Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 23:58)
Papildant temą - aliejai yra superinis dalykas plaukų žvilgesiui išgauti  ax.gif

Žurnale skaičiau patarimą - į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės  thumbup.gif

Tik jokiu budu ant saknu nepurskite ir netepkite - per 3 plovimus neatplausite - as tepu nuo galiuku puse plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 20, 00:04)
Tik jokiu budu ant saknu nepurskite ir netepkite - per 3 plovimus neatplausite - as tepu nuo galiuku puse plauku mirksiukas.gif

Aš anksčiau tepdavau ir šaknis, bet visad išsiplaudavo unsure.gif
Atsakyti
Gal nuo plauku priklauso - mano saknys nera sausos, tik galai rolleyes.gif
Atsakyti
As esu sviesiaplauke ir galiu patarti kaip tureti zvilgancius plaukus! Na, kaip reklamose rodo tokiu neturesite tikrai-juk ten specialiai kompiuteriu '' patvarko'' ir t.t.
Po plovimo naudoju aliejukus. Be ju jau neisivaizduoju kaip reiketu. Dregnus plaukus ( apie 10cm nuo saknu zemyn) suvilgau ''Loreal'' ar ''Elvital'' firmu spec. aliejukais. Kaina apie 50lt. man uztenka 2 savaitems. Na, o dar atradau, kad Eurokos iu 17lt galima kazka panasaus, tik pigesnio isigyti, aliejukai pazeistiems ir t.t. plaukams, suteikiantys blizgesi.
Kiek isbandziau purskikliu-jie tik laikinai suteikia blizgesi, o aliejukai-net blodintus plaukus pavercia zvilganciais ir spindinciais!
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 19:52)

mano svajoniu plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 20, 00:24)
Gal nuo plauku priklauso - mano saknys nera sausos, tik galai rolleyes.gif

Na, mano visi plaukai nėra sausi, jie normalūs. Šiaip iš tikrųjų nėra reikalo tepti aliejumi plaukų šaknų, nes jos būna dar pakankamai pamaitintos, išdygusios iš plaukų svogūnelio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bituteanna @ 2008 08 20, 00:30)
Dregnus plaukus ( apie 10cm nuo saknu zemyn) suvilgau ''Loreal'' ar ''Elvital'' firmu spec. aliejukais.

"Loreal Elvital" - čia ta pati plaukų priežiūros linija. Jūs naudojat supermarketinius ar aliejukus iš profesionalios linijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 19 rugpjūčio 2008 - 23:18
As turi toki COLLISTARCristalli Liquidi
user posted image
NUo jo tikrai labai labai blizga plaukai, taciau man ne labai patinka, kad jis aliejaus pavidale, megstu purskiklius. O mamos plaukai sausesni, tai jai labai tinka
Atsakyti
As toki naudoju blizgesiui BIOtraitement Cristalli Liquidi Easy Shine

user posted image (tik stikliniam buteliuke)

Ten vaistininke pasakojo jog yra semenu aliejaus (ir tas beje matosi buteliuke). Ir is tikro jo uztenka apie puse metu (purskiant kas antra diena) ir plaukai tikrai labai blizgus pasidaro smile.gif Turejau dar got2be sita:

user posted image

bet Biotraitement efekto duoda zymiai akivaizdesnio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avene: 20 rugpjūčio 2008 - 08:36
kadangi blizgikliu plaukams nenaudojau, tik serumus, kaukes ir pan. turiu kls: o tie blizgikliai - purskikliai nesausina plauku, ta prasme, kad nepadaro jokios zalos, kaip pvz putos, lakas ir pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 20, 09:45)
kadangi blizgikliu plaukams nenaudojau, tik serumus, kaukes ir pan. turiu kls: o tie blizgikliai - purskikliai nesausina plauku, ta prasme, kad nepadaro jokios zalos, kaip pvz putos, lakas ir pan? g.gif

Man jie atvirkciai riebina plaukus, nes ten alieju yra. o zalos tikrai nedaro, tik atvirkciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 08 20, 09:58)
Man jie atvirkciai riebina plaukus, nes ten alieju yra. o zalos tikrai nedaro, tik atvirkciai biggrin.gif

kas riebina plaukus? aliejukai? blink.gif tai gal tepi ir ant saknu? biggrin.gif nes jie skirti kaip tik galiukams, o ne plaukui per visa ilgi ax.gif o kokia tau nauda duoda tie purskikliai? isskyrus tai, kad plaukai blizga?
Atsakyti
Taip, aliejukai riebina plaukus, todėl labiau tinka toms, kurių plaukai sausi, pažeisti. Aš aliejukus naudoju tik plaukų galams ax.gif , nes nenoriu, kad pernelyg greitai susiriebintų plaukai. O žvilgesiui suteikti pakanka ir purškiklių, serumų. O visus spray'jus naudoju tik tada, kai yra reikalas, tam tikra proga, kiekvieną dieną tikrai nesipurškiu, nes tokio tipo modeliavimo, žvilgesio suteikiančios priemonės nėra ypač sveikos plaukams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 20 rugpjūčio 2008 - 11:17