Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

O kokia kaina tu ampulyciu? Noreciau visai pabandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 01, 04:16)
grizus i LT uzsipirksiu tiek kad kiekviena diena ar bent kas antra galeciau palepint savuosius siom ampuolem. 

Ir ką jos duoda plaukams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 02, 19:09)
Ir ką jos duoda plaukams? smile.gif

nu man tai labai stipriai sudrekina ir suglotnina plaukus. wub.gif
QUOTE(Givenchy @ 2009 12 02, 18:14)
O kokia kaina tu ampulyciu? Noreciau visai pabandyti. smile.gif

na jei klausi apie tas, kur as kalbejau tai tikrai neatsimenu. sorry. blush2.gif
Atsakyti
o kas žino kuom šokėjams per pasirodymus pritepa plaukus kad šitaip žvilga? blink.gif kiekvienai dienai gal taip nenorėčiau bet kokiam baliui gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 23:16)
o kas žino kuom šokėjams per pasirodymus pritepa plaukus kad šitaip žvilga? blink.gif kiekvienai dienai gal taip nenorėčiau bet kokiam baliui gražu wub.gif

neapsimeskit kad niekas nežinot biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Kristuk o kaip tas ampules nauduot reikia?
Atsakyti
na mano plaukai tai labai zvilga. to jiems netruksta... biggrin.gif as jokiu priemoniu tam reikalui skirtu priemoniu neperku ,taciau teko girdet kad plaukai igauna zvilgesi perti saltu vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 27, 21:59)
Bent man 200 lt,gal trumpesniems maziau,nezinau. dazyti kam,jau parasiau juk:D  spalvos kirpeja sake nekeisti,nes esama labai gera.

negaila jums tiek pinigu vien del blizgesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yoanna @ 2009 12 03, 19:51)
na mano plaukai tai labai zvilga. to jiems netruksta... biggrin.gif as jokiu priemoniu tam reikalui skirtu priemoniu neperku ,taciau teko girdet kad plaukai igauna zvilgesi perti saltu vandeniu biggrin.gif

o iš vaikystes žinai mitą apie šalta vandenį ant galvos? hihihi.gif

bet vis dėl to kas žino kuom ten pritepą kad kaip veidrodis atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
Per pasirodymus sokejai purskai plaukus laku kad sukuosena neissidraikytu ir tvirtai stovetu. Dazniausiai nuadoja blizgesi suteikiancius lakus todel jie ir spindi. smile.gif Bent mano drauges taip daro todel ju plaukai ir spindi, bet jei kasdien taip darytum plauku greitai nebeturetum....
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2009 12 03, 20:08)
Per pasirodymus sokejai purskai plaukus laku kad sukuosena neissidraikytu ir tvirtai stovetu. Dazniausiai nuadoja blizgesi suteikiancius lakus todel jie ir spindi. smile.gif Bent mano drauges taip daro todel ju plaukai ir spindi, bet jei kasdien taip darytum plauku greitai nebeturetum....

ai va ir sakau kiekvienai dienai ir nenorėčiau .. bet kad kaip rodė laidos "šok su manim" dalyvės šiaip gyvenime jų plaukai irgi nerealiai žvilga g.gif beto kai būna su paleistais plaukiukais neatrodo kad lakų pripurkštos būtu ( čia jau pasirodymo metu)

tai jei blizgių lakų nenaudoju ir aplamai jokių fiksacijų priemonių tai be šansų sublizgėt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 12 03, 20:12)
4u.gif Kristuk o kaip tas ampules nauduot reikia?

i sausus plaukus pries plovima itrini i saknis ir as dar visus plaukus sutepu. tada krepsi ant galvos, vilnone kepure ir miegot. o ryte isplaunu su sampunu. smile.gif
Atsakyti