Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Reda Žiobakienė

QUOTE(saule.com @ 2008 01 18, 13:41)
Sveikutes!
Apie gydytoja Ziobakiene galiu pasakyti tik tiek, kad ji yra nestabilios psichikos zmogus.

atrodo ne apie tą patį žmogų kalbam schmoll.gif čia gal ne tik ji nuotaikos neturėjo ax.gif turbūt prisijungėt tik tam kad parašyt čia...

ji priėmė abu mano vaikus ir viskas vyko kuo puikiausiai, o kiek dar kartų pagelbėjo skambinant telefonu thumbup.gif vaikučiai pametinukai, tai atrodo lankiausi pas ją ištisus beveik 3 metus per nestuke.gif o ir iki tol dar daug metų ir absoliučiai jokių problemų neturėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 22 vasario 2008 - 16:02
Sveikos, smile.gif

As pas sia gydytoja lankiausi tik viena karta, bet jau apsisprendziau pas ja eiti visa nestuma, nes man ji patiko. Pirmoji konsultacija buvo ganetinai issami, nzn kaip bus toliau, tikiuosi, kad prisidesiu prie daugumos t.y. geru atsiliepimu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.com @ 2008 01 18, 14:41)
Sveikutes!
Apie gydytoja Ziobakiene galiu pasakyti tik tiek, kad ji yra nestabilios psichikos zmogus.Aciu Dievui, kad neteko su ja susidurti ja kaip su gydytoja! Siuo metu laukiuosi ir  darbiniais reikalais bendravau su ja. Nekomentuosiu visos situacijos, bet noriu kad zinotumet, jog tikra profesionale niekada nesielgtu su nescia moterimi taip. Net ir ne gydytoja taip nesielgtu, nes to neleidzia paprasciausias zmogiskumas. Bet zmogui, kuris viska vertina pinigais, greiciausiai, viskas siam pasaulyje yra normalu. As tik galiu isivaizduoti ja priimant gimdyma Jusu kudikiui, kai jai yra bloga nuotaika ar kazkas jai ta diena nepatiko. Tikrai niekam to nelinkeciau!!!!

na tiesiog gal nepasiseke kiek zmoniu pas ja lankosi nei kart negirdejau nieko pansaus.
Atsakyti
gal zinote, ar si gydytoja vis dar dirba Tilto g.?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 04 16, 16:17)
gal zinote, ar si gydytoja vis dar dirba Tilto g.?

dirba! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz info smile.gif o jie ten gal jau pasikeite ehoskopa? nes pries pora metu tai toks pavarges buvo blush2.gif net nesupranti, ka ten per ji rodo
Atsakyti
Gal kas zinote ar si gydytoja dar dirba Antakalnio klinikose?
Atsakyti
dirba ir baltijos klinikoj!!!

o tilto gatvei eho nepasikeite nors kai as buvau paskutini karta!
Atsakyti
As siaip jos vyro paciente Baltijos klinikoj, bet teko, kad skubiai mane apziuretu 37 nestumo savaite, tai galiu pasakyti, kad si gydytoja be galo atidi, jau taaaip detaliai viska apziurejo ir istyre, kad daugiau neimanoma. PAnasu, kad ji labai dalykiska ir nera is tu, kur sentimentalios gydytojos buna, bet man labai labai patiko, tikrai profesionaliai dirba...BEt kaip supratau, nera is dideliu naturalisciu, priesingai, negu dakt. Ziobakas...
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 04 17, 15:15)
Aciu uz info smile.gif o jie ten gal jau pasikeite ehoskopa? nes pries pora metu tai toks pavarges buvo  blush2.gif net nesupranti, ka ten per ji rodo

Tas pats smile.gif Galėtų pasikeist. Įkainiai tai nemaži.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 05 06, 13:04)
Tas pats smile.gif Galėtų pasikeist. Įkainiai tai nemaži.

Na, ikainiai tai blink.gif kazkaip sunku buvo patiketi, kai pasake suma uz tyrimu paketa ir konsultacija. pries kelis metus tai kainavo max 120-150 lt, o dabar vos ne dvigubai.
pries keleta metu BAK'e tokie ikainniai buvo.
Atsakyti
As pas ja lankiausi tik 1 karta, o bendravau su ja labai daug ir tikrai netinkamu laiku blush2.gif telefonu, nes gyvenu ne LT. Labai nuostabus zmogus....viska labai aiskiai ir paprastai isaiskina. 4u.gif jai. Ir tikriausiai rinksiuos ja nestuke.gif prieziurai.
Atsakyti