Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

O mano nevalgutis tik kelis šaukštus pats valgo, o po to "ačiū, nenoriu". Jei pati nemaitinčiau ir nekalbinčiau, tai taip ir liktų nevalgęs. doh.gif

Atsakyti
na mes nesame nevalgiukai, bet labai jau judrus, tai dazniausiai puse porcijos suvalgome maitinimo keduteje zaisdami su saukstu ar sakute bei kalbinami ir+dar maldamiesi i visas puses, o likusia dali baigiam sededami ant keliu, ant zemes, ant puodo ar vaikstinedami biggrin.gif
sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
as vakar saviske balkone maitinau smile.gif
tai taaaaaip valge kad net ausys klapsejo lotuliukas.gif
pasakiau kad pauksteliai atskris ir atims niam niam lotuliukas.gif
tai lapatojo - miela ziur wub.gif et buvo
Atsakyti
pamenu ir mano katinuj, pries antra gimntadieny buvo "uzplauke" doh.gif , tai budavo pas save y kedute pasisodina svao mylimiausia mesky, ir budavo as jam sauksta, o kita sauksta ji meskinuj, ir taip valgydavom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mums tai valgan nereikia zaisliuku tik dabar merginai uzzejo turbut toks laikotarpis kad labai mazai valgo o sunui tai apetitas didelis valgo ir valgo norskai buvo silta tai mazai tevalge
Atsakyti
Musu mazius ivairiai: tai masinyte pasigriebia, tai knygute pavarto, tai TV ziurint. O kai pats skanauja, tuomet jau tik stalo irankiai.
Atsakyti
Mums 1,4 men. labai nevalgiukes esam. Taciau dabar isgirdusi zodi valgyti eina i balkona arba ant palanges bando lipti doh.gif , taip ir kankinames
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 19, 14:34)
Mano mergiote pastaruoju metu mane pribloske - jei pradedu ja maitinti tai BUTINAI turiu kazka duoti.  geriausia - mano telefonas arba pinigine. tada arba maigome mygtukus, arba zaidziame su kreditinem korteles.
is vienos puses man tikrai baisu kad gali sugadinti daiktus, bet is kitos - vaikas viska suvalgo  wub.gif
aisku, as netraktuoju tokio jos elgesio kaip kazkokia beda, paprasciausiai idomu ar  pas jus panasi situacija ir kaip kovojate ? cool.gif

Maniskiai lygiai taippat,valgo tik su zaislais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 08 24, 12:58)
Maniskiai lygiai taippat,valgo tik su zaislais rolleyes.gif

Mes ir labai vargstam su valgiu doh.gif butinai turi tureti ka nors rankoje,jazau,jazau,kaip sunku,bet tikiuosiu isaugsim 4u.gif
Atsakyti
na ir mum sudetinga su valgymu.rankoj butinai reik koki idomesni,nematyta daikciuka laikyt.valgom dazniausiai sededami an palanges doh.gif
Atsakyti
Mane maitinimas kartais i nevilti varo.. kazkada prisiskaiciau straipsniu, tipo, vaikui reikia su viskuo susipazinti, issiaiskinti, tai leidau sukisti rankas i kose ir terlint ant stalo.. dabar nuo to niekaip atpratint nebegaliu doh.gif Mazoji ir taip ne daug valgo, o jei dar kas nepatinka, tai uzsioziuoja ir maisto nebeisiulysi.. vaiksto, zirzia, jauciasi, kad alkana, o nevalgo nors tu ka... o kai gali saukstu kose ant stalo terliot arba i puodeli det, tai dar siek tiek ir suvalgo. uztat vaizdas po valgymo buna baisokas, visur pritaskyta koses ir butinai persirengti reikia..Musu tetis pradeda piktintis tokia valgymo kultura ir aiskina man, kad vaiko nieko nemokau.. o as vis dar teisinuosi, kad vaikas mazas, isaugs..
Atsakyti
pas mus su valgymu tokia problema kad as ir su saukstu ispaskos begioju blush2.gif kad tik valgytu essen.gif nes jau taip prastai vago doh.gif kartais buna tokiu dienu jog tik su jogurtu visa diena pragyvenam verysad.gif tai as dazniausiai sodinu valgyt ir duodu koki daikta kurio jai neva negalima kol apziuri tai ir pavalgo kazkiek unsure.gif
Atsakyti