Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(*monikute* @ 2008 09 27, 13:28)
Ačiū  ax.gif 
aciuks.gif

monikute,nuostabus plaukai thumbup.gif net pavydas ima,aisku ne pikta valia 4u.gif
gal galeciau suzinot kokiais dazais dazai,kokiu nr?nea as ir ilga laika daziau sviesiai taciau grizau prie tamsesnes,geriau tinka man ir arciau naturalios.
kokias priemones naudoji?jie tokie zvilgantys,nuostabus plaukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Plauku nuotraukoms ir aptarinejimams yra skirta kita tema, nenukrypkit nuo temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 14:17)
Tikrai dabartiniai daug graziau  4u.gif
Ech, dabar,net nebezinau siaip netaip atgaivinau plaukus po tu visu plauku tiesinimu ir pan. tai bijau dazytis sviesej, o taip noris sviesiu plauku  doh.gif o siaip naturali spalva kokia tavo?  ax.gif

Net nebežinau, kokia čia būtų ta mano natūrali spalvytė, bet kiek pamenu iš vaikystės, tai buvo tokie šviesiai ruda (auksinė) smile.gif

rozyteaa, nueik į šitą temą http://www.supermama...;#entry20136968 ir parodyk savo plaukučius, įdomu pažiūrėti kaip atrodo ax.gif nes mes tikrai jau truputį nuo temos nukrypom hihihi.gif juk čia eina kalba apie plaukus žvilgančius kaip per reklams rodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 27 rugsėjo 2008 - 13:29
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 27, 14:17)
Tikrai dabartiniai daug graziau  4u.gif
Ech, dabar,net nebezinau siaip netaip atgaivinau plaukus po tu visu plauku tiesinimu ir pan. tai bijau dazytis sviesej, o taip noris sviesiu plauku  doh.gif o siaip naturali spalva kokia tavo?  ax.gif

o kaip tu tiesinai plaukus?kadangi maniskiai palankuma turi,gan stori,tai as juos tiesinu su tiesinimo znyplemis,nu kas trecia diena panasiai,taciau maniskiam tai visai nekenkia,nes pats plaukas storas,nuejau po koku 2 men pas kirpeja tai sako visai tavo galai nenutruse,tai man tas tiesinimas visai nekenkia...nu bet cia kaip kam.o kokia tavo naturali spalva,kad taip sviesiu nori?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2008 09 27, 14:25)
monikute,nuostabus plaukai thumbup.gif net pavydas ima,aisku ne pikta valia 4u.gif
gal galeciau suzinot kokiais dazais dazai,kokiu nr?nea as ir ilga laika daziau sviesiai taciau grizau prie tamsesnes,geriau tinka man ir arciau naturalios.
kokias priemones naudoji?jie tokie zvilgantys,nuostabus plaukai thumbup.gif  thumbup.gif

Ko tik aš per tuos metus netepiau ant savo plaukų biggrin.gif O kad plaukai blizgėtų naudoju jau ilgą laiko tarpą plaukų galiukų serumą, po kiekvieno plovimo visada tepu serumą (iš pradžių naudojau Avon firmos, po to perėjau prie profesionalios kosmetikos priemonių ir nusipirkau plaukų galiukų gelį LAKME firmos). Taip pat ilgą laiką naudojau plaukų kaukę su alyvuogių aliejumi (geras daiktas thumbup.gif ). Neseniai baigiau naudoti Milk Shake šampūną bei balzamą dažytiems plaukams su pieno proteinais bei praėjau tos pačios firmos ampulių plaukams visą kursą (tos ampulės tai man ypač patiko thumbup.gif nuo jų plaukai nerealiai spindi ax.gif ). Dar geras patarimas, kad plaukai blizgėtų, plovimo procedūros gale perskalauti plaukus kaitaliojant šaltą vandenį su šiltu. Dabar nusipirkau atstatantį ir spindesio suteikiantį šampūną ir kaukę "BROAER" firmos, kaukė vadinasi "silk maskb2/nourishing". Žiūrėsim koks poveikis bus bigsmile.gif . Taip pat vitaminus geriau. Ilgesnį laiko tarpą gėriau Silica vitaminus, dar gėriau vitaminus su nakvišom. Manau ir tai davė poveikį smile.gif Taip pat stengiuosi kuo mažiau džiovinti su džiovintuvu. Ir jau kokius metus su puse dažau plaukus su dažais Loreal (spalva - ebony black) Šie dažai taip pat duoda daug spindesio, o labiausiai man jie patinka dėl to, kad visiškai nesmirda bigsmile.gif

