Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Maserati @ 2008 11 12, 23:22)
Kiek sumokejai uz abu atskirai?smile.gif

Abu beveik po 70 lt (išviso 140 lt) smile.gif O gal kas žino kur gauti tokių priemonių internetu ax.gif ?
Atsakyti
Iš Italijos reik siūstis. Aš jau planuoju jei norėtum kooperuotis- brūkštelk až... ax.gif Nes suntimas nemokamas jei kiekį didesnį užsakai, tai jei pavyktų kelioms susiorganizuot- džiaugtūmėmės gražiais ir žvilgančiais plaukais papigiaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 13, 12:03)
Iš Italijos reik siūstis. Aš jau planuoju jei norėtum kooperuotis- brūkštelk až...  ax.gif Nes suntimas nemokamas  jei kiekį didesnį užsakai, tai jei pavyktų kelioms susiorganizuot- džiaugtūmėmės gražiais ir žvilgančiais plaukais papigiaja smile.gif

as tai supratau, kad siuntimas kainuoja 9.10 euru g.gif bet kelioms susimetus vistiek labiau apsimoketu nei pardej pirkt ax.gif
Atsakyti
Iš Italijos reik siūstis. Aš jau planuoju jei norėtum kooperuotis- brūkštelk až...  ax.gif Nes suntimas nemokamas  jei kiekį didesnį užsakai, tai jei pavyktų kelioms susiorganizuot- džiaugtūmėmės gražiais ir žvilgančiais plaukais papigiaja smile.gif

mane taip pat domina sios priemones. o kiek kainuotu sampunas is italijos siunciantis? gal galeciau irgi kooperuotis, jei kaina tinkama
Atsakyti
Jei nedaug perki, jei >75 euriukai, tai nemokamai. Aš taip tų šampūniukų noriu, kad susiradau kolegę itališkai šnekančią- belieka džiaugtis, kad puslapis italų, ne kiniečių kalba, tada jau būtų šakės doh.gif
Kaip smagu kad mūsų kompanija didėja thumbup.gif
Dėl konkretesnių veiksmų tada per až, bo užrauks mus moderatorės tuoj ax.gif
Ai, šampūnai po 8.5euro rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 13 lapkričio 2008 - 22:29
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 08:54)
Dabar jau neatsimenu, gal ~60 g.gif Mergaitės, kas kaunietės- matėt, paroda mums šį savaitgalį wink.gif Tai aš suku mintį nukeliaut, gal kartais ką gero pavyks sumedžioti....  blush2.gif

as ir gal nukeliausiu, bet abejoju del sitos kosmetikos radimo... ir taip tokiose parodose kainos paprastai aukstesnes buna...
Atsakyti
Na va, jau bandžiau šampūną ir plaukų kremą LA RUE DE LUXE PASSION LUXUEUSE SOYEUSE. Ačiū Dievui šitos linijos priemonės mano plaukams tiko ir man jos labai labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif Plaukai blizga, žymiai mažiau veliasi ir šiaušiasi, atrodo kaip kad plaukų apimtis būtų padidėjusi wub.gif netgi prie šaknų purūs bigsmile.gif O mano plaukas šiaip sunkus yra ir jį ganėtinai sunku "atplėšti' nuo šaknų biggrin.gif O draugė netgi paklausė manęs, ką aš padariau savo plaukams, kad jie taip liuks atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikiuosi ilgesnį laiko tarpą panaudojus rezultatas bus dar geresnis blush2.gif

Tik va gaila, kad tame NOAH saite kur ruda lape nurodė nėra šitos linijos produkcijos, čia va yra tos produkcijos saitas LA RUE DE LUXE Bet aš niekur nerandu kaip galima užsisakyti šitų šampūnų, kaukių, balzamų ir t.t., o Kristianoj labai jau brangiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 21:47)
Šmpūnas sausiems ir nualintiems plaukams  smile.gif tikiuosi bus fainas  ax.gif
Aš jau praktiškai išsigydžiau tą ligą - "per daug niekada nebus"  biggrin.gif Stenngiuosi išnaudoti tai ką turiu ir tada pirkti kitas priemones, bet vistiek kartais būna nuklydimų į kairę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal galit kas įmesti foto kaip buteliukai atrodo? blush2.gif
Jau raudau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayami: 14 lapkričio 2008 - 15:00

o kiek atsiuntus kainuotu bent mazdaug?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 14, 18:44)

Buvo rašyta, kad maždaug apie 10 eurų
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 14, 08:18)
as ir gal nukeliausiu, bet abejoju del sitos kosmetikos radimo... ir taip tokiose parodose kainos paprastai aukstesnes buna...

BUvai teisi- nebuvo unsure.gif Ir šiaip nelabai kas gero, lyg ir daug kioskelių, bet kai reik ką pirkt, tai ir nėr iš ko rinktis... Na, bet kad jau organizuojamės Noah'ai, tai ir nieko tokio.... O tokiose parodose tai derėtis galima, paprastai jei nenuleidžia, tai bent dovanėlių prideda mirksiukas.gif
O *Monikutės* proemonių internetiniam parsisiuntimui tai niekur neradau. Ko gero reikia jiems tiesiai rašyt arba žiūrėt ant buteliuko kas LT platina ir tuomet per tiekėjus....
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 14, 19:44)

As truputi ne i tema paklausiu - kokiais dazais dazo Tavo plaukucius? blush2.gif
Atsakyti