Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

QUOTE(Asta3 @ 2008 08 21, 14:05)
O mano nevalgutis tik kelis šaukštus pats valgo, o po to "ačiū, nenoriu". Jei pati nemaitinčiau ir nekalbinčiau, tai taip ir liktų nevalgęs.  doh.gif

Pas mus taip pat..bet mes i rankas duodas arba sauksta arba sakute ir kol jis krapstosi as sumaitnu is kitos sakutes..bet TV reklama arba teletabiai butini kitaip valgiui ne schmoll.gif
Atsakyti
Mano mažoji valgo be jokių žaislų, televizorių ir kitokių pagalbininkų, jei valgyti nenori, neverčiu, palaukiu pusvalandį ar valandą ir vėliau vėl pabandau (kartais tepavalgo dukart į dieną rolleyes.gif ). Jei vaikutis pripranta prie per didelio dėmesio, tai tada jau niekada nebūna ramybės, o mano tikslas buvo toks, kad su šaukšteliu iš paskos nereikėtų lakstyti, tai visada valgo tik savo kėdutėje be jokių "cackų pacackų". Nuo pirmos dienos taip priprato, tai dabar ir nereikia, pavalgo per kelias minutes, nors nepasakyčiau, kad yra valgi, nesiūlant maisto iš viso nereikėtų. Kartais sunku „įkišti“ pirmus šaukštelius, bet paskui visai nieko. Kartais tik kelis šaukštelius tesuvalgo, bet aš nepergyvenu, nekišu per prievartą, geriau pasiūlau vėliau. smile.gif

Visoms rekomenduoju pasiskaityti šitą straipsniuką, mes juo vadovaudamiesi neturėjome jokių problemų su maistu.
Ypač paskaitykite p. 5, ir p.20 mirksiukas.gif

http://www.healthpro.../Lithuanian.pdf
Atsakyti
[Na mes irgi vagom ypatingai. Valgom tik savo keduteje, bet per 1 maitinima paskaitom zurnalu, knyguciu, turim tokia deze, kur pripilta ivairiausiu smulkmenu - sagu, segtuku ir kt. nesamoniu. Na vienu zodziu - jeigu nesudominsi kuo - net neisizios...Mama pasakojo, kad ir as , kai maza buvau kitaip nevalgydavau. mama padedavo tetes irankiu deze su visokiais varsciukais - tada ziodavausi, nespek kisti....
Atsakyti
QUOTE(linamask @ 2008 08 21, 15:33)
na mes nesame nevalgiukai, bet labai jau judrus, tai dazniausiai puse porcijos suvalgome maitinimo keduteje zaisdami su saukstu ar sakute bei kalbinami ir+dar maldamiesi i visas puses, o likusia dali baigiam sededami ant keliu, ant zemes, ant puodo ar vaikstinedami  biggrin.gif
sekmes ir kantrybes  4u.gif

va pas mus lygiai tas pats ,gyvas sidabras nenusedi vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Mano sidabrui vietoj sunku nustygti, kad su saukstu is paskos nebegiot,tai uztenka idomaus daikto ir valgo gerai,nes jei nepamaitinciau nezinau kiek svertu,ne trupucio nepriauga,o tik numeta doh.gif ,jau bijom eit svertis,nors gydytoja sako judrus vaikiux, ko jus norit? biggrin.gif
Atsakyti
ir aš galvojau - jokių linksminimų valgant, bet kai hemoglobinas 103, tai ir ant galvos atsistosi, kad valgytų. tai dabar labai mėgstam žurnalus skaityti ir visokius naujus dalykus apžiūrinėti. vakar tai iš viso nustebino - buvo pas senelius, valgė, paskui tik strykt nuo mano mamos kelių (ten kėdutės nėra), tada pribėgo prie mano tėčio ir rodo, kad ją ant rankų nešiotum po butą, o tada jau žiojasi smile.gif
Atsakyti
Maniske tai nevalgi, nebent isalkusi buna- tada ir pati pasipraso, o siaip tai negali nusedeti vietoje, tai jau kedutej isvis nenori valgyt. Anksciau noriai ziodavosi tik su telefonu rankose, kai muzikytes skamba, o dabar jau ir tai nepadeda... doh.gif Zodziu, maitinimas kartais- pusiau kosmaras, nors pastebejau, dar visokiu niuansu: pries pagrindinius valgius turi siek tiek pabut neuzkandziavusi, ypac kokiais saldesniais uzkanziais; per daug neprigerti visokiu skysciu; svarbu ir valgymo reguliarumas; dar labai apetita skatina ilgesnis pabuvimas gryname ore, na aisku itaka daro ir skanus maisto pagaminimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 19, 14:34)
Mano mergiote pastaruoju metu mane pribloske - jei pradedu ja maitinti tai BUTINAI turiu kazka duoti.  geriausia - mano telefonas arba pinigine. tada arba maigome mygtukus, arba zaidziame su kreditinem korteles.
is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo  wub.gif
aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar  pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ? cool.gif

SVEIKI,MANO LYGIAI TAIP PAT,BET MAN SVARBIAUSIA ,KAD JI VISKA SUVALGO,SEDEDAMA UZ VIRTUVES STALO ANT KEDES NIEKUR NEBEGDAMA,NEREIKIA MAN BEGIUOTI IS PASKOS,BET SAVO DAIKTUS SAUGAU IR ZIURIU KAD CENTU IR BURNYTE NEIMTU IR T.T MANO SESEI TAS PATS BUVO,TAIP KAZKAIP PASKUI PATI ATPRATO,KAZKUR IKI2,5 3METU TAIP JAI BUVO,O PASKUI JAU PATI GERAI ISMOKIUS VALGYTI PAMIRSO MUSU PINIGINE IR T.T TAI VA IR AS JAU PRADEJAU MOKINT SAVARANKISKAI VALGYTI ZIURIU IR TOS PINIGINES JAU IR NE VISA MAITINIMA REIKIA lotuliukas.gif mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
mano zuikiui butinai reikalinga kulturine programa,kitaip jis lipa is kedutes net noredamas valgyti.geriausiai tinka ivairus smulkus daikciukai-sagos,centai,kruopos,ko jis siaip negautu.geriausiai valgo kai man uz nugaros maivosi sese
Atsakyti
Valgom keduteje su telefonu arba kokiu nors kitu idomiu daiktu rankose ir butinai priesais ijungtu TV. Jei be "hipnozes" sitos - maximum 5 saukstus iveikia ir viskas...
Atsakyti
Mano mazoji valgo nedaug schmoll.gif Bet va turedama rankoj koki zaisliuka uzsiziopso ir kartais net daugiau suvalgo smile.gif Tai mum zaisliukai kaip ir nemaiso bigsmile.gif
Atsakyti
Būtinai turiu ką nors duoti į rankytę - ar žaisliuką, ar šakutę, ar šaukštą - dabar jau pati bando valgyti smile.gif Ir vyresnioji tokia pati buvo - nors ir kaip išalkusi, nei kąsnelio neįsiūlydavau be žaislų lotuliukas.gif
Atsakyti