user posted image

Čia surašiau tokias įsimintiniausias priemones, kurias naudojau pastaruosius metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 27, 14:55)
Ko tik aš per tuos metus netepiau ant savo plaukų  biggrin.gif  O kad plaukai blizgėtų naudoju jau ilgą laiko tarpą plaukų galiukų serumą, po kiekvieno plovimo visada tepu serumą (iš pradžių naudojau Avon firmos, po to perėjau prie profesionalios kosmetikos priemonių ir nusipirkau plaukų galiukų gelį LAKME firmos). Taip pat ilgą laiką naudojau plaukų kaukę su alyvuogių aliejumi (geras daiktas  thumbup.gif ). Neseniai baigiau naudoti Milk Shake šampūną bei balzamą dažytiems plaukams su pieno proteinais bei praėjau tos pačios firmos ampulių plaukams visą kursą (tos ampulės tai man ypač patiko  thumbup.gif  nuo jų plaukai nerealiai spindi  ax.gif ). Dar geras patarimas, kad plaukai blizgėtų, plovimo procedūros gale perskalauti plaukus kaitaliojant šaltą vandenį su šiltu. Dabar nusipirkau atstatantį ir spindesio suteikiantį šampūną ir kaukę "BROAER" firmos, kaukė vadinasi "silk maskb2/nourishing". Žiūrėsim koks poveikis bus  bigsmile.gif . Taip pat vitaminus geriau. Ilgesnį laiko tarpą gėriau Silica vitaminus, dar gėriau vitaminus su nakvišom. Manau ir tai davė poveikį  smile.gif  Taip pat stengiuosi kuo mažiau džiovinti su džiovintuvu. Ir jau kokius metus su puse dažau plaukus su dažais Loreal (spalva - ebony black) Šie dažai taip pat duoda daug spindesio, o labiausiai man jie patinka dėl to, kad visiškai nesmirda  bigsmile.gif

user posted image

Čia surašiau tokias įsimintiniausias priemones, kurias naudojau pastaruosius metus  mirksiukas.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 27, 14:27)
Net nebežinau, kokia čia būtų ta mano natūrali spalvytė, bet kiek pamenu iš vaikystės, tai buvo tokie šviesiai ruda (auksinė)  smile.gif

rozyteaa, nueik į šitą temą http://www.supermama...;#entry20136968 ir parodyk savo plaukučius, įdomu pažiūrėti kaip atrodo  ax.gif nes mes tikrai jau truputį nuo temos nukrypom  hihihi.gif  juk čia eina kalba apie plaukus žvilgančius kaip per reklams rodo  smile.gif

Na, nieko ipatingo ten nera, bet dabar bent galai nenusiure ir nesisiausia jie taip ax.gif po nivea sampuno ir kaukes glotnus pagaliau tapo rolleyes.gif

QUOTE(dagli @ 2008 09 27, 14:29)
o kaip tu tiesinai plaukus?kadangi maniskiai palankuma turi,gan stori,tai as juos tiesinu su tiesinimo znyplemis,nu kas trecia diena panasiai,taciau maniskiam tai visai nekenkia,nes pats plaukas storas,nuejau po koku 2 men pas kirpeja tai sako visai tavo galai nenutruse,tai man tas tiesinimas visai nekenkia...nu bet cia kaip kam.o kokia tavo naturali spalva,kad taip sviesiu nori?

As irgi su znyplem tiesinau.. Kas 2d plaudavau plaukus tai ir tiesindavau kas 2d. Siaip ir kaukiu kazkaip nenaudojau.. O tiesinimas tai man tikrai pakenke doh.gif siaip naturali tokia kaip ir pilkoka, na tikslej tikrai nepasakysiu g.gif siuo metu dazyta esu tai tokia spalva siektiek i geltona mazdaug nesa... Bet labai noreciau baltu plauku ir juodu galiuku arba kaipnors kitaip su tokiom spalvom.. Bet labai bijau,kad plaukai vel nutriuse bus, velsis ir pasisiaus... Bei zvilgesi praras schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 27 rugsėjo 2008 - 14:07
panos, kaip atrodo tos ampules milk shake? imeskite nuoroda bigsmile.gif
ir kur jas pirkti vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 15:39)
panos, kaip atrodo tos ampules milk shake? imeskite nuoroda bigsmile.gif
ir kur jas pirkti vilniuje? g.gif

Nu paprastos skaidrios eilines kapsules ,vistiek juk priksi ne kur paciai reik pasiimti,pasakysi-paduos..siandiena rankose turejau milk shake purtas seruma ir kapsules..bet nesugalvojus kas labiausiai glotnins nenusiprikau nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 27, 16:03)
Nu paprastos skaidrios eilines kapsules ,vistiek juk priksi ne kur paciai reik pasiimti,pasakysi-paduos..siandiena rankose turejau milk shake purtas seruma ir kapsules..bet nesugalvojus kas labiausiai glotnins nenusiprikau nieko blush2.gif

taigi ir klausiu, kur jas pirkti vilniuje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 16:27)
taigi ir klausiu, kur jas pirkti vilniuje? biggrin.gif

Glamor Paskelbta Šiandien, 15:39
panos, kaip atrodo tos ampules milk shake? imeskite nuoroda

o kas tada cia? g.gif
Girdejau kad vilkpedes bazej .
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 27, 16:57)
Girdejau kad vilkpedes bazej .

tai lauksiu ziniu is tu, kurios tiksliai zino, kur ju yra biggrin.gif