Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 01, 02:22)
Plaukai kaip reklamose nežvilgės beveik niekad- turiu pusseserę manekenę, ji prancūzijoje dirba ir gyvena jau daug metų, ir visoms fotosesijoms, plaukų priežiūros priemonių reklamoms naudojami PERUKAI. Dar be to visokie fotošopai, atitinkamas apšvietimas su visokiais efektais, kur namie neitų išgaut, kad patempt veido odą ji netgi klijuojama reikiamose vietose pleistrais, beveik niekada reklamoms nededamos ant plaukų tos priemonės, kurios reklamuojamos.

Dažyti plaukai blizga labiau todėl, kad į juos, jei brangesni, dedama silikono, tačiau dažams išsiplovus, silikonas irgi pasiplauna, ir plaukai neblizga.

Garbanoti ar linkę pūstis plaukai natūraliai neblizgės niekada, kokie sveiki bebūtų (čia profesionalų žodžiai). Jiems šiek tiek blizgesio, kurį pastebėsite ne tik jūs pati, įmanoma suteikti tik su silikoniniais plaukų galiukų serumais- ir tai, efektas ryškiausias kol susigeria, paskui nublanksta tas efektas.

Šviesūs ir pilki natūralūs , arba blyškesnių dažytų spalvų plaukai blizga mažiau nei tamsūs, arba neblizga visai, nes tik tamsūs lygūs paviršiai atspindi šviesą, ir sveikumas čia ne prie ko.  Dėl to ir garbanoti plaukai neblizgės taip, kaip lygūs, ir tai nereikš, kad jie nesveiki.

Norint panašių kaip reklamose, reikia visiškai lygių, tamsių, plaukų. O kitoms, manau, net ir verčiantis per galvą nebus tokio efekto, jau nekalbant apie tai, kad reklamose praktiškai nenaudojami natūralūs plaukai tokie, kokie jie yra, juo labiau nenaudojamos priemonės, kurios reklamuojamos.

vaikų plaukai labiau blizga ir yra švelnesni nebūtinai dėl to, kad sveikesni, o dėl to, kad jų struktūra kitokia, veikiant hormonams keičiasi plauko struktūra, todėl paauglystėje net ir nealinami ir idealiai prižiūrimi plaukai dažnai keičia struktūrą, pašiurkštėja, kartais iš beveik tiesių pasirdaro  kiek garbanoti, arba atvirkščiai, keičaisi jų švelnumas/šiurkštumas. Todėl neverta graužtis žiūrint į vaikystės nuotraukas, ir manyti, kad jie tokie buvo dėl sveikumo ar kad dar nebuvo alinami dažais (ar kad tokie turi galimybę būti ir dabar)mirksiukas.gif Nebūtinai dėl to kalta bloga plaukų priežiūra ar nesveika gyvensena. Pvz. garbanoti subrendusių lytiškai žmonių plaukai turi labai tvirtą keratino sluoksnį, kuris neblizgės niekada, ir visada bus sunkiai šukuojamas, ant jo sunkiau pasiskirstys riebalai nuo galvos, bet tai nėra nesveikumo pasekmė- o tokia visiškai svaiko žmogaus natūrali plauko struktūra, ir natūraliai nebūna tokių fokusų, kad toks plaukas akinamai žvilgėtų -todėl reikia naudoti dirbtines priemones tam žvilgesiui suteikti, o kokie silikoniniai serumai sveikatos nepriduoda, o tik sudaro iliuziją- bet gana efktyviai jie tą iliuziją sukuria.

maniskiai stipriai garbanoti ir dar atsiauginu naturalia spalva,tai taip iseina niekada ir neblizges cray.gif o kokius serumus patartum,kad bent tik sudarytu ta iliuzija,nes visgi norisi kad ir tokie plaukai blizgetu verysad.gif
Atsakyti
as tai jau susitaijkius kad neblizges plaukai, nes naturalus mano jie pelenu spalvos ir dar garbanoti, tai niekad jie neblizgejo..
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 18, 13:51)
Na as pati asmeniskai isbandzius tai sita priemone, rezultatas pateisina lukescius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image
Beveik akinantį žvilgesį šukuosenoms suteikiantis purškiklis. Žvilgesį suteikia net garbanotiems plaukams. Naikina plaukų statiškumą. Turi specialią UV ir karščio apsaugą.

