Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 18:45)
Okonkreciau ka jsid aro suteikia blizgesio minstuko glotnumo? ir kainos neradau kad jei siustis...O lietuvoj kokia?

Duoda švelnumą ir blizgesį. Plaukus po to launant tai jausmas toks lyg kaukę nuplaudinėtum. Nors iš esmės, tai tokios vienkartinio poveikio tai nepulčiau reklamuot- nelabai, tiesiog po kokios savaitės naudojimo ant pačio plauko pasijaučia. Na, bent jau man taip.. ax.gif
Naturalmentės neieškojau, bet Noah galvoju iš čia siūstis: Noah internetine parduotuvė, tai kainos beveik per puse su mūsuose esančiom skiriasi... g.gif
Atsakyti
ar pas mus yra kur nors pirkti tu Noah priemoniu? Kirpyklose, Sarmoj, Kristianoj? Ar reikia uzsisakyti is to internetinio psl.? Butu idomu pabandyti.
Atsakyti
Man tai plaukuciai labai blizgeti pradejo kai nusipirkau is Eurokos aliejuka Semi di lino thumbup.gif dabra va nenaudoju ir kazkaip negrazei arodo, reiks vel pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2008 11 10, 14:37)
Man tai plaukuciai labai blizgeti pradejo kai nusipirkau is Eurokos aliejuka Semi di lino  thumbup.gif dabra va nenaudoju ir kazkaip negrazei arodo, reiks vel pirkti biggrin.gif

Sakyk gal bandiai ju sampunus? gundziaus ir as tuo aliejuku, betai kai pabandziau sampuna ir kondicionieriu tai netiko, tai taip ir nebepirkau. Bet gal reiks pameginti.
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2008 11 10, 15:37)
Man tai plaukuciai labai blizgeti pradejo kai nusipirkau is Eurokos aliejuka Semi di lino  thumbup.gif dabra va nenaudoju ir kazkaip negrazei arodo, reiks vel pirkti biggrin.gif

Kuri butent? "blue", "black" ar violetini? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2008 11 10, 12:50)
ar pas mus yra kur nors pirkti tu Noah priemoniu? Kirpyklose, Sarmoj, Kristianoj? Ar reikia uzsisakyti is to internetinio psl.? Butu idomu pabandyti.

prekiauja kaune sauleja, as zinau ir tiekeja kuri dirba su siom priemonem patikek geresniu nera priemoniu wink.gif ir daugiau turi buti kirpyklu per lietuva kur prekiauja
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 10, 21:15)
prekiauja kaune sauleja, as zinau ir tiekeja kuri dirba su siom priemonem patikek geresniu nera priemoniu wink.gif ir daugiau turi buti kirpyklu per lietuva kur prekiauja

O kur ta saulėja?? Čia grožio salonas Šilainiuose??
Aš tai pirkau iš savo kirpėjos senamiestyje (Kaune), mačiau, kad prekiauja Ametistėja ir Kristiana.... rolleyes.gif
Bet aš istiek per internetą viliojuosi, ten šampūnas <30lt gaunasi doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Galiu pasiulyti jums Keunes firmos profesionalia kosmetika, kuri pridoda plaukams daug sveikatos ir jie labai blizga, yra gydmoji linija, yra ir plauku dazai augaliniai ir kremeniai bet dazus neparduodu tai jei tik pas mane dazytis ax.gif
apie kosmetika daugiau galit paskaityti www.feminabona.lt
jei kam idomu prasom rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiusa20: 10 lapkričio 2008 - 23:43
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 11, 00:02)
O kur ta saulėja?? Čia grožio salonas Šilainiuose??
Aš tai pirkau iš savo kirpėjos senamiestyje (Kaune), mačiau, kad prekiauja Ametistėja ir Kristiana....  rolleyes.gif
Bet aš istiek per internetą viliojuosi, ten šampūnas <30lt gaunasi  doh.gif

o uz kiek pirkai tu sampuna tuomet pas kirpeja? prekiauja tai donelaicio saulejoj, o ar silainiu prekiauja nezinau:) ten kirpeja Rita dirba tik su ta kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2008 11 11, 00:42)
Labas vakaras,
Galiu pasiulyti jums Keunes firmos profesionalia kosmetika, kuri pridoda plaukams daug sveikatos ir jie labai blizga, yra gydmoji linija, yra ir plauku dazai augaliniai ir kremeniai bet dazus neparduodu tai jei tik pas mane dazytis  ax.gif
apie kosmetika daugiau galit paskaityti www.feminabona.lt
jei kam idomu prasom rasykit i az 4u.gif

cia ne reklaminiu skelbimu tema poster_offtopic.gif
Atsakyti
o kur vilniuje Noah priemoniu: sampunu ir balzamu galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 11, 14:41)
cia ne reklaminiu skelbimu tema poster_offtopic.gif

norejau kaip geriau bet kazkoki pikciurna atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti