Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(NORIKA @ 2008 08 24, 18:56)
Pirkau Euro vaistinėj,bet rodos sarmoj kažkada mačiau  mirksiukas.gif  Tiesiog paieškok pirma vaistinėse,prie plaukų priežiūros priemonių,jei nerasi-pralėk per kosmetikos parduotuves  biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 08 24, 11:23)
As sakyciau, kad padarytu..juk turime akivaizdu pavyzdi lietuvaite Asta Stasaityte. Dazu reklamoje plaukuciai grazus, banguoti, blizgantys....o kai pamatai gatveje....nieko panasaus i reklamoje rodytus plaukucius  schmoll.gif  Paprasti, eilines mergaites garbanoti raudoni plaukai  4u.gif

Na, taip, žinoma, kad reklamose vaizdas yra netikras, patobulintas tam tikrų programų pagalba, kad "užkibtumėm už kabliuko" ir sėkmingai jį prarytumėm, t.y. įsigytumėm reklamuojamą produktą biggrin.gif Asta buvo pasirinkta dėl to, kad ji yra žinomesnis, visuomenei matomas žmogus, kad jos charizma, energija patrauktų žmonių dėmesį ir jie susidomėtų reklamuojama preke smile.gif Šiuo atveju reklamos koziris yra ne išskirtinis modelio bruožas (konkrečiai plaukai), o tiesiog žinomas, mėgiamas televizijos veidas. O šiaip, kiek žinau, eiliniai modeliai plaukų priežiūros reklamoms yra kruopščiai atrenkami ir turi atitikti tam tikrus standartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 rugpjūčio 2008 - 00:24
o kur aliejuka lakne taknia perkate?
Atsakyti
as nieko ypatingo nedarau, tiesiog jei dazau, tai tik gerais ir kokybiskais dazais be peroksido (pusiau augaliniai), kerpu galiukus, naudoju sampuna, balzama, purskiama kondicionieriu ir aliejuka. Jie pas mane ilgi ir zvilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 19, 20:25)
Na mano viena draugė galėjo didžiotis reklaminiais plaukais,ilgis iki strėnų,natūr spalva tamsiai tamsiai ruda,tiesūs ir žvilgesys nenusakomas,o plaudavo paprastučiu papigūška šampūnu,dar galams kažkokį kremą naudodavo,o kai paklausiau kokį balzamą po plovimo deda,atsakymas buvo - o kam jis naudojamas,kas toks yra  blink.gif  doh.gif
Nu žodžiu,nulis pastangų,o plaukas super,manau tai iš prigimteis duota.
Dabar kai susitikom,plaukai tokie pat gražūs,švelnūs,tik taip nebeblizga,nusikirpo trumpai iki pečių  verysad.gif  Visą gražumą sugadino.

Na manieji tai linkę garbanotis ir banguotis,bet kai išplaunu galvą,po plovimo dedų glotninančią priemonę ir su žnypliukėm pravažiuoju - tai tikrai labai žvilga,plaukai tokie vibruojantys ir švelnūs  blush2.gif

O reklamose manau kiekvienai iš mūsų padarytų tam kartui tokius superinius plaukus - iki sekančio plovimo  biggrin.gif

O kokią glotninančią priemonę naudoji? As vis nesurandu priemonės kaip savo šiaušaliukus suvaldyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJolie: 31 rugpjūčio 2008 - 19:46
pvz aš glotninimui Garnier plaukų kremą - nežinau ar jo dėka ar ne, bet plaukai taip nebestyro, lengvai šukuojasi, gražiai krenta, maloniai kvepia
Atsakyti
o man atrodo,kad plauku zvilgesys nuo prigimties priklauso,plaunu prastais sampunais ir Paletu dazau,tai blizga kaip blizgeje,auga tankiai ir jiems nerupi brangios priemones ar muilas ukiskas ax.gif ir manau,kad reklamai nebutinai ten jau tais prozektoriais zlibina,yra tokie plaukai ir baigta.
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 09 04, 15:03)
o man atrodo,kad plauku zvilgesys nuo prigimties priklauso,plaunu prastais sampunais ir Paletu dazau,tai blizga kaip blizgeje,auga  tankiai ir jiems nerupi brangios priemones ar muilas ukiskas ax.gif ir manau,kad reklamai nebutinai ten jau tais prozektoriais zlibina,yra tokie plaukai ir baigta.

geri plaukai is prigimties - labai gerai, bet jokia prigimtis nepadetu, jeigu pradetum nesveikai balinti plaukus, darytis cheminius, keisti spalva kas savaite schmoll.gif o reklama, prozektoriai ir priemones daro savo darba, jau buvo rasyta apie Stasaitytes plaukus: eiliniai plaukai realybeje, uztat kaip atrodo reklamoje bigsmile.gif is savo patirties galiu pasakyti, kad man priemones labai padeda, ta pastebi ir kirpeja, nes kaskart, kai ateinu pas ja dazyt plauku, klausia, ka butent darau plaukams ir ka naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 16:08)
is savo patirties galiu pasakyti, kad man priemones labai padeda, ta pastebi ir kirpeja, nes kaskart, kai ateinu pas ja dazyt plauku, klausia, ka butent darau plaukams ir ka naudoju ax.gif

Tai prašom plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 09 04, 15:10)
Tai prašom plačiau  bigsmile.gif

nera 1 sablono, ka darau, aprasysiu geriua ka turiu ir ka nuolat naudoju: PM sampunai, kauke, Loreal kauke, sekrety prirody kauke, dzintars balzamas ir aliejus, zolotoj solk aktyvizatorius (tiesa, baigesi praeita karta smile.gif, alyvuogiu aliejus, simondsiju aliejus, linu semenu aliejus, PM skinny serumas plaukams, alfaparf serumas plaukams. aj, dar nusipirkau Gaja (1 karta naudota jau, kvapas nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 15:27)
nera 1 sablono, ka darau, aprasysiu geriua ka turiu ir ka nuolat naudoju: PM sampunai, kauke, Loreal kauke, sekrety prirody kauke, dzintars balzamas ir aliejus, zolotoj solk aktyvizatorius (tiesa, baigesi praeita karta smile.gif, alyvuogiu aliejus, simondsiju aliejus, linu semenu aliejus, PM skinny serumas plaukams, alfaparf serumas plaukams. aj, dar nusipirkau Gaja (1 karta naudota jau, kvapas nepatiko smile.gif

Kur randat Dzintars balzamo? As tik aliejuka visur matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 16:02)
Kur randat Dzintars balzamo? As tik aliejuka visur matau g.gif

ten pat kur ir aliejuka, Droge ax.gif
Atsakyti