sudominot g.gif biggrin.gif kiek kainuoja ir kur galima nusipirkt? ax.gif
Atsakyti
Man irgi idomu kas cia tokia per stebuklinga priemone? smile.gif
Atsakyti
wenita, na gal mano komentaras nuskambėjo tokiom intonacijom kaip profės, bet aš ne profė blush2.gif 4u.gif , tik pakalbėjau ką esu girdėjusi iš profesionalų ir skaičiusi prof. žurnaluose ir medicinos straipsniuose apie plaukus , iš savo pusseserės- manekenės ką girdėjusi (ji pati avies tipo garbanė, bet tiesina), nes mano plaukai tokie nei garbanoti nei tiesūs, tai irgi pūstis linkę, neblizga, tai domėjausi irgi nemažai tuo klausimu, visko prisikaičiau, kas kaip ir kodėl.

Tai norint kad garbanos blizgėtų bent kiek, reikia naudoti silikoninius- aliejinius serumus, kurie dirbtinai uždaro, sulygina plauko kutikulus- bet tokios priemonės tuo pačiu ir tiesina garbanotus plaukus- todėl garbanos nebus tokios didelės apimties, ir tokios ryškios, o tokios daugiau kaip bangos, o kieno plaukai nelabai garbanojasi, o tik truputį, tai ilgiau panaudojus silikoninius serumus gali ir beveik visai išsitiesinti.

Iš tokių prieinamiausių silikoninių serumų yra Garnier fructis force anti frizz, arba avon skaidrus aliejinis serumas plaukų galiukams stikliniame permatome buteliuke (kitų skaidrių aliejinių serumų plaukų galiukams toj firmoj nėra, kiek žinau).

Šiaip fructis ir tas iš avon man vienodos kokybės, tik fructis pigesnis, o skirtumo tarp jų nepastebėjau, tai tiesiog nueinu į drogą ir perku fructis. Žinau kad kai kurios geresnės firmos irgi turi tokį dalyką, būna jo ir ampulių pavidalu- bet kiek esu bandžiusi, tai man jų poveikis vienodas, tik kaina gerose firmose, kur per platintojus ar salonuose perkama, brangesnė, tai neužsiimu pirkimu ir užsisakinėjimu pas kirpėjas, o perku tą fructis force anti- frizz, ir tepu juo visus plaukus, ne tik galiukus- turbūt tu jį žinai, toks apvaliame salotinės spalvos permatomame plastiko buteliuke su dozatoriumi, skaidrus- indelis su tuo visu serumu panašus į plaukų želės.

bet jei nori didelės apmties garbanotų plaukų, ir kad jie blizgėtų- tai, man atrodo, neįmanoma tokio efekto išgauti, nes viskas, kas blizgina, beveik visada ir glotnina plaukus. Mano plaukai buvo baisiai išsipūtę, šiurkštūs, niekada neblizgėjo- nors naudojau visas priemones ir plaukai nebuvo niekuo alinami, labai saugomi- ir brangias, ir pigias priemones išbandžiau- bet rezultato nulis buvo- net nemalonių pastabų sulaukdavau, esą plaukai neualinti, nelepinami, ir kai pradėjau silikoninius aliejus naudoti- iškart pastebėjo net tas, kas apkalbinėjo mane, ir iškart susidomėjo kaip "išsigydžiau" plaukus. Bet.. šukuosena pasidarė mažesnės apimties, nes garbanos naudojant tuos aliejus taip pasitiesino gerokai, ir glotnesni plaukai pasidarė- bet aš be tų silikoninių aliejų gventi negaliu- nes man nebuvo nieko baisesnio kaip plaukų šukavimas- šukos lūždavo juose, ir jų šukuoti buvo praktiškai neįmanoma, o būti visai susivėlusiai, šiurkščiais suskilusiais plaukais, kurie šukuojami tik draskant pirštais- na man tiesiog kančia buvo- fe, kai prisimenu. O tik naudojant tuos aliejus aš galėjau šukuoti juos, o ne draskyti- tai plaukai palygėjo, ir susmego apimtis šukuosenos, bet įgavo blizgesio, tapo lengviau šukuojami, gyvesni ir sudarė sveikų plaukų įspūdį.

O tokių priemonių, kurios kietina, standina, džiovina, plauką, po kurių nemalonu jį liesti ar negalima šukuotis, arba kurias reikia kaskart išplauti iš galvos po naudojimo- aš nenaudoju- man jos nepriimtinos, nemėgstu diskomforto plaukuose, ir plauti galvą kasdien- mano plaukai ir oda persausi tam, o ir medinių plaukų, prie kurių negalima prisiliesti ir į kuriuos nelenda pirštai nei šukos, aš nemėgstu ir nesuprantu (nebet tik progoms kokioms, bet ne kasdien). Tai tokio tipo blizgiklių negaliu parekomenduoti, nes nenaudoju.

