Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(levrete @ 2008 11 05, 16:40)
Nusipirkau siandien Nivea Diamond gloss prurskala kazkoki plaukams, ziuresiu, kaip cia bus, ar jau taip "deimantiskai" man plaukus pablizgins rolleyes.gif

Su tokiom priemonėm gali pasiekti tik laikiną blizgėjimo efektą, aš tai stengiuosi rūpintis plaukais taip kad jie natūraliai blizgėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 05, 18:18)
Su tokiom priemonėm gali pasiekti tik laikiną blizgėjimo efektą, aš tai stengiuosi rūpintis plaukais taip kad jie natūraliai blizgėtų  blush2.gif

..ir tam man vieninteles priemones - makadamiju aliejus ir "zolotoj solk" kauke "intensivnaja" - visa kita man schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 05, 10:51)
Dar labai blizgėjimo pridėjo Milk shake plaukų dažai  wub.gif

pati dazaisi ar kirpykloje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 06, 15:58)
pati dazaisi ar kirpykloje? bigsmile.gif

sesė nudažo ax.gif jei keliais tonais dažyčiau, eičiau o kirpyklą, o kai viena spalva, tai :irnesakyk
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 06, 17:03)
sesė nudažo  ax.gif  jei keliais tonais dažyčiau, eičiau o kirpyklą, o kai viena spalva, tai :irnesakyk

na man blizga tik iki pirmo plovimo ,bet seip dazai fainuoliai ,neblogai laiko o ir be amoniako thumbup.gif
Atsakyti
Aš atradau neseniai Naturalmente gleizą formavimui- plaukai nuo jo kaip šilkiniai ir blizga gražiai. O kai derinau su Noah šampūnauis, tai kaip reklama vaikščiojanti buvau tongue.gif tongue.gif Dabar pasibaigė, tai skaičiuoju ar vėl pirkt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 08, 21:15)
Aš atradau neseniai Naturalmente gleizą formavimui- plaukai nuo jo kaip šilkiniai ir blizga gražiai. O kai derinau su Noah šampūnauis, tai kaip reklama vaikščiojanti buvau  tongue.gif  tongue.gif  Dabar pasibaigė, tai skaičiuoju ar vėl pirkt....  g.gif

Kas čia per šampūnas? Gal galima šiek tiek plačiau apie jį ax.gif
Atsakyti
Aš atradau neseniai Naturalmente gleizą formavimui- plaukai nuo jo kaip šilkiniai ir blizga

O kas čia per gleizas? Kur perki? ax.gif
Atsakyti
Gleizas ne šampūnas, čia kaip skysta priemonė plaukų formavimui. Atrodo šitaip:
nuoroda (paveiksliukas neįsideda, tai įmetu nuorodą)
Man jį įbruko kirpėja, bet mačiau Kristianoj ir Ametistėjos kirpyklose pirkti taip pat. Ten visa serija tų priemonių yra. Pradžioj išsigandau, kad labai didelis kiekis, o mano plaukai trumpi, bet dabar kelis mėnesius naudoju- džiaugiuosi bigsmile.gif
Kiek girdėjau iš mėgstančių natūralias priemonės, tai šitos nėra jau tokios visai natūralios, bet ką aš žinau, man gerai veikia. Radau, kad internetu siūstis pigiau gaunasi, bet bent jau Noah šampūnus reikia po kelis imt, tai reikia kooperuotis. Jei kurią domintų- brūkštelkit až.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 09, 16:52)
Gleizas ne šampūnas, čia kaip skysta priemonė plaukų formavimui. Atrodo šitaip:
nuoroda (paveiksliukas neįsideda, tai įmetu nuorodą)
Man jį įbruko kirpėja, bet mačiau Kristianoj ir Ametistėjos kirpyklose pirkti taip pat. Ten visa serija tų priemonių yra. Pradžioj išsigandau, kad labai didelis kiekis, o mano plaukai trumpi, bet dabar kelis mėnesius naudoju- džiaugiuosi  bigsmile.gif
Kiek girdėjau iš mėgstančių natūralias priemonės, tai šitos nėra jau tokios visai natūralios, bet ką aš žinau, man gerai veikia. Radau, kad internetu siūstis pigiau gaunasi, bet bent jau Noah šampūnus reikia po kelis imt, tai reikia kooperuotis. Jei kurią domintų- brūkštelkit až....  mirksiukas.gif

Okonkreciau ka jsid aro suteikia blizgesio minstuko glotnumo? ir kainos neradau kad jei siustis...O lietuvoj kokia?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 08 19, 22:58)
Papildant temą - aliejai yra superinis dalykas plaukų žvilgesiui išgauti  ax.gif

Žurnale skaičiau patarimą - į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės  thumbup.gif

O po to išpurkšti išeina iš to buteliuko aliejų? unsure.gif
Atsakyti
Ir as noriu graziu blizganciu plauku ko tik nedarau... net neisvrdinsiu, priemones naudoju tik profesionalias, ir ka... nieko, blizga graziai tik jei pasipurskiu blizgesiu emme, vat taip.
Atsakyti