Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(klaida @ 2008 09 26, 13:38)
Kai gris dukra, paprasysiu, kad nufotkintu  cool.gif
Paprasti tie mano plaukai, nieko ypatingo  irnesakyk.gif
Su sese budamos paaugles labai priziuredavom savo plaukus. Ir zibalu, ir actu, ir apyniu spurgais, ir ramunelem ir t.t.  skalaudavom. Ka tik suzinodavom, viska isbandydavom  doh.gif  Pamenu, net ukiniu muilu bandem plauti  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai geri plaukai plauk kuo nori
va mano mama sake jaunystei kai greit reikdavo lekt ir po ranka nebudavo sampuno yra plovusi net su milteliais o plauku grozis....paveldejau is tecio....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 26, 19:12)
va mano mama sake jaunystei kai greit reikdavo lekt ir po ranka nebudavo sampuno yra plovusi net su milteliais o plauku grozis....paveldejau is tecio....smile.gif

Bet ir laikai kiti buvo, ir oras ne toks užterštas, ir gyvenimo ritmas ne toks beprotiškas kaip dabar (praktiškai tik darbas darbas ir dar kartą darbas verysad.gif ), ir maistas buvo natūralesnis be konservantų, todėl organizmas gaudavo daug visokių vertingų medžiagų ir vitaminų, automatiškai ir plaukai, oda bei nagai būdavo sveiki, stiprūs ir GRAŽŪS thumbup.gif
Nors nuo genetikos taip pat daug kas priklauso rolleyes.gif nesiginčysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 26, 19:12)

Gal nuotraukyte butu galima pamatyt? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 26, 19:42)
Bet ir laikai kiti buvo, ir  oras ne toks užterštas, ir gyvenimo ritmas ne toks beprotiškas kaip dabar (praktiškai tik darbas darbas ir dar kartą darbas  verysad.gif ), ir maistas buvo natūralesnis be konservantų, todėl organizmas gaudavo daug visokių vertingų medžiagų ir vitaminų, automatiškai ir plaukai, oda bei nagai būdavo sveiki, stiprūs ir GRAŽŪS  thumbup.gif 
Nors nuo genetikos taip pat daug kas priklauso  rolleyes.gif  nesiginčysiu  drinks_cheers.gif

Ir anksciau zmones dirbdavo daug doh.gif Po kelis etatus, per kelis darbus ir dar papildomai uzsiiminedavo ("chalymai" visokie), jei noredavo daugiau kazko tureti.
O pagal savo gimines pastebejimus galiu pasakyti, kad plaukai, nagai ir oda, tai tik paveldimumo (genai) viska padare. Pvz. Jei buvo du broliai (vieno tevo ir vienos motinos), vieno plaukai veslus, stori ir tankus, o kito ploni, reti ... keli ant pakausio cool.gif
Atsakyti
Na va, mano plaukai. Kaip ir sakiau nieko ypatingo ax.gif
user posted image

Cia naujas (dar buvo nebandytas) sampunas, kuriuo dabar plaunu. Kol kas patinka
user posted image

Daugiau jokiu priemoniu nenaudoju. Nei plauku kondicionieriu, nei kaukiu. Kartais (per puse metu 1 karta) praskalauju skiestu actu.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 26, 22:13)
Na va, mano plaukai. Kaip ir sakiau nieko ypatingo  ax.gif
user posted image

Cia naujas (dar buvo nebandytas) sampunas, kuriuo dabar plaunu. Kol kas patinka
user posted image

Daugiau jokiu priemoniu nenaudoju. Nei plauku kondicionieriu, nei kaukiu. Kartais (per puse metu 1 karta) praskalauju skiestu actu.

Ogo bigsmile.gif kokie stori ir vešlūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Natūraliai garbanojasi ir visiškai nedažyti blink.gif ?
Maniškiai tai va irgi niekuo neypatingi ax.gif (vos vos atsiauginau ir atgaivinau po dažymo šviesiai doh.gif )

user posted image
Atsakyti

QUOTE(*monikute* @ 2008 09 26, 23:19)

Maniškiai tai va irgi niekuo neypatingi  ax.gif (vos vos atsiauginau ir atgaivinau po dažymo šviesiai  doh.gif )

Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 11:53)

Ačiū ax.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 27, 13:28)
Ačiū  ax.gif 
aciuks.gif

Gal netycia sviesej dazytu plauku nuotrauka turit? ax.gif
As noriu sviesej dazyt, bet kazkaip ir prisibijau, kai taip plauka gadina g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 13:42)
Gal netycia sviesej dazytu plauku nuotrauka turit?  ax.gif
As noriu sviesej dazyt, bet kazkaip ir prisibijau, kai taip plauka gadina  g.gif

Turiu foto ir šviesių plaukų, bet jau atrodo tai tragiškai, baisu net žiūrėti doh.gif doh.gif doh.gif
Mano plaukams netiko šviesinimas, nutriušo visiškai blink.gif o va mano viena draugė visą gyvenimą dažo šviesiai ir atrodo tiesiog puikiai thumbup.gif manau daug kas priklauso nuo dažų ir nuo pačio plauko, todėl nepabandžius nežinosi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 27 rugsėjo 2008 - 13:10
Tikrai dabartiniai daug graziau 4u.gif
Ech, dabar,net nebezinau siaip netaip atgaivinau plaukus po tu visu plauku tiesinimu ir pan. tai bijau dazytis sviesej, o taip noris sviesiu plauku doh.gif o siaip naturali spalva kokia tavo? ax.gif
Atsakyti