O kiekvienas dalykas turi savų pliusų ir minusų- nebūna vien tik pliusai- todėl jei turi purias, įspūdingos apimties ir reljefo garbanas, reikia susitaikyti kad jos nelabai blizgės ir nebus švelnutės, o jei turi lygutėlius plaukus kaip šilko užuolaidos- reikia susitaikyti, kad jie nebus labai purūs, kad bus kiek prigludę ax.gif Tai ir belieka galvoti, kaip išryškinti savų plaukų pliusus, ir sušvelninti minusus ax.gif O turėti viską iškart -dažniausiai neįmanoma ax.gif

Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 01, 22:46)
wenita, na gal mano komentaras nuskambėjo tokiom intonacijom kaip profės, bet aš ne profė blush2.gif  4u.gif , tik pakalbėjau ką esu girdėjusi iš profesionalų ir skaičiusi prof. žurnaluose ir medicinos straipsniuose apie plaukus , iš savo pusseserės- manekenės ką girdėjusi (ji pati avies tipo garbanė, bet tiesina), nes mano plaukai tokie nei garbanoti nei tiesūs, tai irgi pūstis linkę, neblizga, tai domėjausi irgi nemažai tuo klausimu, visko prisikaičiau, kas kaip ir kodėl.

Tai norint kad garbanos blizgėtų bent kiek, reikia naudoti silikoninius- aliejinius serumus, kurie dirbtinai uždaro, sulygina plauko kutikulus- bet tokios priemonės tuo pačiu ir tiesina garbanotus plaukus- todėl garbanos nebus tokios didelės apimties, ir tokios ryškios, o tokios daugiau kaip bangos, o kieno plaukai nelabai garbanojasi,  o tik truputį, tai ilgiau panaudojus silikoninius serumus gali ir beveik visai išsitiesinti.

Iš tokių prieinamiausių silikoninių serumų yra Garnier fructis force anti frizz, arba avon skaidrus aliejinis serumas plaukų galiukams stikliniame permatome buteliuke (kitų skaidrių aliejinių serumų plaukų galiukams toj firmoj nėra, kiek žinau).

Šiaip fructis ir tas iš avon man vienodos kokybės, tik fructis pigesnis, o skirtumo tarp jų nepastebėjau, tai tiesiog nueinu į drogą ir perku fructis. Žinau kad kai kurios geresnės firmos irgi turi tokį dalyką, būna jo ir ampulių pavidalu- bet kiek esu bandžiusi, tai man jų poveikis vienodas, tik kaina gerose firmose, kur per platintojus ar salonuose perkama, brangesnė, tai neužsiimu pirkimu ir užsisakinėjimu pas kirpėjas, o perku tą fructis force anti- frizz, ir tepu juo visus plaukus, ne tik galiukus- turbūt tu jį žinai, toks apvaliame salotinės spalvos permatomame plastiko buteliuke su dozatoriumi, skaidrus- indelis su tuo visu serumu panašus į plaukų želės.

bet jei nori didelės apmties garbanotų plaukų, ir kad jie blizgėtų- tai, man atrodo, neįmanoma tokio efekto išgauti, nes viskas, kas blizgina, beveik visada ir glotnina plaukus. Mano plaukai buvo baisiai išsipūtę, šiurkštūs, niekada neblizgėjo- nors naudojau visas priemones ir plaukai nebuvo niekuo alinami, labai saugomi- ir brangias, ir pigias priemones išbandžiau- bet rezultato nulis buvo- net nemalonių pastabų sulaukdavau, esą plaukai neualinti, nelepinami, ir kai pradėjau silikoninius aliejus naudoti- iškart pastebėjo net tas, kas apkalbinėjo mane, ir iškart susidomėjo kaip "išsigydžiau" plaukus. Bet.. šukuosena pasidarė mažesnės apimties, nes garbanos naudojant tuos aliejus taip pasitiesino gerokai, ir glotnesni plaukai pasidarė- bet aš be tų silikoninių aliejų gventi negaliu- nes man nebuvo nieko baisesnio kaip plaukų šukavimas- šukos lūždavo juose, ir jų šukuoti buvo praktiškai neįmanoma, o būti visai susivėlusiai, šiurkščiais suskilusiais plaukais, kurie šukuojami tik draskant pirštais- na man tiesiog kančia buvo- fe, kai prisimenu. O tik naudojant tuos aliejus aš galėjau šukuoti juos, o ne draskyti- tai plaukai palygėjo, ir susmego apimtis šukuosenos, bet įgavo blizgesio, tapo lengviau šukuojami, gyvesni ir sudarė sveikų plaukų įspūdį.

