūliuoja, bet jau čia kam ko reikia. mano gimdymas buvo komplikuotas, tačiau ji visą laiką išliko blaiviai mąstanti ir nepanikavo. Ačiū jai už tai 4u.gif
Atsakyti
man asmeniškai R.Žiobakienė superinė gydytoja thumbup.gif savo darbą tikrai išmananti moteriškė biggrin.gif . Pas ją lankiausi kai laukiausi, ir gimdymą priėmė, ir po gimdymo kasdien ateidavo pasižiūrėt kaip laikomės. Ir ateitį lankysiuos tik pas ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 02 23, 17:36)
man asmeniškai R.Žiobakienė superinė gydytoja  thumbup.gif savo darbą tikrai išmananti moteriškė  biggrin.gif . Pas ją lankiausi kai laukiausi, ir gimdymą priėmė, ir po gimdymo kasdien ateidavo pasižiūrėt kaip laikomės. Ir ateitį lankysiuos tik pas ją smile.gif

Aš dėl jos profesionalumo nesiskundžiu, iš kur aš žinau. Nenusimanau, darau taip, kaip pasako ir tiek. Tik įdomu kuo ji superinė unsure.gif ? Gal ji su tavimi elgiasi kitaip, gal skiria daug dėmesio, klausinėja visko, domisi? Na, konkretumo šiokio tokio norėtųsi ir tiek 4u.gif
Atsakyti
na kai aš beveik visada su savo vyru vaikščiojau, tai jinai, išsamiai viską papasakodavo, aišku dar į mūsų klausimus atsakydavo. Bet be reikalo nepliurpdavo trumpai ir aiškiai viską paaiškindavo - kas man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Tai per kiek vietų ji dabar dirba-BAK, AK ir privačiam Tilto gt.? g.gif
Gydytoja ji gera, kalba nedaug, bet, manyčiau, jei kas rūpi labai, paklausi jos tiesiai, kur reikia, ji papasakoja ir plačiau biggrin.gif Patiko ji man kad nepanikuoja, čia tikra tiesa drinks_cheers.gif .
Dėl gimdymų priėmimo- na atsiskaitoma, aišku, tada, kada tik patogiau, man priimtiniau buvo po visko 4u.gif Diedas atsiskaitė, nelakstysiu gi aš leisgyvė biggrin.gif Suma gal priklauso nuo sąžinės ir atliktų darbų kokybės, būna gi, kad gyd pasisako patys, kas kiek kur kodėl biggrin.gif
Atsakyti
Na, as irgi gimdziau pas Ziobakiene, bet turbut nepapildysiu geru atsiliepimu kraiteles. Pries tardamasi su ja irgi prisiskaiciau cia geru nuomoniu, kurios mane drasino tartis, taciau manas atvejis nebuvo labai sekmingas. Mano gimdymas kazkoks nesusipratimas. Iki siol nesuprantu, kas ten vyko, kaip ir kodel. Mediciniskais terminais buvo parasyta "gimdymo veiklos nepakankamumas", TA akimirka nebejauciau saremiu ir nesupratau, kada, kaip ir ka man daryti. Deje, daktare man nelabai padejo. Toks vaizdas, kad ir ji buvo pasimetusi ir nezinojo, kaip elgtis. Tik vis girdejau karts nuo karto jos ramu panikavima del vaikelio tonu... Galu gale ji paskambino savo vyrui ir lemiamas zodis, kad reikia imtis vaakumo, buvo jo. T. y. jis atbego, ivertino situacija ir pasake sprendima. Va taip gime mano vaikelis. Dziaugiuosi, kad vis delto ji turiu. Tik po sito absoliutaus nesusipratimo gimdymo metu labai bijosiu gimdyti antra karta. Bijosiu, kad nepasikartotu... Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra smile.gif Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau" smile.gif Kuo nuosirdiziausiai linkiu visoms SEKMINGU gimdymu, nes po to vaakumo sukelto soko ir vaikelis nukentejo - verksmingas, irzlus, nemiegantis, su padidejusiu raumenu tonusu. Gal tik dabar, ketvirtam menesy, situacija pagerejo, po masaziuku seanso atsipalaidavo.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 05 09, 12:20)
Taigi vis delto rekomenduociau jos vyra smile.gif Siaip man irgi labiau ji rekomendavo, bet cia man kuklumas pakiso koja, o finale juk vis tiek "pasirodziau" smile.gif

Sveikatytes tavo maziukui wub.gif
O man irgi rekomenduoja jos vyra, bet irgi kuklumas ima virsu blush2.gif Nors man ne gimdymui, o siaip problemom del nepastojimo, bet vis vien...gal gimdymui ir vyras butu gerai, o kai strioko nera, tai man paprasciausia geda. Kaip iveikti geda ginams? blush2.gif
Atsakyti