Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Lera @ 2009 12 02, 23:16)
o kas žino kuom šokėjams per pasirodymus pritepa plaukus kad šitaip žvilga? blink.gif kiekvienai dienai gal taip nenorėčiau bet kokiam baliui gražu wub.gif

tepu tuo, kuo prekiauja salon+ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 03, 22:24)
tepu tuo, kuo prekiauja salon+  mirksiukas.gif

niu labai išsamu. ok traukiu už liežuvio . O kuo būtent prekiauja , ar kuo prekiauja tuo viskuo ir tepi?
Atsakyti
Aš rytoj varau tam blizgėjimui ampolytę pirkt. Draugė sakė, kad nerealiai po jos plaukai blizga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 03, 22:28)
niu labai išsamu. ok traukiu už liežuvio . O kuo būtent prekiauja , ar kuo prekiauja tuo viskuo ir tepi?

nu tikrai supeer issamu biggrin.gif blush2.gif kuo konkreciai kuria persona tepa nezinau, bet mano kirpeja sake kad juos tvarko pries sokius (bet pala, ar tik nebusiu apsijuokusi- turit omeny "sok su manim"? biggrin.gif as juos turejau galvoj), ir siaip maciau uzkulisiuose per tv rode tigi, Sfactor... 4u.gif
Atsakyti
Ka gero galit pasakyti apie Agafijos ampoles(pries plovima)?smile.gif ar yra koks efektas?
Atsakyti
As esu blondine, bet mano plaukai blizga daug labiau nei tampsiaplaukiu smile.gif O jei dar Garnier kazka panaudoju (vien tam, kad susvelnintu ir issisukuotu geriau) plaukai kaip is reklamos atrodo. Nors Garnier produkai yra labai abejotini, taciau naudoju juos tam paskutiniam strichui ir dziaugiuosi. Manau, plaukai dregmes turi daugiau del mano geriamu nakvisu aliejaus kapsuliu ir nepigiu plauku prieziuros prekiu
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 04, 18:27)
As esu blondine, bet mano plaukai blizga daug labiau nei tampsiaplaukiu smile.gif O jei dar Garnier kazka panaudoju (vien tam, kad susvelnintu ir issisukuotu geriau) plaukai kaip is reklamos atrodo. Nors Garnier produkai yra labai abejotini, taciau naudoju juos tam paskutiniam strichui ir dziaugiuosi. Manau, plaukai dregmes turi daugiau del mano geriamu nakvisu aliejaus kapsuliu ir nepigiu plauku prieziuros prekiu

oho bigsmile.gif gal galėtumėt savo plaukų foto tada parodyti? bigsmile.gif visada sunkiai įsivaizdavau blondinę, kurios plaukai žvilgėtų labiau nei tamsiaplaukių ax.gif net natūralių blondinių su super žvilgančiais plaukais neteko matyt bigsmile.gif tai labai suintrigavot smile.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu pamatyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2009 12 03, 22:40)
i sausus plaukus pries plovima itrini i saknis ir as dar visus plaukus sutepu. tada krepsi ant galvos, vilnone kepure ir miegot. o ryte isplaunu su sampunu.  smile.gif

blush2.gif O tai kiek cia tu kapsuliuku sunauduoji wienam kartui?nes man jauciu 1 kapsules tikrai saknims neuztektu,tai ka kalbet apie wisa plauku ilgi kad juos sutept reiketu bemaz kokiu 15 biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 04, 14:11)
Ka gero galit pasakyti apie Agafijos ampoles(pries plovima)?smile.gif ar yra koks efektas?

Parduotuveje labai gyre, sake perka ir geri atsiliepimai visu, bet si karta nesusigundziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 04, 19:50)
Parduotuveje labai gyre, sake perka ir geri atsiliepimai visu, bet si karta nesusigundziau  rolleyes.gif

As gundausi,bet iki pirkimo stadijos nepriejau dar. Kolkas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 04, 19:51)
As gundausi,bet iki pirkimo stadijos nepriejau dar. Kolkas. biggrin.gif

na as kazkada isbandysiu, bet neaisku kada, nes kolkas tokios paskirties turiu nemazai priemoniu biggrin.gif
Atsakyti