O tokių priemonių, kurios kietina, standina, džiovina, plauką, po kurių nemalonu jį liesti ar negalima šukuotis, arba kurias reikia kaskart išplauti iš galvos po naudojimo- aš nenaudoju- man jos nepriimtinos, nemėgstu diskomforto plaukuose, ir plauti galvą kasdien- mano plaukai ir oda persausi tam, o ir medinių plaukų, prie kurių negalima prisiliesti ir į kuriuos nelenda pirštai nei šukos, aš nemėgstu ir nesuprantu (nebet tik progoms kokioms, bet ne kasdien). Tai tokio tipo blizgiklių negaliu parekomenduoti, nes nenaudoju.

O kiekvienas dalykas turi savų pliusų ir minusų- nebūna vien tik pliusai- todėl jei turi purias, įspūdingos apimties ir reljefo garbanas, reikia susitaikyti kad jos nelabai blizgės ir nebus švelnutės, o jei turi lygutėlius plaukus kaip šilko užuolaidos- reikia susitaikyti, kad jie nebus labai purūs, kad bus kiek prigludę ax.gif Tai ir belieka galvoti, kaip išryškinti savų plaukų pliusus, ir sušvelninti minusus ax.gif O turėti viską iškart -dažniausiai neįmanoma ax.gif

jo,zinau ta garnier,kazkada labai senai naudojau.tai visai gal ir nieko buvo,o del avon aliejuko,tai pritariu,man jis irgi super drinks_cheers.gif ir kvapas,ir blizgesio duoda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 01 kovo 2009 - 21:55
Aciu mergaitems uz info wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 01, 22:46)
Mano plaukai buvo baisiai išsipūtę, šiurkštūs, niekada neblizgėjo- nors naudojau visas priemones ir plaukai nebuvo niekuo alinami, labai saugomi- ir brangias, ir pigias priemones išbandžiau- bet rezultato nulis buvo- net nemalonių pastabų sulaukdavau, esą plaukai neualinti, nelepinami, ir kai pradėjau silikoninius aliejus naudoti- iškart pastebėjo net tas, kas apkalbinėjo mane, ir iškart susidomėjo kaip "išsigydžiau" plaukus. Bet.. šukuosena pasidarė mažesnės apimties, nes garbanos naudojant tuos aliejus taip pasitiesino gerokai, ir glotnesni plaukai pasidarė- bet aš be tų silikoninių aliejų gventi negaliu- nes man nebuvo nieko baisesnio kaip plaukų šukavimas- šukos lūždavo juose, ir jų šukuoti buvo praktiškai neįmanoma, o būti visai susivėlusiai, šiurkščiais suskilusiais plaukais, kurie šukuojami tik draskant pirštais- na man tiesiog kančia buvo- fe, kai prisimenu. O tik naudojant tuos aliejus aš galėjau šukuoti juos, o ne draskyti- tai plaukai palygėjo, ir susmego apimtis šukuosenos, bet įgavo blizgesio, tapo lengviau šukuojami, gyvesni ir sudarė sveikų plaukų įspūdį.

Na labai jau įdomiai čia gaunasi g.gif kažkaip neįtikinamai skamba, kad jokios plaukų priežiūros priemonės nepadėjo, o rezultatą davė tik Avon ar Garnier aliejukas biggrin.gif
Atsakyti
kad zvilgetu plaukai naudoju sita
http://www.proco.lt/...id=44&detal=538

Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2009 05 09, 22:30)

raso, kad dar ir nuo feno karscio apsaugo g.gif idomu del sudeties- ar yra kokiu silikonu g.gif o nusipirkti galima tik tame puslapyje? nes 15Lt moketi vien tik uz pristatyma unsure.gif
Atsakyti
kazin ar yra kokia priemone suteikianti blizgesi naturaliems nedazytiems plaukams,nes bent jau man kai daziau,dazai labai suteike blizgesi plaukams,ypac kai buvau blonde ax.gif
Atsakyti
jei i mums nuolat spigintu 220 lempos, tai ir musu plaukuciau blizgetu, bet deja taip buna tik zurnalu fotosesijose, ir reikia su tuo susitaikyti drinks_cheers.gif
Atsakyti